Ne yapayım ben?nereye gideyim?Bilmiyorum.

duyarsız olayım duygusuz olayım değil mi olamıyorum sabırmeleği uğraştım ozaman dediğin gibi yapınca kendimden bişeyler de gittiğini hissediyorum(iyi şeyler) bunu nasıl başardın anlatır mısın?üzülmemeyi nasıl başardın bu duyarsızlaşmayı?babanın seni sevdiğini hissediyor muydun içinde?

ya okudum da yazılanları doğru düşünmüşüm seviyosun kendine acımayı. Arkadaşım ben 10 yaşında kaza geçirip 1 hafta hastanede yatarken yedi kat el koştu geldi duyunca babam yorgunum diye gelmedi neden bahsediyosun sen hala he? aynı yaştayız senden büyük değilim. çocukluğuma dair mutlu hatirladığım tek kare yok hala ne sevgisi dilenicem? ne beklicem? hakaretmiş oymuş buymuş adımı unutmuş babam benim adımı ! içimde açılan yaranın haddi hesabı yok bunlar ne ki? annenin açısından bakarak bişeyler dicek en son kişiyim ben. benimde bi hayatım var küçük değilim KÖR DEĞİLİM ! herşey ortada aklım da yetiyo çok şükür herşeye, kendimden de hiçbişey kaybetmedim. baba sevgisi dışında hiçbişey kaybetmedim. kendime eziyet edemicek kadar babam bile olsa kimseden sevgi dilenmicek kadar değerliyim ben! gözyaşlarım da olmıcak insanlar için akmıcak kadar değerli! hala böyle devam ediyosan kendi dünyanda ömür boyu mutsuzluğunla yaşarsın bu kadar basit.

Back