- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
canım tabi ben senin kadar babanı tanıyamam bence bunca olandan sonra babanda artık senin kimseye ihtiyacının olmadığını anlamıştır artık
ablacım sadece babam degıl herkes anladı cokta ıyı oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tabi ben senin kadar babanı tanıyamam bence bunca olandan sonra babanda artık senin kimseye ihtiyacının olmadığını anlamıştır artık
ifadesını almıslar
cocuk habıre teyzelerıne bızı arattırıyor affetsın mahkemelerde surunmeyelım fılan dıye ,
yok oyle dedım o ettıgı kufurlerın hesabını verecek![]()
ifadesını almıslar
cocuk habıre teyzelerıne bızı arattırıyor affetsın mahkemelerde surunmeyelım fılan dıye ,
yok oyle dedım o ettıgı kufurlerın hesabını verecek![]()
Bak bu çok güzel haber sevindim bende valla canım.
tesekkurler tatlım :)
Canım benim bir daha küfür edebilecekmi bakalım sadece sana değil diğerlerine de huy edinmiştir. Çeksin şimdi bakalım.
Canım benim bir daha küfür edebilecekmi bakalım sadece sana değil diğerlerine de huy edinmiştir. Çeksin şimdi bakalım.
valla ben en cok evlenecegı kıza uzuluyorum![]()
Allah layığını veriyor herkese belki öyle birine denk gelicek ki mum olucak.
öncelikle geçmiş olsun canım ilk önce yapacagın şey yeni bir hat almak sonra savcılıga dilekçe vermen bu seni rahatsız eden kişi senin telefon numaranı teyzesinden mi almış sana sormadan senin telefon numaranı başkasına nasıl verir