Ne yaparsan yap yine de üvey annesin :'(

canım boşver sen çocukla ilgilen hem bak ne güzel seni sevmiş beimsemş anlamadığım nokta neden öz annesi yıkamıyo oğlunu

siz aynı gerçek anne gibi temizliğiyle ilgileniyorsunuz üstelik hamilesiniz..ev işi..baba desen bütün gün yok..bu çocuk niçin geliyor..ne olursa olsun hamilesiniz..dinlenmeniz gerekirken..sorumsuz adam çocuğuna dadılık yaptırıyor..birde yaptığı hareketler resmen saçma..bundan sonra kendisi ilgilenmiyorsa..yatılı değilde kendisi ne zaman boş ise gider alır getirir gezdirir..evine bırakır.. oh bulmuş sizin gibi bakıcıyı..konuşmanız gerekir..böyle adamlara ne kadar iyilikte yapsanız yaranamazsınız..boşuna kendinizi yormayın..

off sizin eşiniz ile olan durumunuza gerçekten üzüldüm ancak burada üzüldüğüm en çok o tatlı yavrucak bitanem benim günahsız okur iken içim parçalandı. annesi olacak insan nasıl dayanabiliyor buna anlamadım o daha çocuk ilgi ister bakım ister ,Yavrum aklıma geldi. minnacık o ya nasıl kıyıyorlar inanamıyorum ya rabbim bu masumları hakedenlere çocuk diye gece gündüz ağlayanlara nasip etsin doğurmak ile anne olunmadığını buradan anlamış olduk bikere daha tabi bu anlattıklarınıza göre.

Sizinde bu duyarlılığınızı tebrik ederim gerçekten allahın yanında birşey kaybolmaz.Keşke bu tatsızlık yaşanmasa idi .

Ben çocuk için çok üzüldüm 6 yaşında bi çocuk
anne ilgisi yok baba ilgisi yok kalmış üvey anne eline
Onlarda kavga ediyorlar..
Piskolojisi ne derece olur bu çocuğun Allah bilir..
Siz eşinizle evlenmeden önce durumu biliyordunuz sonuçta kabul ederek evlendiniz..
Ama bana kalırsa siz bu evliliği sürdüremiyceksiniz gibime geliyor..
Çocukla sizin aranızda kan bağı yok nede olsa iyide olsanız kötüde olsanız sizin sorumluluğunuzda değil..
Eşiniz ister istemez çocuğuyla arasına girmenizi istemez.. Sanane der.. Bu doğrumu tabikide doğru değil yanlış..
Bu tamamen sizin kararınız evliliği sürdürmek yada sürdürmemek.. Sonuçta herşeyin bilincindesiniz..

ben sizi çok taktir ettim, kendi çocuğunuz gibi ilgileniyorsunuz, banyosu beslenmesi vs. 10 iyilik yapsan ama 1 laf etsen, senden kötüsü olmaz, nankör olmayagörsün insan

Bu durum genellikle oluyor zaten. Uvey anne olmasaydınızda babası yıne aynı yorumu yapabilirdi. Erkeklerin bazıları böyle maalesef.
Siz elinizden geleni yapıyorsunuz, o ilgilenmiyorsa boşverin yapmasın.
Hastayım bu defa banyosunu yalnız yaptıramam deyip yaklaşın bundan sonra bakalım aynı tepkiyi verecek mi?
Annesi evli mi?

Sen elinden geleni yapıosan ve vicdanın rahatsa doğrusunu yapmızsındr ztn yasında kücükmüş...
O annesinin ayıbı. Nasl çocuğunu o durumda gönderir ya yuh

o bir baba hassasiyetiyle yaklaşmış size.. belki de yanlış anlaşıldınız doğru ama o onun çocuğu.. bu sonuç asla değişmeyecek.. siz kendinizi izah edin.. çocuğa da sevginizi mutlaka hissettirin. .çünkü ne olursa olsun onun hiçbir suçu yok...

iyilikten maraz doğar bitanem. sen ne güzel kendi çocuğun gibi ilgileniyosun banyosunu bilmem nesini yapıyosun elinden geldiğince. annesi ne yapıyor hafta sonu gönderiyor sana kendi de gönlünü gün ediyor çocuk yıkanıp paklanıp ödevlerini falan halledip dönüyor kadına. kocanda nasıl olsa o yapar yıkar oynatır pış pışlar ... oh ne ala yaa! boşver git bi daha ki hafta sonu annene yada yap yemeğini evinin işini çayını doldur aç tv yi keyif yap o da ne yaparsa yapsın ister ykasınn ister oynatsın diyo ya "sana ne" diye sende "bana ne" de geç

Ben salondaydım banyoda yıkadı çocuğu sonra saçlarını kuruttu üzerini giydirdi çıktılar.. Çocuk benden kendini hiç bi zaman geri çekmedi , daha önceki konumdada yazdıgım gibi ben ağlıyordum benim yanıma geldi babasının yanına gitmemişti... Eğer çocuğu sevmesem benden ilgi görmese zaten bana keşke sen benm annem olsan demezdi... Yanımda durmak istemeyip gitmek isterdi ama o benimle olmaktan keyif alıyor...

6 yasındakı cocugu babası ya da uvey anasımı yıkıyor?
padonda benımkı 5 yasına gırmedı yazdan berı kendı yıkanıyor?

Kendisi tabiki yıkanabilir ama hafta sonları bizdeyken ben yıkıyorum hafta içi annesi bir kez olsun yıkamış olsa zaten saçları daha temiz olurdu kendisinin yıkanmasına izin verirdik.. Ama zaten çamaşırı dahi 1 hafta boyunca değişmemiş olduğu için bizlerin daha temiz daha iyi yıkayacagını düşünüyorum..

canım boşver sen çocukla ilgilen hem bak ne güzel seni sevmiş beimsemş anlamadığım nokta neden öz annesi yıkamıyo oğlunu

Annesi çalışıyormuş bir markette kasiyermiş. Asıl benim anlamadığım hadi kadın çok yoğun diyelim 5 dk bile çocuğu yıkamaya fırsatı olmuyor diyelim evde anneannesi dedesi de yaşıyor onlar hiç mi yıkamak istemiyor? Ben hala çözemedim..

valla şekerim sen bu cocukla ilgilenirsinde anası ne güne duruyormuş,hayır içiden gelir yaparsın ama karşıdaki bey sana bu senin görevinmiş gibi davranıyor,mecbursun gibilerden.
doğurmayı biliyorsa bakmayı da bilsin anası, yerinde olsam bu kadar üstüne titremem babası kendi yıkansın mı diyor banane
kimse yaptığım iyilikleri mecburiyetten yapmalıymışım gibi davranamaz bana.gez toz hayatını yaşa,hizmetçilik için almadı seni herhalde

Z

Bende konuştum daha önce bu konuyu ama yanlış anlaşıldım o yüzden birşey demedim. Eşime demiştim ki çocuk seni çok özlüyor zaten haftasonu alıp iki saat bile gezdirsen aksama kadar benimle evde oturmaktan daha çok sevinir çocuk dedim. Ama o yine sabah kahvaltıdan sonra çıkıyor aksam geliyor...

Hayır annesi evli değil.. Annesi dededi ve anneannesi beraber yaşıyorlar..

Sen elinden geleni yapıosan ve vicdanın rahatsa doğrusunu yapmızsındr ztn yasında kücükmüş...
O annesinin ayıbı. Nasl çocuğunu o durumda gönderir ya yuh

Benim vicdanım çok rahat... Ama hazmedemediğim olay hep yaparken iyi de bir kere sen yap dediğimde emeklerimin hepsinin çöpe gidip hiç bunca zaman bakan ben değilmişim gibi davranılması çok üzücü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…