- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Bu adamı çok aradınız mı? Size mi, o Günahsız çocuğa mı, doğmamış bebeğe mi üzülsem bilemedim...Aldatıyormuş zaten ilk eşini kaçarak evlenmişler kadın hamile kalınca sonrada anlaşamamışlar kadın kaynanamlarla bir evde yaşıyormuş falan... Ayrılmışlar..
evet alttan alan kadın olmalı ama bu kadar sert tepki veren adamın ben boynuna atılıp çok özledm demem.yani braz şeye benzer bu ya çakmak fırlattın çok etkilendm çok seksiydn o an falan.yani esprili bi dille açıklama getrmek istedm yanlş anlamayın.Bu devirde yuvalar nedensiz yere yikiliyor. Sen sen ol sakin kocani baskasina kaptirma. Alttan al kocacim de. Erkekdir bu keci inadi vardir bunlarda. Olse yine ozur dilemez Burada kadinlar daha sakin olmalidir. Biliyorum sen haklisin ama kocan suan nerde? Sen kocani elinde tut yine de. Eve gelmesini bekle. Gelincede saril ozledim de falan.
evet alttan alan kadın olmalı ama bu kadar sert tepki veren adamın ben boynuna atılıp çok özledm demem.yani braz şeye benzer bu ya çakmak fırlattın çok etkilendm çok seksiydn o an falan.yani esprili bi dille açıklama getrmek istedm yanlş anlamayın.
işte şimdiden bunların önüne geçemezse ona cesaret vermş olur.hakkını savunmalı ki bu şiddet ileri boyutlara yükselmesn.Dedigini anliyorum sende haklisin ama ortada daha dogmamis cocuk da var. Bile bile yangina korukle gitmemek lazim. Aranizdaki kuslugu en yakin zamanda bitirmeye calis
kesnlkle katılıyorum sana btanem.biz kadınız evliliğimizi erkeğin kölesi olmak için değil hayat arkadaşı olmak için yapıyoruz.haklı davasnda suküt ederse ömrü boyunca suküt etmek zorunda kalırSen bir bireysin bunu unutma ona göre davran... Hayatında sana böyle davranan, davranacak bir erkek olacağına hiç olmasın daha iyi!
İşte ancak haklı zamanımızda sükut etmez, kendimizi ifade edersek o zaman saygı görür, insan yerine konuruz.. Yoksa erkek ne yaparsa canım cicim dersek, gelecek sefere burada, eşim boğazıma yapıştı zor kurtuldum diye konu açarız arkadaşlar...kesnlkle katılıyorum sana btanem.biz kadınız evliliğimizi erkeğin kölesi olmak için değil hayat arkadaşı olmak için yapıyoruz.haklı davasnda suküt ederse ömrü boyunca suküt etmek zorunda kalır
kesnlkle katılıyorumİşte ancak haklı zamanımızda sükut etmez, kendimizi ifade edersek o zaman saygı görür, insan yerine konuruz.. Yoksa erkek ne yaparsa canım cicim dersek, gelecek sefere burada, eşim boğazıma yapıştı zor kurtuldum diye konu açarız arkadaşlar...
Arkadaşlar iyi akşamlar. Şuan da o kadar üzgünüm ki bir saattir ağlıyorum... Daha önce açtığım konulardan biliyor olabilirsiniz eşimin 2. Evliliği ve 6 yaşında çocuğu var. 1. Sınıfa başladığı için cuma aksamı alıp pazar aksamı bırakıyoruz geri annesine. Ve eşim asla ilgilenmiyor oğluyla yemek,banyo,ödev,oyun oynama gezdirme vs.. yaklasık 4-5 gündür kalça kemiğimden bacaklarıma doğru inen şiddetli ağrım var krampta giriyor ara ara. Bugün öglen yemegimi vs yaptım evi temizledim bacagım agrıya agrıya. Neyse sofrada yemek yiyorduk çocuğu annesi hiç yıkamıyor ben yıkıyorum ve çocuk resmen kokuyor annesi yüzünden... Eşimde yemekten sonra çocuğa banyo yap yemekten sonra dedi zaten aksam yaptırıcaktm. Bende sen yaptır güzelce dedim. Yok yok kendi yapar benim oğlum dedi. Daha önce bu konuyu konuşmuştuk saçlarını vücdunu güzel yapamıyo daha 6 yasında çocuk banyodan çıksada temiz olmuyo kokuyor o yuzden tek yıkanmasın dıye. Ve daha öncede bir kaç konuda bu tarz şeyler olmuştu bende söylemiştim çocugun yanında benim söylediğimi destekle yoksa tutarsızlık olur demiştim... Çünkü herşeyiyle ben ilgilendigim için söz hakkımda olsun istiyorum. 1.5 yıllık evliyiz bu arada. Bende tekrar söyledim bence sen yıka temiz temiz olsun dedim çcugun yanında yine benim çocugum kendi yıkanır gibi konuştu.. sustum bu kez hiç üstelemedim. Kendisi bilir.. Ama çocuğun annesi herşeyi kızıp msj atıyo eşime zaten bu konudada tartısma olsun istemedim.. Çocuk haftada bir yıkanmaz söyle hafta icide birgün yıkasın dedim onu bile söylemedi kadına.. Neyse ben kaale alınmadıgım icin sofrada üzüldüm gerçekten kırıldım biraz suratım asılmış. Yedim kalktm eşim noldu falan dedi bişey olmadı doydum dedim sonra Hala üstelwmeye devam etti bende çocugun anlamayacagı sekilde anlattm kırıldıgımı.. SANANE dedi... şoka girdim resmen. Bende sen evde durmayıp ilgilenmyosun sabah gidip aksam geliyosun kendi işin olmasına ragmen ben ilgileniyorum söz hakkımda mı olmasın dedim. Bundan sonra hafta sonları ananda kalırsın o zaman dedi terbiyesiz çakmak fırlattı allahtan yüzüme gelmedi... Bende banane ki haklısın bakarken iyi bişeyide yapmayınca kötü oluyrum dedim. Sus dayak yiycen yoksa dedi allah belanı versin haklımı helal etmiyorum dedim.. Sonra çocugu yIkadı giyindi çıktılar ben ne yapmalıyım sizce şuanda? Haksız oldugum durumlar varmı sizce? Nasıl davranmalıyım şuan...
inanmıyorum böyle yorumlara öfkeyle atlmş yorumlar olsa gerek.hepimiz anneyz anne adayıyız.farzedn eşinzden boşandnz bi çocugunuz var.ve eşinz biriyle evlendi çocugunuzun nasl muamele görmesini isterdnz?bnce arkadaşm sen ilgilenmeye dvm et Allah korkusu olan insan zaten senn yaptığını yapar.senn üzerine düşen o masum çocuğu kabullenmek.sonuçta evlenrken sen bunu göze almştn.ve kendi çocuğunu o çocugun yerine koy her zmn empati kur.onun günahı yok.Canim sen hamile halinle basina dertmi ariyosun.bncede sanane senmi dogurdun annesi baksin.ne yikiysun elin cocuguyla ugrasiyosun.yarin buyudugunde arkadan kuyunu kazcak.birak karisma milletin cocuguna isterse yillarca yikanmasn
inanmıyorum böyle yorumlara öfkeyle atlmş yorumlar olsa gerek.hepimiz anneyz anne adayıyız.farzedn eşinzden boşandnz bi çocugunuz var.ve eşinz biriyle evlendi çocugunuzun nasl muamele görmesini isterdnz?bnce arkadaşm sen ilgilenmeye dvm et Allah korkusu olan insan zaten senn yaptığını yapar.senn üzerine düşen o masum çocuğu kabullenmek.sonuçta evlenrken sen bunu göze almştn.ve kendi çocuğunu o çocugun yerine koy her zmn empati kur.onun günahı yok.
cnm sen bnm yukarıda ki yazımı okumadın sanırım arkadaşn durumu bnle aynı.19 da evlendm eşim 35 yaşndaydı 3 yaşşnda oğluna 2 sene baktm ben.annesine bu 2 senede sadace 6 kez gtti çocuk.ben polyanacılık oynamıyorum ama omasum yavrunun sevme sevilme hakkını savunuyorum.napsın peki çocuk başka kadının çocuğu die hırpalasın,ilgilenmesn oldu olacak karnını da doyurmasn eee düzelecek mi eşiyle arası?ben birebr yaşadm peki sen neye dayanarak bu arkadaşı o yavruya karşı dolduruyorsun?O cocukla ugrastikca evliline zarar vericek eski konularina bakim hep cocuk cocuk.annesi gonderiyo sirf ara bozsun diye.canim hic polyannacilik yapma yasayan biliyo bunlari.yasamayana uzaktan hos geliyo.
cnm sen bnm yukarıda ki yazımı okumadın sanırım arkadaşn durumu bnle aynı.19 da evlendm eşim 35 yaşndaydı 3 yaşşnda oğluna 2 sene baktm ben.annesine bu 2 senede sadace 6 kez gtti çocuk.ben polyanacılık oynamıyorum ama omasum yavrunun sevme sevilme hakkını savunuyorum.napsın peki çocuk başka kadının çocuğu die hırpalasın,ilgilenmesn oldu olacak karnını da doyurmasn eee düzelecek mi eşiyle arası?ben birebr yaşadm peki sen neye dayanarak bu arkadaşı o yavruya karşı dolduruyorsun?
bak sen bnm yazdığıma bile bu kadar öfkeleniyorsun hayatım.burada fikirlerimizi paylaşıoruz sen bu öfkeyle çok sağlıklı bi yorumda bulunamazsın.en güzeli polyannacılık oynamak senn deyimnle. iyi gecelerBn oyle birseymi diyorum oyle biseymi yazmisim.sadece o kadar uzerine dusme hanile hamile banyosuna kadar sanane diyrum.bnde ayni hatalari yaptim.aklini kullan diyorum cnm iyi geceler.not:bn yasadiklarima istinaden acik forum oldugu icin fikrimi belirtiyorum.isteyen istedigini yapsin.kimse kiz kardesim degil burda.
ne biçim bi tavsiye bu umarım ironi falan yapıyorsunuzdurBu devirde yuvalar nedensiz yere yikiliyor. Sen sen ol sakin kocani baskasina kaptirma. Alttan al kocacim de. Erkekdir bu keci inadi vardir bunlarda. Olse yine ozur dilemez Burada kadinlar daha sakin olmalidir. Biliyorum sen haklisin ama kocan suan nerde? Sen kocani elinde tut yine de. Eve gelmesini bekle. Gelincede saril ozledim de falan.
bak sen bnm yazdığıma bile bu kadar öfkeleniyorsun hayatım.burada fikirlerimizi paylaşıoruz sen bu öfkeyle çok sağlıklı bi yorumda bulunamazsın.en güzeli polyannacılık oynamak senn deyimnle. iyi geceler
cnm biz yorumlaşmayalım konu sahibi değiim konu sahibi kız kardeşimde değil dediğin gbi,sadece onu o çocuktan böylesine soğutma çabanı doğru bulmadm.bırak nasıl istiosa öyle ilgilensn o bi anne adayı sonuçta.öfkeli değilim diosun ama yazdıklarını ben mi yanlış okuyorum?okuyan arkadaşlar bi yorum yapsa acaba benim gözlerde miyopluk varda seçemiyor muyum yazdıklarını?ben gülüp geçiyorum iyi gecelerBn ofkeli fln degilim cnm sen yanlis anlaniasin.hen yorumu sana yapmadim hemen yazdin ama konu sahibi senmisin.bn mi yanlis goruyorum.hem neden ofkeleniyim bnm tanidigim degil.hem fikrimz belirtmek icin sizden izinmi alicaz alla alla cattik gece gece iyimi.neyse by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?