- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Valla tabi içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorum ama ben pek hoşlanmıyorum bir kadının ya da erkeğin birbirinden para isteme gibi durumlarını. Ben de nisanliydim telefonum bozuldu ve iki buçuk ay sonra düğünümüz vardı ben alicaktim telefon ama bana sürpriz yapıp almıştı ben yine de maaşımı alınca hemen hesabına atmıştım parayı.Birlikte olduğunuz insan yani nişanlınız size ‘sen benden birşey istediğin zaman ( maddi olarak) bir tuhaf oluyorum.’ dese ne tepki verirsiniz ?
Uzun zamandır yalnız bir insan olduğu için bir kadın için para harcamaya alışmamış heralde.
Maddiyat dediğimde yatlar katlar değil ingilizce kursuna başladım bana biraz yardım etmesini istedim maddi olarak.Yani bu tarz ufak istekler oluyor bazen herzaman değil.Şuan çalışmıyorum kendi ofisimi açıcam onun hazırlığı içerisindeyim.
Maddi durumu inanılmaz iyi yani burda mal varlığını anlatsam roman olur.Örnek vermek gerekirse evi için aidat ödemesi yaparken 2 defa üstüste rakam hatasından dolayı bir hesaba toplamda 5000 tl yatırdı.Ama umurunda olmadı geri istemedi bile çünkü onun için o para hiçbirşey demek yani bi nevi sokağa attığı para umurumda olmazken bana 1.200tl istedim diye bunu demesi çok zoruma gitti.Sadece bunun için değil genel olarak böyle düşünüyor bence. İlerde böyle olursa sıkıntı çünkü cimri bir adamla yapamam. Sorun cimrilik mi yoksa bir kadın için para harcamak ki ben eşi olacam 3 ay sonra zoruna mı gidiyor anlam veremedim.
Niye istediniz ki ? Denemek için mi ?Birlikte olduğunuz insan yani nişanlınız size ‘sen benden birşey istediğin zaman ( maddi olarak) bir tuhaf oluyorum.’ dese ne tepki verirsiniz ?
Uzun zamandır yalnız bir insan olduğu için bir kadın için para harcamaya alışmamış heralde.
Maddiyat dediğimde yatlar katlar değil ingilizce kursuna başladım bana biraz yardım etmesini istedim maddi olarak.Yani bu tarz ufak istekler oluyor bazen herzaman değil.Şuan çalışmıyorum kendi ofisimi açıcam onun hazırlığı içerisindeyim.
Maddi durumu inanılmaz iyi yani burda mal varlığını anlatsam roman olur.Örnek vermek gerekirse evi için aidat ödemesi yaparken 2 defa üstüste rakam hatasından dolayı bir hesaba toplamda 5000 tl yatırdı.Ama umurunda olmadı geri istemedi bile çünkü onun için o para hiçbirşey demek yani bi nevi sokağa attığı para umurumda olmazken bana 1.200tl istedim diye bunu demesi çok zoruma gitti.Sadece bunun için değil genel olarak böyle düşünüyor bence. İlerde böyle olursa sıkıntı çünkü cimri bir adamla yapamam. Sorun cimrilik mi yoksa bir kadın için para harcamak ki ben eşi olacam 3 ay sonra zoruna mı gidiyor anlam veremedim.
Valla tabi içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorum ama ben pek hoşlanmıyorum bir kadının ya da erkeğin birbirinden para isteme gibi durumlarını. Ben de nisanliydim telefonum bozuldu ve iki buçuk ay sonra düğünümüz vardı ben alicaktim telefon ama bana sürpriz yapıp almıştı ben yine de maaşımı alınca hemen hesabına atmıştım parayı.
Şuan bir buçuk yıllık evliyim aramızda hiç para maddiyat mevzusu olmadı ama ben iş resmiyet kazanmadan böyle manevi güzel bişey ama maddiyat onu zedeliyo gibi ki sizde o da aynı tuhaflığı hissetmiş.
Niye istediniz ki ? Denemek için mi ?
Benim param bana, senin paran sana demiş. Gayet açık.
Ben isteyemezdim o meblağda bir para. Ha siz samimiyetine güvenip istemişsiniz, vermemiş. Yapacak bişi yok.
Aramızda böyle bir ilişki var en başından beri ki herzaman bana bir ihtiyacın varsa söyle diye zorlayan bir insan ama şuan bunu demesi beni şok etti.Ben isterim nişanlımdan ki benimde cebimden onun için harcadığım çok oldu.Karı-koca gibiyiz çünkü maddiyat ayrımı yok aramızda.benimle param için mi birlikte diye sorguluyor muhtemelen
Şu zamana kadar ciddi bşr ilişkisi olmamış yani alışık değilmiş bir kadını bu şekilde benimsemeye öyle anladım ben ne biliyim anlamadım.Bence daha önce ya para karşılığı birlikteliği çok olmuş ya da Para için buna yanaşan ,para isteyince aklına onlar geliyordur,
Açık açık bi konuşun olayı tuhaflığı neymiş
Varmış demekki. Öyle diyip parayı vermedi mi?Aramızda böyle bir ilişki var en başından beri ki herzaman bana bir ihtiyacın varsa söyle diye zorlayan bir insan ama şuan bunu demesi beni şok etti.Ben isterim nişanlımdan ki benimde cebimden onun için harcadığım çok oldu.Karı-koca gibiyiz çünkü maddiyat ayrımı yok aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?