- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Onun öz annesinin ben ağ.....mıçayım..
Ulan çocuğun ne günahı varda analık yapmıyorsun çocuğuna adam gibi.
Doğdürüst yıkamıyor da ne demek
Ya Allahım sen böyle insanları annee yapıyorsun,
Evlat sahibi olmak için 40 takla atan insanlar var..
İsyan etmiyorumm ama böyle okuyunca da çıldırıyorummm
Konu sahibi, sen sabırla o yavru ile ilgilen, kocan görmüyorsa Allah görüyor.
İyiliğinin merhametinin mükafatını er geç göreceksin...
Pekii o yavrucak nasıl sana karşı?Evet... Anne olmak sadece doğurmak değil ama bazıları bunu anlamıyor...
Zaten eşime de söyledim sana hakkımı helal etmiyorum , x i sevdiğim için ilgileniyorum onunla dedim... Allah görüyor herşeyi o yüzden içim rahat ..
Pekii o yavrucak nasıl sana karşı?
Yanii annesine gideceği zaman gitmek istiyor mu?
Ne güzel ya.Okula başlamadan önce bizde on güne kadar kaldığı da olurdu en az bir hafta kalırdı... Annesinide özlediği zaman gider gelirdi.. Bana karşı çook iyi , ilk başlarda ikimizde alışmaya başladık sonra çok sevdik birbirimizi... Benden ilgi görmesi ve hep benimle beraber olmasından dolayı aramız çok iyi..
Ne güzel ya.
Senin onu sevdiğini hissettiği için sana yakınlık gösteriyordur.
Kıyamam daha 6 yaşında kendi nasıl banyo yapsın.
bu ne vicdansızlık ,merhametsizlik.
Kusura bakma da eşinle işin var senin.
Allah yardımcın olsun
nankörmüş kocanda
bundan sonra karışma canım sende
sanada yazık
Artık onunda sorumluluklarını bilmesini sağlayacagım... Bu şekilde olmuyor.. Yıprandığımla kalıyorum kıymetim bilinse yine hiç sorun değil ama nankörlük üzücü..
acı ama gerçek.sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın ama
çocuga bişey olsa eşin yokken
nasıl açıklarsın kocan
sen dövdün diye ayaga kalkar
küçücük şeyi bu kadar büyüttügüne göre
bence babası yokken çocugu yanına alma
acı ama gerçek.
konu sahibinin eşinden beklenebilir bir davranış bu.
Allah göstermesin öyle bir durumda evlatları kıymete biner
bi de konu sahibini hırpalarlar.
sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın ama
çocuga bişey olsa eşin yokken
nasıl açıklarsın kocan
sen dövdün diye ayaga kalkar
küçücük şeyi bu kadar büyüttügüne göre
bence babası yokken çocugu yanına alma
tabiki canım
benim görümcem boşanmış
eşim tek dayısı
çocugu bir yere götürmeye korkuyorum
götürürkende mutlaka eşim olacak eşim olmadan zaten götüremem de
yanımızda ya annesi yada teyzeside olacak
düşşse başını çarpsa
o gün babasının alacagı tutar
Aynen öyle... Büyük sorumluluk yani ALLAH korusun
tabiki onun için kendini üzme
hamilesin bebegini düşün
Bence esin opsun basina koysun seni,, senin gibi bulamaz nankor adam. Yavruya cok acidim ama. Sahipsiz sanki. ))))) :Arkadaşlar iyi akşamlar. Şuan da o kadar üzgünüm ki bir saattir ağlıyorum... Daha önce açtığım konulardan biliyor olabilirsiniz eşimin 2. Evliliği ve 6 yaşında çocuğu var. 1. Sınıfa başladığı için cuma aksamı alıp pazar aksamı bırakıyoruz geri annesine. Ve eşim asla ilgilenmiyor oğluyla yemek,banyo,ödev,oyun oynama gezdirme vs.. yaklasık 4-5 gündür kalça kemiğimden bacaklarıma doğru inen şiddetli ağrım var krampta giriyor ara ara. Bugün öglen yemegimi vs yaptım evi temizledim bacagım agrıya agrıya. Neyse sofrada yemek yiyorduk çocuğu annesi hiç yıkamıyor ben yıkıyorum ve çocuk resmen kokuyor annesi yüzünden... Eşimde yemekten sonra çocuğa banyo yap yemekten sonra dedi zaten aksam yaptırıcaktm. Bende sen yaptır güzelce dedim. Yok yok kendi yapar benim oğlum dedi. Daha önce bu konuyu konuşmuştuk saçlarını vücdunu güzel yapamıyo daha 6 yasında çocuk banyodan çıksada temiz olmuyo kokuyor o yuzden tek yıkanmasın dıye. Ve daha öncede bir kaç konuda bu tarz şeyler olmuştu bende söylemiştim çocugun yanında benim söylediğimi destekle yoksa tutarsızlık olur demiştim... Çünkü herşeyiyle ben ilgilendigim için söz hakkımda olsun istiyorum. 1.5 yıllık evliyiz bu arada. Bende tekrar söyledim bence sen yıka temiz temiz olsun dedim çcugun yanında yine benim çocugum kendi yıkanır gibi konuştu.. sustum bu kez hiç üstelemedim. Kendisi bilir.. Ama çocuğun annesi herşeyi kızıp msj atıyo eşime zaten bu konudada tartısma olsun istemedim.. Çocuk haftada bir yıkanmaz söyle hafta icide birgün yıkasın dedim onu bile söylemedi kadına.. Neyse ben kaale alınmadıgım icin sofrada üzüldüm gerçekten kırıldım biraz suratım asılmış. Yedim kalktm eşim noldu falan dedi bişey olmadı doydum dedim sonra Hala üstelwmeye devam etti bende çocugun anlamayacagı sekilde anlattm kırıldıgımı.. SANANE dedi... şoka girdim resmen. Bende sen evde durmayıp ilgilenmyosun sabah gidip aksam geliyosun kendi işin olmasına ragmen ben ilgileniyorum söz hakkımda mı olmasın dedim. Bundan sonra hafta sonları ananda kalırsın o zaman dedi terbiyesiz çakmak fırlattı allahtan yüzüme gelmedi... Bende banane ki haklısın bakarken iyi bişeyide yapmayınca kötü oluyrum dedim. Sus dayak yiycen yoksa dedi allah belanı versin haklımı helal etmiyorum dedim.. Sonra çocugu yIkadı giyindi çıktılar ben ne yapmalıyım sizce şuanda? Haksız oldugum durumlar varmı sizce? Nasıl davranmalıyım şuan...
boşver si,z Allah Rızası için yapın yazıktır küçüçük yaralı zaten...herkes anne olamazBen çocukla severek isteyerek ilgileniyorum çocukta hissediyor keşke sen benm annem olsan diyip hep sarılıp öper... Ama eşimi hep uyardım çocuk benmle değil seninle olmak ister ilgilen biraz çok ilgisizsin dedim. Gerçekten ilgisiz ve ben böyle emek veripte birgün yapmayınca en kötü ilan ediliyorum sinirleniyorum gerçekten... Allah ıslah etsin
saçının köpüğünü nasıl arındırıyo cute kepek olur saçı yazık6 yasındakı cocugu babası ya da uvey anasımı yıkıyor?
padonda benımkı 5 yasına gırmedı yazdan berı kendı yıkanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?