- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Mağra adamı nolcak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz çocugu seviyorsunuz anlaşılan içinizden geliyorsa ilgilenin çocukla yazık demek annesi hiç ilgilenmiyor.büyüyünce tabii ki kendi annesi yine değerli olacak ama sizin yaptıklarınızda boşa gitmeyecektir eminim ben.
ben 6 yaşındayken üvey annem oldu onun bana yaptığı kötülükleri bugün gibi hatırlıyorum o da sizin iyiliklerinizi hatırlayacaktır.allah sizden razı olsun.
kizzzz bali bocekk hele bakbakimmmyuzuk taktinmisenMağra adamı nolcak![]()
Nirelerdesin sen kız bi ara seni aradı gözlerim ama bulamadım kuzumkizzzz bali bocekk hele bakbakimmmyuzuk taktinmisen
Ya sorma benim konuya gelde orda anlatirim burasi yeri deil yaa gelmek istiyodum nasip olmadi dugune tel i al ara mhakkak yoksa yolarim vallaNirelerdesin sen kız bi ara seni aradı gözlerim ama bulamadım kuzum
Allah senden razı olsun,kalbinin güzelliği hayatında hep güzel kapılar açsın sanaBen çocukla severek isteyerek ilgileniyorum çocukta hissediyor keşke sen benm annem olsan diyip hep sarılıp öper... Ama eşimi hep uyardım çocuk benmle değil seninle olmak ister ilgilen biraz çok ilgisizsin dedim. Gerçekten ilgisiz ve ben böyle emek veripte birgün yapmayınca en kötü ilan ediliyorum sinirleniyorum gerçekten... Allah ıslah etsin![]()