Ne yaparsınız

Çok samimi ve hoş geldi anlatım tarzınız." KAldırılabilecek sırlar değiller "

Kesinlikle cok ozel bi durum ...cok ozel olmasa uzun sure saklamazdim zaten...yine de soylemeyi dusunmuyodum ama cok kotu bi olay aninda soylemek zorunda kaldim...yanimda aileden tek o vardi...simdi o kadar pismanim ki...

Kesinlikle cok ozel bi durum ...cok ozel olmasa uzun sure saklamazdim zaten...yine de soylemeyi dusunmuyodum ama cok kotu bi olay aninda soylemek zorunda kaldim...yanimda aileden tek o vardi...simdi o kadar pismanim ki...
kime söylemiş peki?
o insanarın tavırlarında şüpheli bir durum var mı?

Söylemişse eğer sizin iyiliğinizi düşündüğü için mi söylemiştir,yoksa dedikodu olsun diye mi?
Eğer ilk şık akla yatkınsa söylemiştir.

Benim iyiligimi dusundugu icin de soylemis olabilir fakat ben iyi veya kotu ailedeki diger hicbi bireye guvenmedigimi herkesin birbirine zaafi oldugunu ve bu durumu hic kimsenin bilmesini istemedimi 1 milyon kez ona anlattiktan sonra soylediyse iliskiyi bitirmekten baska carem kalmiyo...

Çok samimi ve hoş geldi anlatım tarzınız." KAldırılabilecek sırlar değiller "
Degiller tabi. Annem duydugunda fenalaşmıştı. Günlerce aglamıştı. Kiz kardeşim sinir krizleri geçirmişti o da cok ağlamıştı. Erkek kardeslerim gayet normal karşılamıştı. Ozellikle büyük olanı. Ona göre ne kadar erkek varsa o kadar da kız var. Isteyen istedigiyle evlilik dışı iliski yasayabilir. Cok rahat çocuk:))

kime söylemiş peki?
o insanarın tavırlarında şüpheli bir durum var mı?

Bence kesinlikle esine soyledi ve anneme soyledi...anneme soylemesi affedilebilir ama esine soylemesini asla affedemem...kaldi ki baska bi olayda mesela esine biseyi soyledigi halde esinin bilmiyomus gibi davrandigini yakaladim....esi bunu ayakta uyutabilicek bi tip...onu kontrol edebilidiginin farkindayim...

Hiç bişey yapmam. Bidaha da o kişilerden hic birine sırrımı veripte kendimi bu hale sokmam.

Sırrınızı merak ettim su an Benim sır olması gereken herseyim cok ortada da aile icinde. Basima gelmedik sey kalmadı. Ailemin bilmesini onemsemiyorum. Akrabalarim da ögrenmisti zaten. Tabi inkar guzel seydir.

Kizlar cok merak ediceginiz wauvvv falan diyeceginiz gecmisimle ilgili bisi degil ama bana gore özel...
İyide kardeşin canım atamazsın ki. Eğer söylediyse mesafe koy, bir süre görüşme vs ama temelli atamazsın. Heleki kötü niyetle yaptığını düşünmüyorsan

İyide kardeşin canım atamazsın ki. Eğer söylediyse mesafe koy, bir süre görüşme vs ama temelli atamazsın. Heleki kötü niyetle yaptığını düşünmüyorsan

Anneme soylemesi kotü niyetli degildir tabii ama kendi bazi seylerini esine soylemedigi halde (kendi cıkarlarını korumak icin) benimle ilgili bu durumu esine soylediyse bitiricem...cunku benim hassasiyetim oldugunu biliyo ayrica esinin bilmesi gereken bi durum degil ve soylememesi gerektigini milyon kez soyledim....

Naçizane tavsiyem, Tamamen bitirme de mesafeli davran bundan sonra, herhangi bir uzak arkadaşmış gibi. Kanın canın çünkü

Naçizane tavsiyem, Tamamen bitirme de mesafeli davran bundan sonra, herhangi bir uzak arkadaşmış gibi. Kanın canın çünkü

Ben katıyım boyle durumlarda... birinin bana soyledigi seyi eger ki bu kadar hassasiyeti varsa ekstra üstunde durup saklarım ne pahasina olursa...ayni seyi beklerim karsi taraftan eger ki goremezsem annem veya kardesim olmasi cok farketmez bitiiririm...aile dedigin senin cikarlarini korur senin hassasiyetini bilir eger ki korumayip 3 gunluk kocasina sırrını anlatiyosa o aile degildir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…