- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Para istemeniz çok yanlış bence adam haklı benim de nişanlım benden para istese tuhaf hissederdim heralde. Çıkarcı bir profil çiziyosunuz büyük ihtimalle itici gözüküyosunuz nişanlınıza. Bi daha yapmayın bence.Birlikte olduğunuz insan yani nişanlınız size ‘sen benden birşey istediğin zaman ( maddi olarak) bir tuhaf oluyorum.’ dese ne tepki verirsiniz ?
Uzun zamandır yalnız bir insan olduğu için bir kadın için para harcamaya alışmamış heralde.
Maddiyat dediğimde yatlar katlar değil ingilizce kursuna başladım bana biraz yardım etmesini istedim maddi olarak.Yani bu tarz ufak istekler oluyor bazen herzaman değil.Şuan çalışmıyorum kendi ofisimi açıcam onun hazırlığı içerisindeyim.
Maddi durumu inanılmaz iyi yani burda mal varlığını anlatsam roman olur.Örnek vermek gerekirse evi için aidat ödemesi yaparken 2 defa üstüste rakam hatasından dolayı bir hesaba toplamda 5000 tl yatırdı.Ama umurunda olmadı geri istemedi bile çünkü onun için o para hiçbirşey demek yani bi nevi sokağa attığı para umurumda olmazken bana 1.200tl istedim diye bunu demesi çok zoruma gitti.Sadece bunun için değil genel olarak böyle düşünüyor bence. İlerde böyle olursa sıkıntı çünkü cimri bir adamla yapamam. Sorun cimrilik mi yoksa bir kadın için para harcamak ki ben eşi olacam 3 ay sonra zoruna mı gidiyor anlam veremedim.
Evliyken isteseniz vermese incinmenizi anlarım da nişanlı olarak ufak tefek de olsa taleplerinizin olması bence de tuhaf.yaklasik 6 yıllık evliyim ve yaklaşık 5 yıldır çalışmıyorum utanırım istemeye.esim temel ihtiyaçlarımi karşılar ama mesela kpss kursuna yazilcam.vakti zamanında yaptigin kendi birikimimle odicem.ona söylemeyi düşünmüyorum kendi teklif ederse dusunurumBirlikte olduğunuz insan yani nişanlınız size ‘sen benden birşey istediğin zaman ( maddi olarak) bir tuhaf oluyorum.’ dese ne tepki verirsiniz ?
Uzun zamandır yalnız bir insan olduğu için bir kadın için para harcamaya alışmamış heralde.
Maddiyat dediğimde yatlar katlar değil ingilizce kursuna başladım bana biraz yardım etmesini istedim maddi olarak.Yani bu tarz ufak istekler oluyor bazen herzaman değil.Şuan çalışmıyorum kendi ofisimi açıcam onun hazırlığı içerisindeyim.
Maddi durumu inanılmaz iyi yani burda mal varlığını anlatsam roman olur.Örnek vermek gerekirse evi için aidat ödemesi yaparken 2 defa üstüste rakam hatasından dolayı bir hesaba toplamda 5000 tl yatırdı.Ama umurunda olmadı geri istemedi bile çünkü onun için o para hiçbirşey demek yani bi nevi sokağa attığı para umurumda olmazken bana 1.200tl istedim diye bunu demesi çok zoruma gitti.Sadece bunun için değil genel olarak böyle düşünüyor bence. İlerde böyle olursa sıkıntı çünkü cimri bir adamla yapamam. Sorun cimrilik mi yoksa bir kadın için para harcamak ki ben eşi olacam 3 ay sonra zoruna mı gidiyor anlam veremedim.
Sanırım takıntılı. Bence hiç uzatmayın, kaçın. Durumu olmasa eyvallah derim. Ki siz herhangi bir ihtiyacımda yetişebilseniz koşarsınız. Ben yanımda olan arkadaş sevgili ihtiyacını söylemeden bilirim. Herkes bilir. Cimri değil kesinlikle, hesapçı. Kaçın.Birlikte olduğunuz insan yani nişanlınız size ‘sen benden birşey istediğin zaman ( maddi olarak) bir tuhaf oluyorum.’ dese ne tepki verirsiniz ?
Burda durum başka sanki. Ben de istenmemesi tarafındayım... Ama insanlar sevdiklerine jest yapar. Benim sevgilim durumum varken darda olsa gözüme uyku girmez. Koşar yetişirim.Evliyken isteseniz vermese incinmenizi anlarım da nişanlı olarak ufak tefek de olsa taleplerinizin olması bence de tuhaf.yaklasik 6 yıllık evliyim ve yaklaşık 5 yıldır çalışmıyorum utanırım istemeye.esim temel ihtiyaçlarımi karşılar ama mesela kpss kursuna yazilcam.vakti zamanında yaptigin kendi birikimimle odicem.ona söylemeyi düşünmüyorum kendi teklif ederse dusunurum
Jest yapmak başka birşey.jest yapmıyor diye serzenişte bulunulabilir.ama bu alenen maddi talepBurda durum başka sanki. Ben de istenmemesi tarafındayım... Ama insanlar sevdiklerine jest yapar. Benim sevgilim durumum varken darda olsa gözüme uyku girmez. Koşar yetişirim.
Jest= nişanlınızın kurs parasını verin.Burda durum başka sanki. Ben de istenmemesi tarafındayım... Ama insanlar sevdiklerine jest yapar. Benim sevgilim durumum varken darda olsa gözüme uyku girmez. Koşar yetişirim.
Keşke istemeseydınız.Kendısı düşünüp yapmalıydı.Tabi kendisi düşünen erkekte çok zor.Evlenınce isteseydınız bişey olmazdı belkide.Şimdi sorguluyodur belki.Birlikte olduğunuz insan yani nişanlınız size ‘sen benden birşey istediğin zaman ( maddi olarak) bir tuhaf oluyorum.’ dese ne tepki verirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?