Ne yaparsınız?

Para istemeniz çok yanlış bence adam haklı benim de nişanlım benden para istese tuhaf hissederdim heralde. Çıkarcı bir profil çiziyosunuz büyük ihtimalle itici gözüküyosunuz nişanlınıza. Bi daha yapmayın bence.

Ben hatırladım sizi.
Adamın parası dışında bir numarası olmadığı ve çekilecek insan olmadığı için etkilendiğiniz şeyin parası olduğunu düşünüyor olabilir.
Öylesinizdir demiyorum ama adam kendini biliyor demek ki.

Bu adam hem size para harcamaz hem de kendi paranızı rahatça kazanmanıza engel olur.
Böyle varlık içinde yokluk çeken çok kadın var.

Bence çiftler arasında para muhabbeti olmamalı ama acil olmayan bir ihtiyaç için para istemeniz ayrıca garip.
Sürekli böyle yapıyorsanız o da parasını koruma derdine düşmüş.

Ben olsam para isteyemezdim. Siz para istemişsiniz ve size tepkisini koymuş.

Nişanlınız sizden para istese hoş olur mu mesela?

Hayatınız nişanlınız ve evliliğiniz üzerine kurulmuş. Gerçekten gidin iş bulun kendinize.

İşle ilgili sana kart veren birisi olunca sana bir araba laf söyleyen "iş adamı" sevgilin neden hala senin ofis acmana vesile olamadi anlayamıyorum.Aidatin kaza ile fazla yatmasini kafaya takma ...sonuçta yılın geriye kalan aidatindan düşecek site yönetimi...

Hanimlar sizi hiç anlamıyorum daha dün konu vardı sevgilime para verdim ayrıldık parayı vermiyor diye. Burdaki bi çok kadın ben eşim olsa vermem diyordu şimdi ne değişiyor. Para istenmez ayıp bi kere. Kocasindan bile insan cekiniyor isterken kendi öz ihtiyaci için. Siz simdiden parasi için yorum yapiyorsaniz asktan ziyade para önde sanki.

nişanlım demişsin ama uzun zamandır yalnız demişsin.ne kadardır birliktesiniz ki o zaman? benimle param için mi beraber diye düşünüyor demek ki.herkesin kendi parası arada resmi bir bağ yokken vermez vermez yani bir şey denemez buna.ben öyle ölüm kalım olmadıkça para istemeyi doğru bulmuyorum, durumum yoksa olana kadar kursa gitmeyiversem de olur ona mı güvenip işe kalkışıcam sanki.

Durumu iyiyse parasini sakiniyor herhalde. Yoksa evlenecegi insan para isteyebilir, bunda bir sey yok

Valla iliskimin 5.yilindayim bir kurus para istemedim. 3 aya dugunumuz var yeni yeni biseyler almaya basladi onlari bile cekinerek aldiriyorum. Yorumlari okudum da, bi dk ya... Benimki mi cimri acaba

Para istemeniz hoş olmamış. Yaklaşık 4 senedir evliyim daha yeni yeni ihtiyacım olduğunda eşimden para isteyebiliyorum. Bekarken böyle çeylere hoş bakmıyorum. Karı koca gibi olsanız da neticede karı koca değilsiniz. Hoş bir durum değil para istemek.

Ben de karsimdaki kisi icin kim olursa olsun kendi istegimle bir seyler yapmayi severim.yemek ismarlamak hediye almak ya da bir ihtiyacini karsilamak gibi.ama kendisi benden talep ederse ilkinde hadi neyse derim belki ama sonrasinda cok itici gelir ve sogurum o kisiden.ben nisanlinizin tavrinda bir yanlislik goremedim.bana gore yanlis sizin para isteyebilmeniz ve bunu normal karsilamaniz.durumu ne kadar iyi olursa olsun yaptiginiz cok yanlis bana cok garip geldi acikcasi.

Evliyken isteseniz vermese incinmenizi anlarım da nişanlı olarak ufak tefek de olsa taleplerinizin olması bence de tuhaf.yaklasik 6 yıllık evliyim ve yaklaşık 5 yıldır çalışmıyorum utanırım istemeye.esim temel ihtiyaçlarımi karşılar ama mesela kpss kursuna yazilcam.vakti zamanında yaptigin kendi birikimimle odicem.ona söylemeyi düşünmüyorum kendi teklif ederse dusunurum

Valla nişanlınızdan para istemeniz bana da tuhaf geldi.Hani o size jest yapıp kurs ücretinizin tamamını ödese mesela bunda bir sorun yok.Ama kurs ücreti için 1200 TL istemek ne biliyim.

Sanırım takıntılı. Bence hiç uzatmayın, kaçın. Durumu olmasa eyvallah derim. Ki siz herhangi bir ihtiyacımda yetişebilseniz koşarsınız. Ben yanımda olan arkadaş sevgili ihtiyacını söylemeden bilirim. Herkes bilir. Cimri değil kesinlikle, hesapçı. Kaçın.

Burda durum başka sanki. Ben de istenmemesi tarafındayım... Ama insanlar sevdiklerine jest yapar. Benim sevgilim durumum varken darda olsa gözüme uyku girmez. Koşar yetişirim.

Durumu ne olursa olsun ben isteyemem.
Yaklasik 10 yildir evliyim. Issiz kalirsam hastalik vesaire olursa esimden zaruri seyler icin alabilirim ancak. Kursuma destek ol demem.

Ofis acicak olmak acilana kadar olan surecte calismaya engel mi?

Burda durum başka sanki. Ben de istenmemesi tarafındayım... Ama insanlar sevdiklerine jest yapar. Benim sevgilim durumum varken darda olsa gözüme uyku girmez. Koşar yetişirim.
Jest yapmak başka birşey.jest yapmıyor diye serzenişte bulunulabilir.ama bu alenen maddi talep

Jest= nişanlınızın kurs parasını verin.
Hanimefendi jest kibarlıkla ilintilidir bağa para vir kursa gitcem derse adam tabi kaçar. Adamın parasi durumu yoksa kursa gitmeyecek belli mi canım evlencekleri gelin ata binmis ya nasip demiş

Keşke istemeseydınız.Kendısı düşünüp yapmalıydı.Tabi kendisi düşünen erkekte çok zor.Evlenınce isteseydınız bişey olmazdı belkide.Şimdi sorguluyodur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…