• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapayım Ben Bir Yardım Edin Lütfen

Kucukanne1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
12
0
6
35
İstanbul
16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S :43:

16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S :43:

ailenden yada kv yardım iste
eşin nerde

Sağlık ocakları ücretsiz bebek gelişimi, takibi ,aşısı var diye biliyorum.
SGK yoksa bulunduğun yerdeki kaymakamlığa başvura bilirsin.Yeşil kart
çıkartabilirsin Allah yardıncın olsun çok küçüksün burada en büyük
görev ailene düşüyor.Geçmiş geçmişde kaldı her ne yaşadıysan
geri dönüşü yok olanları unutup ailenin sana sahip çıkması gerekiyor..

ne kadar küçüksün ,olan olmuş,bu yaşta böylesi bir sorumluluk.Üzüldüm.Aileni aramaktan başka çaren yok,önce annenle irtibata geç,yumuşayacaktır.Belki de görüşüyorsunuz,bilemiyorum.Ablan zaten anlatmıştır durumunu annene.Eminim o da dayanamaz bu haline.O adamı boşver gitsin,zaten adam olsaydı senin yanında olurdu.Belli ki evlilik ağır gelmiş.Muhtemelen o da büyük değilir.Allah yardımcın olsun

kadın sığınma evlerine git ... bebeğini alıp . sana iş bulurlar hemde bir süre orda yaşarsın . bu yaşta evlenilir mi diyecem ama olan olmuş bundan sonrasına bak . kayınvaliden falan destek vermiyor mu ?bu çocuk kaç yaşında ?sen çocuksun henüz 17 yaşında bir kız çocuktur . birde çocuk doğurmuşsun . yazık üzüldüm ..

Ne yalan söyleyeyim şaşırmıyorum artık böyle sorunlar yaşanmasına, ikiniz de çocuk yaşta evlenmiş, üstüne bir de anne, baba olmuşsunuz. Ailen' den yardım iste başka çaren yok gibi görünüyor..

Ya Annemle Kalıyorum Zatende Durumumuz O Kadar İyi Değil Ev Borcumuz Var Annem Ben Kaçtığım Zaman Yazlık Almış Onun Borcu Var Babam Yaşından Dolayı Çalışamıyor Emeklide Değil Evde Sadece Annem Çalışıyor Aldığıda 1300 tl Yol parası vs.Kalıyo 1000 Tl Kiramı Verilecek Elektrik Su Kombi Vs. Mi Verilecek Boğaz Mı Doyacak Çocuğun Masraflarımı Karşılanacak .s Ki Ben Bu Yaşıma Kadar Bu Kadr Yokluğun İçine Düşmemiştim Kaçtıktan Sonra Oldu Herşey Bunada Şükür Ama Annemle Bebeğime Acıyorum Sadece :S

öncelikle geçmiş olsun diyorum ALLAH yardımcın olsun ablan ve enişten yanındaysa bir şekilde
ailenle ilişkilerini düzelt ne yazık ki başka şansın yok aileni arkana aldıktan sonra hayat senin için çok daha
kolay olur bebeğine bakarlar çalışırsın kendi ayaklarının üzerinde durursun iyi şanslar

Ne diyeyim sana şimdi evladım ..

Neden bu yaşta evlendiniz, hem de kaçtınız? olan olmuş ama belki okuyan diğer küçük arkadaşlara ibret olur.

Ah be ablacım be..16 yaşında hala ip atlardım ben:50:
Eşinin derdi nedir biliyor musun? Neden gelmiyor yani?
Ailenin yanına gitsen kabul etmezler mi seni?

zannedersem yılı yanlış yazdın 21.09.2012 yazmışsın 21.09.2013 mı yazmalıydın çünkü öyle olsa oğlun 1 yaşında olurdu.konunla ilgilide aileni arasan sana sahip çıkmazlarmı bir dene canım sonuçta onlar anne baba yanlışta yapsan seni zor durumda bırakmak istemezler diye düşünüyorum.ablan ne diyorr destek çıkmıyormu.

ah be yavrum başında nasıl bir kavak yeli estiyse artık..
bebeğinle birlikte büyüyeceksiniz.
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Kocan olacak o adamın ailesi flan yokmu,onlara da sorsan nerdedir ne yapıyor bilgi alırsın hiç değilse..
Resmi nikahın varmı senin, sakın yok deme bizlere ..

17 Yaş İçindeyim 21.09.2013.21.05te Bebeğimi Dünyaya Getirdim Kendim İse Masadan 12.30da Kalkabildim ..Bebeğim 4.Kilodan Fazla Özetle Sezeryanla Alınması Gereken Bir Bebekti Ve Belki İnanmazsınız Ama Yanlış Birşeyde Olsa Ben 9 Ay Boyunca 1 Defa Doktora Gittim Oda Doğumdan 1 Hafta Önce Çünki Doğum Zamanımı Merak Ettim Ve Hamileyken Hiç Bir Haptan Sigaradan Vs.Kaçınmadım Hatta Ağustosta Köye Gittim 70 Kilo Fındık Çuvalları Kaldırdım Ama Tüm Bunlara Rağmen Herkezin Hayret Edip Maşallah Dediği Bir Oğlum Var Yaşım Küçük Evet Bu Arada Devlet Hastanesinde Doğum Yaptım Yaş Küçük Rahim Dar Ve Bebeğim Kilolu Olduğundan Rahim İç Ve Dışında Fazla Yırtılma Oldu Ve İç Kanama 3 Saatte 4 Doktor Tarafından Durduruldu.Özür Dilerim Ama İnanın Makattan Rahme Kadar Dikişliyim Sadece Büyük Abdestimi Yaptığım Yer Açık Ama Etrafı Bile Dikiş Yeni Yeni Oturabiliyorum.Neyse Diyeceğim O Ki Ben Bu Yaşta Bunca Acıya Dayandıysam Doğumda Korkacak Hiç Bir Yoktur Ve Son Olarak Tüm Dikişlerim Uyuşturulmadan Canlı Canlı Yapıldı Ve BenDen Önce Benim Bebeğimden Zayıf Ve 2-3 Çocuğuna Doğum Yapan Kadınların Bağırmaları Duysanız Adam Kesiyorlar Sanardınız..Ama Allah İnanana Duacı Olana Güç Veriyorlar İnanmazsınız Ama Ben 1 Kez Of Demenin Dışında Bağıramadım Neyse Kısaca Korkacak Hiç Bir şey Yok .. Bu Arada :nazar: Maşallah : nazar: Derseniz Sevinirim.. Bu Arada 8 Ay Boyunca Devamlı Çalıştım.. :49:

8 aylık hamileyken 70 kilo fındık çuvalı taşımak ne demek biliyormusun,hap ve sigara kullanmışsın,doğum tarihini bile bilmiyorsun.
Hiç mi yakınlarında sağlık ocağı yoktu da gidemedin,kaçıp evlenmeyi biliyorsun da bir bunlarımı mı bilmiyorsun yani.

Pardon ama interneti nerden buldunuz bu kadar zor durumdayken?

8 aylık hamileyken 70 kilo fındık çuvalı taşımak ne demek biliyormusun,hap ve sigara kullanmışsın,doğum tarihini bile bilmiyorsun.
Hiç mi yakınlarında sağlık ocağı yoktu da gidemedin,kaçıp evlenmeyi biliyorsun da bir bunlarımı mı bilmiyorsun yani.

Doğum Tarihi bebegmin 21.09.13te ben ilk zaten 6 aydan sonra emin oldum hamile olduuma karnım birden şişti..

Back
X