Ne yaparsan yap yine de üvey annesin :'(

Aldatıyormuş zaten ilk eşini kaçarak evlenmişler kadın hamile kalınca sonrada anlaşamamışlar kadın kaynanamlarla bir evde yaşıyormuş falan... Ayrılmışlar..
Bu adamı çok aradınız mı? Size mi, o Günahsız çocuğa mı, doğmamış bebeğe mi üzülsem bilemedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu devirde yuvalar nedensiz yere yikiliyor. Sen sen ol sakin kocani baskasina kaptirma. Alttan al kocacim de. Erkekdir bu keci inadi vardir bunlarda. Olse yine ozur dilemez Burada kadinlar daha sakin olmalidir. Biliyorum sen haklisin ama kocan suan nerde? Sen kocani elinde tut yine de. Eve gelmesini bekle. Gelincede saril ozledim de falan.

evet alttan alan kadın olmalı ama bu kadar sert tepki veren adamın ben boynuna atılıp çok özledm demem.yani braz şeye benzer bu ya çakmak fırlattın çok etkilendm çok seksiydn o an falan.yani esprili bi dille açıklama getrmek istedm yanlş anlamayın.

Dedigini anliyorum sende haklisin ama ortada daha dogmamis cocuk da var. Bile bile yangina korukle gitmemek lazim. Aranizdaki kuslugu en yakin zamanda bitirmeye calis

Dedigini anliyorum sende haklisin ama ortada daha dogmamis cocuk da var. Bile bile yangina korukle gitmemek lazim. Aranizdaki kuslugu en yakin zamanda bitirmeye calis
işte şimdiden bunların önüne geçemezse ona cesaret vermş olur.hakkını savunmalı ki bu şiddet ileri boyutlara yükselmesn.

Sen bir bireysin bunu unutma ona göre davran... Hayatında sana böyle davranan, davranacak bir erkek olacağına hiç olmasın daha iyi!
kesnlkle katılıyorum sana btanem.biz kadınız evliliğimizi erkeğin kölesi olmak için değil hayat arkadaşı olmak için yapıyoruz.haklı davasnda suküt ederse ömrü boyunca suküt etmek zorunda kalır

kesnlkle katılıyorum sana btanem.biz kadınız evliliğimizi erkeğin kölesi olmak için değil hayat arkadaşı olmak için yapıyoruz.haklı davasnda suküt ederse ömrü boyunca suküt etmek zorunda kalır
İşte ancak haklı zamanımızda sükut etmez, kendimizi ifade edersek o zaman saygı görür, insan yerine konuruz.. Yoksa erkek ne yaparsa canım cicim dersek, gelecek sefere burada, eşim boğazıma yapıştı zor kurtuldum diye konu açarız arkadaşlar...

kesnlkle katılıyorum

Canim sen hamile halinle basina dertmi ariyosun.bncede sanane senmi dogurdun annesi baksin.ne yikiysun elin cocuguyla ugrasiyosun.yarin buyudugunde arkadan kuyunu kazcak.birak karisma milletin cocuguna isterse yillarca yikanmasn

Canim sen hamile halinle basina dertmi ariyosun.bncede sanane senmi dogurdun annesi baksin.ne yikiysun elin cocuguyla ugrasiyosun.yarin buyudugunde arkadan kuyunu kazcak.birak karisma milletin cocuguna isterse yillarca yikanmasn
inanmıyorum böyle yorumlara öfkeyle atlmş yorumlar olsa gerek.hepimiz anneyz anne adayıyız.farzedn eşinzden boşandnz bi çocugunuz var.ve eşinz biriyle evlendi çocugunuzun nasl muamele görmesini isterdnz?bnce arkadaşm sen ilgilenmeye dvm et Allah korkusu olan insan zaten senn yaptığını yapar.senn üzerine düşen o masum çocuğu kabullenmek.sonuçta evlenrken sen bunu göze almştn.ve kendi çocuğunu o çocugun yerine koy her zmn empati kur.onun günahı yok.

O cocukla ugrastikca evliline zarar vericek eski konularina bakim hep cocuk cocuk.annesi gonderiyo sirf ara bozsun diye.canim hic polyannacilik yapma yasayan biliyo bunlari.yasamayana uzaktan hos geliyo.

O cocukla ugrastikca evliline zarar vericek eski konularina bakim hep cocuk cocuk.annesi gonderiyo sirf ara bozsun diye.canim hic polyannacilik yapma yasayan biliyo bunlari.yasamayana uzaktan hos geliyo.
cnm sen bnm yukarıda ki yazımı okumadın sanırım arkadaşn durumu bnle aynı.19 da evlendm eşim 35 yaşndaydı 3 yaşşnda oğluna 2 sene baktm ben.annesine bu 2 senede sadace 6 kez gtti çocuk.ben polyanacılık oynamıyorum ama omasum yavrunun sevme sevilme hakkını savunuyorum.napsın peki çocuk başka kadının çocuğu die hırpalasın,ilgilenmesn oldu olacak karnını da doyurmasn eee düzelecek mi eşiyle arası?ben birebr yaşadm peki sen neye dayanarak bu arkadaşı o yavruya karşı dolduruyorsun?

Bn oyle birseymi diyorum oyle biseymi yazmisim.sadece o kadar uzerine dusme hanile hamile banyosuna kadar sanane diyrum.bnde ayni hatalari yaptim.aklini kullan diyorum cnm iyi geceler.not:bn yasadiklarima istinaden acik forum oldugu icin fikrimi belirtiyorum.isteyen istedigini yapsin.kimse kiz kardesim degil burda.

Yorumları okumadım ama eşiniz eski eşiyle tartışmamak muhattap olmamak için söylemek istememiş tır. Ben bunu anlayışla karşılamaniz gerektiğini düşünüyorum. Zaten eski eşine söylese bile yapmak istemeyen yapmaz. İyi niyetlisiniz belli Size geldigi zaman gerektiği gibi ilgilenin eşiniz kıymet bilmese bile allah biliyor. Ama çocuğun annesine yıka demesine gerek olmadığını düşünüyorum orası annesinin bileceği is oda çocuğunu düşünür herhalde

bak sen bnm yazdığıma bile bu kadar öfkeleniyorsun hayatım.burada fikirlerimizi paylaşıoruz sen bu öfkeyle çok sağlıklı bi yorumda bulunamazsın.en güzeli polyannacılık oynamak senn deyimnle. iyi geceler

ne biçim bi tavsiye bu umarım ironi falan yapıyorsunuzdur
adam hamile kadıma çakmak fıralatacak o da sarılıp seni özledim diyecek
yuhh diyorum!!!

Bn ofkeli fln degilim cnm sen yanlis anlaniasin.hen yorumu sana yapmadim hemen yazdin ama konu sahibi senmisin.bn mi yanlis goruyorum.hem neden ofkeleniyim bnm tanidigim degil.hem fikrimz belirtmek icin sizden izinmi alicaz alla alla cattik gece gece iyimi.neyse by

cnm biz yorumlaşmayalım konu sahibi değiim konu sahibi kız kardeşimde değil dediğin gbi,sadece onu o çocuktan böylesine soğutma çabanı doğru bulmadm.bırak nasıl istiosa öyle ilgilensn o bi anne adayı sonuçta.öfkeli değilim diosun ama yazdıklarını ben mi yanlış okuyorum?okuyan arkadaşlar bi yorum yapsa acaba benim gözlerde miyopluk varda seçemiyor muyum yazdıklarını?ben gülüp geçiyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…