Yanlış anlama Parkon. Ahkam kesmek , akıl vermek değil niyetim.
Özellikle sana hiç değil yani. Çünkü sen nasıl düşünmesi gerektiğini çok iyi bilen ve nokta atışları kuvvetli birisin.
Ben de bu konuda hem fikirim herkesle.
Fakat şunu demek istiyorum, hata sende , hak ettin deyip çekilmek çok gaddarca olur.
Ya da ben o yaşta şöyle şöyleydim demek. Bunları kimseyi hedef göstermek , sataşma amaçlı da demiyorum katiyen. Kimlerin yazdığını da bilmiyorum şuan zaten , kişilere bakmadan okuyup geçtim.
Mesela kimi o yaşta sinema sinema gezerken, ben de bir çok şeyle boğuştum.
Ben atıyorum ana-baba derdiyle boğuşurken kimi babasını kaybetti, kimi kaçıp evlendi, kimi gezip tozdu.
Sorun bu değil. Sorun şu, kimse aynı hayatı yaşamıyor. Hepimizin aynı acıları yaşasak bile aynı tepkileri verecek kadar benzemiyoruz birbirimize. Bunu ayırt etmek gerekiyor bence, kabullenmek. O yüzden ben olsam böyle yapmazdım, sen yaptın sen hak ettin büyük ve ağır bir laf. Benim hayretim buna. Kimse çıkıp üstüne alınmasın bu laflarımı. Çünkü ben KK nın genelinde bunu hep görüyorum.
Şimdi burada bu kızı savunurum, ama korkuyorum ki konusu yalan çıkarsa. Ama bu söylediklerim yine de geçerli. Dediğim gibi KK'nın geneli bu tavırda. Senin benim gibi nadir insanlar çözüme odaklı. Anlamaya odaklı. Neyse , boşuna konuşuyorum ben. Tek demek istediğim , kimin neyi hak edip hak etmediğini bilecek kadar yüce değiliz. Yorum yaparken, başımıza gelmeyeceğini garanti edemediğimiz için diyorum.