Bişey beklemiyorum. Sadece cok huzursuz bi iş ortamım oldu bende gayet resmi davranıyorum zaten ama eskiden herşeyimi paylaştıgım arkadsımın suan yüzüme bile bakmamasına bozuldum suçlusu ben miyim yani?
Bişey beklemiyorum. Sadece cok huzursuz bi iş ortamım oldu bende gayet resmi davranıyorum zaten ama eskiden herşeyimi paylaştıgım arkadsımın suan yüzüme bile bakmamasına bozuldum suçlusu ben miyim yani?
Zaten resmiyete girmekte geç kalmış olduğunuz için adamda bu duygular oluşmuş olabilir mi?
İşyerindeki arkadaşlıklara her zaman dikkat etmek gerektiğini düşünürüm..
Ailemizden daha çok onlarla beraberiz, samimiyeti ve dengeyi iyi ayarlamak gerek..
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz umarım..
Zaten 5 kişiyiz iş yerinde ve bi elmayı bile 4 bölüp yiyoruz.Dediginize katılmıyorum yani gayet dengeli herkesle nasılsa onunlada öyleydi. Burda benım dikkatsiz yada ona karşı daha samimi bi durumum olmadı.
ben neden böyle oldu demiyorum. İşi dahada zoralaştırmamak için napabilirm demiştim yani yadım istemiştim ama sizde hep bi iğneleyici laf var. teşekürler yinede fikirleriniz için.
Off böyle olmasını ben istemedim adam bana aşık oluyo ya. Bişey yapamıyorum konuş acıkca dök içini diyorum sen benım neler hissetigimi aşagı yukarı biliyosun dio. kafam cok karısık uykularım bile bozuldu dio Şakayla karışık yeni iş bulup cıkmam lazım dio neden diyorum öyle olması lazım diyor. İlk başta sadece begeniyo sanmıstım.Geçer diyorum her neyse kafanı karştıran önemli olan arkadslıgımız dostlugumuz diyorum sahtece gülüo yüzüme bakmamaya çalısıyo ve ici acıo.
offfffffffffffffff off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?