Ne yaparsan yap yine de üvey annesin :'(

Allah yardimcin olsun canim.
Haksiz bir tarafin yok.
Zitlasmamaya calis.demek ki oz anne de oz baba da cocugu ile bu kadar ilgiyi layik goruyor. Sen de elini cek uzerinden biraz. Yikama. Yikanmadan gelince annesi yikar elbet. Ister kizsin ister kopursun umursama.
Bu arada esin gelecekte senin cocugunla da pek ilgilenecek gibi gorunmuyor.
Cok kaba
Cakmak firlatiyor
Dovmek istiyor
Isin zorrrr

Evet çok teşekkür ederim... Eşim üzülüyor çocuğun annesi ile tartıştığında epey sinirleniyor diye ama iyi oluyormuş... Bir hafta sonu çocuğun ödevi eksik yapılmış diye ne tartışmalar çıkmıştı ikisi arasında.. En iyisini o kadın yapıyormuş bunun hakkından ancak o geliyormuş meğer..

Sizce eve geldiğinde nasıl davranmalıyım... At gözlüğü takmış gibi kendini haklı görüyor ve ben haklı olduğumu düşünüyorum ister surat assın ister tartısma çıkarsın ben şuan onunla konuşmak istemiyorum Eskiden olsa ağlar üzülürdüm bu kadar yıpranmazdım. Ama sanırım hamilelikten mi yoksa birikmişlikten dolayı mı bilemiyorum kaldıramıyorum artık ağlarken bile dayanamıyorum psikolojim kalbim mahvoldu...

selam. bende sana bu konnu hakkında birşeyler anlatmak istiyorum. benim babam her akşam en az 2 şişe alkölü bitiren bi insan.neyse işte. babam herşeyi kafaya takar ve içip içip bize laf sokar. geçen yine böyle şeyler oldu.babam anneme bağırmaya başladı ben her zaman oluyor diye pek önemsememiştim bir takım tıkırtılar falan geldi bağırışlar arttı dayanamadım açtım hışımla kapıyı "YİNEMİ" diye bağırdım birde ne göreyim annemin burnundan şırıl şırıl kan akıyor.. şok oldum hemen annemi odama aldım telefonuydu falan herşeyini yanıma aldım kapattım kapıyı ablama haber ettim abime haber ettim... mustafa abim özel güvenlik ona haber etsem gelemeyecek zaten aykut abiime söyledim işten çıktım geliyorum dedi itamam dedim ablamda bir kurumsal mağazada şef.. hemen izin aldı geldi oda.. annemin burnunu falan temizledik kadın gitmeyeceğim hastaneye falan diyor hala burnu kanıyor. beyni aktı resmen kadının. sonra gittim anlat dedim anneme. meğersem çakmak televizyon kumandası falan ne varsa üstüne fırlatmış defol git evimden anana git demiş. 1 hafta falan konuşmadılar annem kahvaltıyı falan hazırlamadı. öyle öyle en sonunda babam dize geldi özürler diledi. diyeceğim konuşmaki anlasın olayları..

Oz annesi olunca goze batmiyo ama uvey olunnca yaranamazsin .. sen iyi olmaya devam et cnm Allah verir mukafatini bir sekilde..iyi olmaya devam et derken cocuga karsi cnm.. esin eve gelince hic muhatap olmadi bence..terbiyesizlik etmis,, cakmak firlatiyo bir de..

Evet iyi fikir... Annenize çok üzüldüm .. :'( Geçmiş olsun kıyamam ya valla yazık günah...

Bide böyle bir sahis ile evlenmek ile durmadin, tekrar baba yapiyorsun ya. Onca çoçuguna güzel egitim verecek, sevecek fakat baba olamayan erkeklere üzülüyorum. Bu adamda rahatligin dibine vurmus. Kendi oglunu, kendi canini, kanini bile umursamayan insan, seni umursayacaginimi saniyorsun?

Kendi oglunu umursamayan, senin bebeginide umursamaz. Evli olup fakat bekar anne olmaya hazirmisin?

Birincisi alttaki resimden anladığım kadarıyla hamilesiniz. Ne hakla size çakmak fırlatır? İkincisi çocuk sizin değil. Zorla baktırma gibi bir olay yok. Babası ne halt yapıyor hafta sonu? Üçüncüsü bu çocuğun annesi madem bakmıyor ki belli yani çocuğu yıkamadığına göre babası da bakmaya istekli olmadığına göre çocuk kurumuna gönderin daha iyi. En azından bakmaya gönüllü birilerinin elinde büyür çocuk.

çok zor bir durum..eşinizin gözleri kör galiba yaptığınız hiçbir şeyi görmüyor..bence aklı başına gelecek..çocuk sizi seviyorsa eşiniz bunu anlamıyorsa yuhh yani...çok ayıp yaptığı..

Bende dun boyle bir konu acmistim konuma bakabilirsin hatta kuzenim icin ..

Ne yaparsaniz yapin , adiniz belli Uvey anne!
24 saat omuzunuzda tasiyin bir dakika indirin , nankor olursunuz hicbirsey yapmamis olursunuz ..

Madem cok merakli otursun evinde baksin cocuguna , sende bu saaten sonra birsey yapma canim.

Ustelik hamilesin ne demek sus dayak yiyeceksin dengesiz adam ya.

Allah hepinizden razı olsun Gerçekten haklarınızı asla ödeyemem artık ağlamıyorum... Biliyorum çünkü değmez gerçekten... Çok üzüldüm çoook kırıldım ama o da hatasını anlasın artık bir süre konuşmamak en iyisi... Yoksa kendime yazık ediyorum resmen ..

ne güzel bakıyorsun işte...
bu nasıl bir adam ya.. şükredeceği halde hareketlere bak..
daha önceki evliliğinin bitme sebebi neymiş ?
dayak yicen falan diyor..
sinir küpüyüm şuan!

Hickimse annenin yerine gecemez o yuzden tavsiyem onun annesi olmaya calismaman biliyorum iyi niyetinden hepsi ama, ablalik yap cocuga arkadaslik et onun yerine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…