• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapayım Ben Bir Yardım Edin Lütfen

Esinizin gitmesinin bi sebebi vardir heralde, yani durup dururken kacmadiya bu adam hem daha yeni baba olmusken.. Gerci sebebi olsada hakli sayilmaz da ama n azindan daha saglikli yorum yapabilirdik... Okadar cok acik soru varki... Esiniz ailesi yokmu? Onlardami arayip sormuyor? Esinizin nerde oldugunu biliyormusinuz? Esiniz kac yasinda? Resmi nikahiniz varmi? Offff yani ne diycemi sasirdim...olan olmus 16 yasinda hic isin yokmus gibi evleni vermissin bide ustune hemen cocuk ama dua erki ailen yine sana sahip cikmis... Bosanma davasi, tazminat, nafaka nebileyim nevarsa yap... Bu adamdan sana koca olmaz gibi zaten, tabii isin icinde baska seyler yoksa... Allah yardimcin olsun ne diyeyim... Bundan sonra dusunmeden haraket etmegi birak bi adim atarken bin defa düsün derim...

Son düzenleme:
bu konu gerçekmiki acaba 6 aylık anlamış hamileliğini uyuşturulmadan dikiş atılmış falan bende devlette doğum yaptım ama uyuşturdular dikişten önce ayrıca kim bağırmadan dayanır okadar dikişe uyuşturulduğu halde hissetmek bile ürkütücüydü

Akrabana gidiyosunda anneciginin yanına nedeb gitmiyorsun...Madem arkanda oturttursun dizinin dibine..Tamam sen bi cahillik yapmışsında arkamda demekle de olmuyor ki... Ben anlamadım bu isi cidden... Anne baba kardes dururken akraba ne alaka ?

Evcilik oynayinca yalanciktan cocuk yapilir gercekte yapilmaz. Ahh bu cocuklar.

Ablalarım Şöyle Diyim 1. İşin İçinde Hiçbir İş Yok Gerçekten Napar Ne Eder Bilmiyorum Ulaşamıyorum.2.Sadece Bir İğne Vurdular Onunda Etkisi 2 Dikişten Sonra Kesildi Makattan Rahime Ve Rahim İçine Olan Dikişlerin Hepsini Hissettim Doğum Sancısı Geldiğindede Bağıramadım Sadece Ikındım Sesim Çıkmadı.3.Annem Çalışıyor Annemle Aynı Evde Kalıyorum Ama Kombi Bozuk Diye Yapılana Kadar Akrabama Geldim..4.Korkudan Gidemedim Doktora Ve Hiç Bir Migde Bulantısı Baş Dönmesi Vs. Hissetmedim NeDenini Bilmesemde.s Bundan Sonra Zaten Bir Adım Atarken 1 Kere Değil 1000 Kere Düşünürüm En Aazından Oğlum İçin ..

şimdi önce sırayla sorulan sorulara cevap ver bence;yoksa hikayeyi bi baştan bi sondan anlatıyosun:
1.eşin kaç yaşında
2.resmi nikah var mı
3.eşinin ailesi nerde onlara ulaştın mı
4.bebeğin için sağlık ocaklarından ücretsiz faydalanacağını biliiyor musun,götürdün mü?

16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S :43:

Şuanda size saydırmamak icin kendimi zor tutuyorum ama olmuşla ölmüşe care yok. Ailenizin evine gidin, daha neyi bekliyorsunuz?

annesini,n yanında kalıyomuş zaten elmiş,annesi çalışıyomuş,ama aldığı para yetmiyomuş..

Böyle parça parça anlatıyorlar biz de kör gözüm parmağına yorum yapıyoruz :)

O zaman cocuga bakacak biri bulunacak ve calısacaksınız. Yarım gün de olsa calısacaksınız. Yapmak kolay bakmak zor. 17 yasında biz genital sistemi yeni öğreniyorduk helal valla :)

16 yaşında senin okuyor olman lazım. Okulu bırakıp mı kaçtın ?
Eşini bulamıyorsan ailesine sorsan?

Son düzenleme:
Cahillik böyle bir şey işte insanı şaşırtıyor

16 yaşında lise 3 olman gerekiyordu şuanda da son sınıfta

Sanırım cevap vermediğine göre resmi nikahında yok zaten kaçtığın için ailenin izni olmaz nikah yapamazsın

Ne diyeyim hayata kendi isteğinle balıklama dalmışsın

Bebeğe bakacak birini bulup çalışacaksın

Sevgi karın doyurmuyor maalesef

üzüldüm yaşınızda çok küçük,olmuşla malsefe ölmüşe çare yok
Enazından bundan sonra bir adım atarken bin defa düşünün.
Ben sizin yaşınızdayken inanın top oynuyordum sokaklarda :19:
eşin aramıyorsa eşinin alesini arayacaksın,çocuğu yap kaç olmaz öyle evcilik oyunumu bu

Canim seni cok cok iyi anliyorum brmde dogumdan sonra eski esim tarafindan baska bir kadina asik oldugu icin terk edildik
Ailemin yanindaydim fakat calisiyordum isimden istifa ettim haftalik 120 tl ye babamin dukkaninda calistim mamalari defalarca 4 olcek 120 cc suya 3 olcek olarak koydum
5 kurus parasiz kalmostim dogum parami almisti benim adima ve ssk sindan dusurmustu bizi
Cok zor zamanlardi simdi agzina kadar dolduruyorum.sutleri sen cok kucukmussun ben 22 yasindaydim

Ailenin yanina don diyorum

Böyle parça parça anlatıyorlar biz de kör gözüm parmağına yorum yapıyoruz :)

O zaman cocuga bakacak biri bulunacak ve calısacaksınız. Yarım gün de olsa calısacaksınız. Yapmak kolay bakmak zor. 17 yasında biz genital sistemi yeni öğreniyorduk helal valla :)

Maalesef uygulamali ogrenmis.

Birden tüylerim ürperdi aynı yaşta olduğumuzu görünce.. Annemin rehabilitasyondan arkadaşının 14 yaşındaki kızı çok sorunluydu sigara alkol ne ararsan.. Çok uğraştı ailesi ama kız haziranda 23 yaşındaki çocuğa kaçmış şu andada hamile 2 aylık ve eylülün 26 sında 15ine girmişti...

şimdi bunu buraya yazmanın sebebi ne diyeceksiniz haklısınız böyle şeyler hep oluyor maalesef diye örnek vermek istedim çevremden, çok üzüldüm durumunuza inşallah toparlarsınız ailenden yardım al annene babanın yanına git bu yaşta senin üniversite sınavlarına çalışman gerekiyordu canım beniim ya off off inşallah hayatın çok güzel olur dualarımız sizinle

Eee hayatta herseyin bir bedeli vardir. Madem buyumeye bu kadar merakliydin, cocugu birakirsin annene, calisirsin ekmek paran icin. Bicok calisan yetiskin kadin gibi. Vasifsiz eleman oldugun icin 3-5 kurus kazanirsin, ama gerekirse 2 is yaparsin. Malesef hayat evcilik oynamaya benzemiyor.
16 yasinda kacip 17 yasinda cocugu olan biri icin normal geldi bana senin sorunun acikcasi. Boyle birsey yapan birinin daha iyi bir hayat yasamani beklemiyorum.
Kolay gelsin.

benim anlamadığın ne biliyo musunuz,madem bu kadar cahilsin kaçtın hamile olduğunu anlamadın,bi de üstüne kalktın normal doğurdum o kadar şeye rağmen diye böbürlenerek topik açtın,bi de üstüne hamileyken sigara içtim hap aldım,70 kg kaldırdım bile yazmışsın..herşeyi biliyosun da hamileyken yapmaman gerekenleri bilmiyo musun?
doğurunca bebeğinin her tür sağlık sorunu ve aşılarıyla sağlık ocakları ilgileniyo bilemiyo musun?
bu siteye daha önce üye olup ,kocaya kaçmadan yazsan daha iyi olur.
yazık olacak o bebeğe de..

Back
X