- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Ben kız kardesim, erkek kardeslerim ve annem dışında kimseye anlatmazdım sırrımı cok onemli bir sey degilse. Bazı kadınlar arkadaslarının sırrını hemen eşlerine arkadaslarina anlatiyorlar. Ben en yakın dostum oldugu halde akrabalık bağımız oldugu icin ona bile sırlarımı anlatmam. Agzı sıkı biri olmasına ragmen. Ne olur ne olmaz. Hayat bu... Gidip sorsan söylediğini kabul de etmez. Bir daha ayni kisiye sırrını verme. Hele hele bir akrabana.Kızlar uzun suredir ailemden birine verdigim kendimle ilgili cok cok önemli özel bi durumu bu kisinin esine ve aileden başka birilerine soylemis oldugundan suphe duyuyorum....boyle bi durum sizin basiniza gelse ne yaparsiniz (sizin hassasiyetinizi bildigi halde soyledigini dusunun)....
Açık açık sorun sonrada bütün bağlarımız kesin allaha havale edinTek tek cvp yazamadim kusura bakmayin...bu kisi cekirdek ailemden kuzenim degil...cok uzun sure zaten bu durumu sakladim ama yasadigim cok kotu bi olayda o kisi yanimdaydi ve soylemezsem deliricektim artik...senelerdir icimde tuttugum bi durum...sordum bana soylemedigini soyledi ama vücut dili aynı seyi soylemiyo...
Yalnış kişiye güvendiğim için kendime kızardım.
Söyleyen için yapılacak birşey yok.Yüzüne vursan inkar eder.
Ben kız kardesim, erkek kardeslerim ve annem dışında kimseye anlatmazdım sırrımı cok onemli bir sey degilse. Bazı kadınlar arkadaslarının sırrını hemen eşlerine arkadaslarina anlatiyorlar. Ben en yakın dostum oldugu halde akrabalık bağımız oldugu icin ona bile sırlarımı anlatmam. Agzı sıkı biri olmasına ragmen. Ne olur ne olmaz. Hayat bu... Gidip sorsan söylediğini kabul de etmez. Bir daha ayni kisiye sırrını verme. Hele hele bir akrabana.
Açık açık sorun sonrada bütün bağlarımız kesin allaha havale edin
Ben ketum olduğum için pek başıma gelmezdi, siz neden şüpheleniyorsunuz, emin misiniz paylaşıldığından?
kardeşiniz neden böyle bişey yapti ki kıskançlık mi acabaBen de baglantimi koparmayi dusunuyorum galiba...
Kard
kardeşiniz neden böyle bişey yapti ki kıskançlık mi acaba
Tövbe tövbeee... Sır nasıl bir sır. Kardesinmis küsemezsin de. Benim kiz kardesim asla esine benim sırrımı vermez. Çünkü kaldirilabilecek sırlar degiller :) Ese acık vermeme taraftarı kendisi. Esinin arkamdan konusacagini dusundugu icin söylemez mesela. Neden böyle yapmıs onu da anlamıyorum. Kendini sizden iyi göstermek icin mi acaba? Ilginc geldi. Buyuk erkek kardesim sevgilime mektubumu götürmustu. Annem nerden geldin diye onu oklavayla hirpalamisti. Yasi da kucuktu epey. Ama sirrimi vermemisti. Dayanamayip soylemek zorunda kalmistim anneme. Bu bahsettigim olay kardesim 11 yasindayken oluyor düşünün. Dayağı yemişti ama asla sirrimi vermemisti. Kardesinizin bu yaptigi cok ayip. Buyuk bir sırsa affedilemez.Akrabam degil kardesim...
Kard
kardeşiniz neden böyle bişey yapti ki kıskançlık mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?