• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsan yap yine de üvey annesin :'(

İyi katlanıyorsunuz hem adama hem çocuğuna 2 sine katlanamazdım ucunda emek var ve bunu bilmeyen boşanmış adam çocuk büyüdüğündede diğer anası kıymetli olacak yine emeklerin heba olacak , allah sana yardım etsin ve sabır versin ,işin zor

bence eşiniz fazla yüz bulmuş sizden fazla ilgi almış sevineceği yerde sizinle gurur duyacağı yerde yaptıgına bak adamın bence siz bidaha fazla karısmayın bırakın kendi anne babası ilgilensın ben üvey anne yanında durdum bırak banyoyu sofrayı tabak bile koymazdı kendım gıdıp alırdım tabagımı. yazık ....

çok fazla üstünüze gelmek istemiyorum zaten hamilesiniz
20 yaşındasınız eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama sizden en az on yaş büyüktür büyük ihtimalle
eşinden ayrılmış üstelik ihanet yüzünden
baba değil 6 yaşında ki çocuğuyla ilgilenmiyor
r üstelik siz hamileyken size çakmak atacak kadar iyi bir baba (!)
şiddet var kötü söz dolu
hanım efendi siz bu adamı çok mu aradınız

Çok teşekkür ederim arkadaşlar... Umarım bu haftasonu aynı sorunlar yaşanmaz dilerim Allah'tan.. Geçen hafta bana karıştığım için SANANE demişti bu hafta ne olacak bilemiyorum sorunsuz geçmesini istiyorum yoksa çıkıp gideceğim ne b*ku varsa yesin yani biraz kaba oldu ama hakediyo..

siz çocugu seviyorsunuz anlaşılan içinizden geliyorsa ilgilenin çocukla yazık demek annesi hiç ilgilenmiyor.büyüyünce tabii ki kendi annesi yine değerli olacak ama sizin yaptıklarınızda boşa gitmeyecektir eminim ben.

ben 6 yaşındayken üvey annem oldu onun bana yaptığı kötülükleri bugün gibi hatırlıyorum o da sizin iyiliklerinizi hatırlayacaktır.allah sizden razı olsun.

siz çocugu seviyorsunuz anlaşılan içinizden geliyorsa ilgilenin çocukla yazık demek annesi hiç ilgilenmiyor.büyüyünce tabii ki kendi annesi yine değerli olacak ama sizin yaptıklarınızda boşa gitmeyecektir eminim ben.

ben 6 yaşındayken üvey annem oldu onun bana yaptığı kötülükleri bugün gibi hatırlıyorum o da sizin iyiliklerinizi hatırlayacaktır.allah sizden razı olsun.

Evet... Allah görüyor herşeyi çocuğun suçu yok...

başlıktan bende size üvey annelik veryansını yapıyorlar sandım.bak bacım kusura bakma senin kocandan bi cacık olmaz.yakında sizin evlilikte çatırdar.bir araba bile 4 tekerlek var bi tanesi bile canım sıkıldı ilerlemicem diyor mu.lastiği patlak araba yerinden kımıldar mı?bu devirde dayakla tehdit nedir ya. hem çocuğunla kabul ettir işine gelmeyince döv bide hamilesiniz.siz bi çocuğunuzu doğurun bence kendinize hayat kurun sizin saçınızın bir telini bile haketmiyor bu adam. ancak kadınlara çocuk doğurtur,hizmetçi gibi kullanır hiçbir sorumluluk almaz.bence siz değilde ilk karısı tam ona göreymiş neden ayrıldılarsa anlatığınız kadarıyla ki çocuktan belli oluyor sorumsuzluk yarışına girmişler yada maddi sebepler.siz bence kendinizi kurtarın bu haliyle yaptıklarınla birlikte gelecekte yapacaklarının profilini çizmiş.

Eşinizin tutumu gerçekden yanlış.Evladı-eski eşi ve siizn aranızdaki dengeyi sağlıyamıycaksa.Tekrar evlenmicekdi.
Ayrıca size sert çıkıcağı yerde size başına taç etmesi lazım.Hem hamilesiniz,hem onun çocuğu ile ilgileniyorsunuz.

Bence tavrınızı koyun,hissettiklerinizi anlattın.

Üvey çocuğu olmayan ve üvey anne olmayan gerçekten anlayamaz bu durumu.Eşiminde ilk evliliğinden 13 yaşında bi kızı var.çocuk tam bir internet bağımlısı saat gece 23:30 a kadar havanın karardığını bile farketmeyip karanlıkta elinde tabletle otururken bulduğum bi çocuk.malum regl görüyo ve benim çarşaf pijama don vs yıkamaktan artık midem bulanıyo.elimde yıkamadan makineye atsam leke öyle kalıyo.gösterdim nasıl ve hangi sabunla yıkanacağını.ama hala el sürmeden sepete atıyo.zoraki banyo yaptırabiliyorum geçen kafasında bit buldum hemen gittim ilaç aldım ve temizledim.babasına söylememesi için tembihledim ve dedimki 1 hafta sonra tekrarlamamız gerekiyomuş işlemi.amaan boşver ölmüştür hepsi dedi.harcadığım emeğe yandım.Evde bi havalı havalı gezmeler kapı çarpmalar vs.vs.Ev benim olmasına rağmen beni kovmalar falan ve işin kötüsü bunları kimseye anlatamamak.çünki en nihayetinde sen üvey annesin ve abartıyosundur.Babasına bile söyleyemiyorum kızıp çocuğa vurmasından yada bağırmasından korktuğum için.sanki ben kışkırtmış gibi hissederim kendimi.Bu yüzden artık çocuktan soğudum adını duymaya bile tahammülüm yok açıkçası.Ama birde babası evdeyken görseniz,yapılcak bişey varmılar, yardım ediyimmiler havada uçuşuyor.Annesi sağolsun hiç bişeyiyle ilgilenmez çocuğun.zaten ilk mahkemede vermiş velayeti eşime şimdi hayatını yaşıyo ne arar ne sorar bütün yük bende.o yüzden sakın yaşamayan "küçücük çocuğu ne kadar büyütüyosunuz gözünüzde" gbi ahkam kesmesin

bakın sizde farkındasınız ki o çocuğun hiç bir suçu yok. annesine akıl verme konusundan vazgeçin. eğer adına üzülüyorsanız hep yanınıza alın. sonuç olarak havalar soğuk kadın bu yüzden yaptırmıyor olabilir. Ve bence görevinmiş gibi değil içinden geldiği gibi davran. yıkanması gerekiyorsa yıka. haftasonu kendini bu kadar yıpratma. sanırım çocuktan elektrik almışsın. malesef bazı annelere babalar öocuk sevgisini eşleriyle kıyaslar. yani eşini seviyorsa ondan olan çocuğuda sever. üzgünüm ama ben bu durumda en çok çocupa üzüldüm. Babası ilgilenmiyorsa ilgilenmesin sen göstermek istediğin kadar ilgi göster.çoğu baba çocuğuna banyo yaptırmaktan oyun oynamaktan zevk almıyor. Bu açıdan bak birde. SEn elinde geleni yapmışsın ama başkalarına nasıl davranması gerektiini söylemek hiç bir zaman işe yaramıyor doğrusunu demiş olsanda

Benim merak ettigim bu adamla evlendiginizde cocuguyla iliskisini hep gordunuz deil mi acaba ben hamile kalinca bizim cocugumuzada ilgisiz olmayacakmi sonucta o cocukta onun kendi cani ama boyle diye dusunmediniz mi
Esinizin cocugu icin uzuldum ana ilgisiz baba ilgisiz gorunuyor anlattiginiz kadariyla insallah sizin dunyaya getireceginiz cocuk farkli olur cunku sadece anne yeterli olmuyor baba ilgisi sevgisi cok onemli keske esinize bi cocuk vermek konusunda acele etmeseydiniz insanlar degismezler cunku sorumsuzsa ilgusizse sizi tersliyo birsey yerine koymuyorsa bir cocugun daha gunahina girmek ne kadar dogru bilemiyorum hakkinizda hayirlisi olsun
Insanlar bastan evlendikleri kisinin nasil koca nasil baba olcagini bilemeyebilir kavun deilki koklayasin ama sizin gozunuzun onunde cocuguyla ilskisi varken olsun bende doguruyum belki degisir demek ne kadar mantikli
Hayat sizin hayatiniz sadece sahsi dusuncemi belirtmek istedim

Ben çocukla severek isteyerek ilgileniyorum çocukta hissediyor keşke sen benm annem olsan diyip hep sarılıp öper... Ama eşimi hep uyardım çocuk benmle değil seninle olmak ister ilgilen biraz çok ilgisizsin dedim. Gerçekten ilgisiz ve ben böyle emek veripte birgün yapmayınca en kötü ilan ediliyorum sinirleniyorum gerçekten... Allah ıslah etsin :KK61:
Allah senden razı olsun,kalbinin güzelliği hayatında hep güzel kapılar açsın sana

Back
X