Ne yapayım ben şimdi ? Bi bakarmısınız ...

canım tabi ben senin kadar babanı tanıyamam bence bunca olandan sonra babanda artık senin kimseye ihtiyacının olmadığını anlamıştır artık

ablacım sadece babam degıl herkes anladı cokta ıyı oldu

kızlar :ssz:
acaba sıkayetın sonucu ne zaman cıkar

kızlar :ssz:
acaba sıkayetın sonucu ne zaman cıkar

ifadesını almıslar :40:
cocuk habıre teyzelerıne bızı arattırıyor affetsın mahkemelerde surunmeyelım fılan dıye ,
yok oyle dedım o ettıgı kufurlerın hesabını verecek :47:

ifadesını almıslar :40:
cocuk habıre teyzelerıne bızı arattırıyor affetsın mahkemelerde surunmeyelım fılan dıye ,
yok oyle dedım o ettıgı kufurlerın hesabını verecek :47:

Bak bu çok güzel haber sevindim bende valla canım.

Allah layığını veriyor herkese belki öyle birine denk gelicek ki mum olucak.

valla kız sessız sakın bırıne benzıyor ama bellıde olmaz tabıkı ben tanımıyorum zaten kızı
cocugun yarısı zaten :9:

Öncelikle geçmiş olsun canım ilk önce yapacagın şey yeni bir hat almak sonra savcılıga dilekçe vermen bu seni rahatsız eden kişi senin telefon numaranı teyzesinden mi almış sana sormadan senin telefon numaranı başkasına nasıl verir

öncelikle geçmiş olsun canım ilk önce yapacagın şey yeni bir hat almak sonra savcılıga dilekçe vermen bu seni rahatsız eden kişi senin telefon numaranı teyzesinden mi almış sana sormadan senin telefon numaranı başkasına nasıl verir

tesekkur edrım tatlım.yenı hat almadım cunkı artık benı rahatsız etmıyor cok korkmus duydugum kadarıyla ,savcılıga dılekce verdım onunda ıfadesını alıp dosya savcılıga gıttı tekrardan teyzesının telefonundan kendısının aldıgını soyluyor yalan dogru bılemem artık

Geçmiş olsun, benimde aynı şekilde arkadaşımın başına gelmişti fakat olaylar biraz daha farklıydı. Öncelikle bir karakola git, mümkünse tanıdık bir polis çok iyi olur.Direk savcılığa yönlendiriyor, savcılığa bir dilekçe verdikten sonra dosyanın karakola ulaşmasıyla birlikte ifade vermesi için çocuğu karakola çağıracaklar. Orada bi yusuf yusuf olur zaten :) Senin ciddiyetini anlayacaktır, anladıysa bu yeter diyorsan davayı geri çekersin büyümez. Biz öyle yapmıştık, öbür türlü başımız çok ağrıyacaktı çünkü. Tabiki karar senin ..

Back
X