Ne yapayım ben şimdi ?

Eeeee bence adam en doğrusunu yapmış..
Gönlü kaymış size.. Kendine engel olmaya çalışıyor.. Şimdi arkadaş gibi göremeyeceğine göre sizle olan iletişimini minimuma indirmiş..
Ne bekliyorsunuz ki?

Bişey beklemiyorum. Sadece cok huzursuz bi iş ortamım oldu bende gayet resmi davranıyorum zaten ama eskiden herşeyimi paylaştıgım arkadsımın suan yüzüme bile bakmamasına bozuldum suçlusu ben miyim yani?

uzak durmanız daha iyi değilmi arkadaşım dediğim evli bi adamın bana aşık olması ne kadar normal bi durum sayılabilirki?
sende onu hayatından çıkarmalısın o olmayınca hayat yürümüyo değil yaaa

Bişey beklemiyorum. Sadece cok huzursuz bi iş ortamım oldu bende gayet resmi davranıyorum zaten ama eskiden herşeyimi paylaştıgım arkadsımın suan yüzüme bile bakmamasına bozuldum suçlusu ben miyim yani?

değilsindir heralde bilemem!!
ama şu varki o seni umursamıyosa sende onu umursama

Son düzenleme:
Burnumun dibinde olmasa bu kadar içerlemezdim hergün beraber iş yapıyoruz.
Gerçekten mantıklı şeyler söylüyosunuz hayatımdan cıkarmam gibi bişey söz konusu deil çalısmam lazım ve 12 saat boyuncada onu görmek mecburiyetindeydim.

Zaten resmiyete girmekte geç kalmış olduğunuz için adamda bu duygular oluşmuş olabilir mi?
İşyerindeki arkadaşlıklara her zaman dikkat etmek gerektiğini düşünürüm..
Ailemizden daha çok onlarla beraberiz, samimiyeti ve dengeyi iyi ayarlamak gerek..
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz umarım..

Zaten 5 kişiyiz iş yerinde ve bi elmayı bile 4 bölüp yiyoruz.Dediginize katılmıyorum yani gayet dengeli herkesle nasılsa onunlada öyleydi. Burda benım dikkatsiz yada ona karşı daha samimi bi durumum olmadı.
ben neden böyle oldu demiyorum. İşi dahada zoralaştırmamak için napabilirm demiştim yani yadım istemiştim ama sizde hep bi iğneleyici laf var. teşekürler yinede fikirleriniz için.

Yanlış anlamışsınız... Asla iğneleme gibi bir derdim olmadı,olamaz da..
Sizin hiç bir yaklaşımınız olmadan bu adam kendi kendine gelin güvey oluyorsa zaten karaktersiz biriymiş... Böyle bir adamla dost olmanız da pek hoş değil gözümde...
Oysa ki baştan olumlu yaklaşmıştım.. Evli bir adamın bekar bir kızdan etkilenmesi ve yanlış bişiy yapmamak için uzak durması olarak değerlendirmiştim... Siz kaybettiğiniz eski samimiyet için çabalıyorsunuz ama o sizin dikkatinizi çekmek için sizden daha çok kaçıyor sanırım...
Umarım bir yolunu bulup biriminizi değiştirirsiniz bir daha da aynı ortamda bulunmak zorunda kalmazsınız böyle tiplerle...

zaten herkes de demiş umarım sende uzak kalmanızın ne kadar doğru olduğunu anlamışsındır .
gerçekden iş ortamında o kadar saat zaman geçirdiğin insanlarla iletişim dozunu iyi ayarlamak benimde
dikkat ettiğim hususlardan resmiyet her zaman en iyisidir özellikle senin gibi hassas olunan bir durumda
uzak kalmak ve konuşmamak da... ilk başlarda zor olabilir sonuçda akşama kadar yüz yüze bakılıyor
ama adam kendini engelleyemiyorsa uzak dursun daha iyi...

Şimdi teşekür ederim. haklısınız bende kaybettigim arkadslıgın peşindeyim birim degiştirme gibi bi durumum var ama ama bizim sektörde eleman yetiştirmek zor biraz. ben başka bi şubeye geçsem yerime birinin gelip işi ögrenmesi en azından 5 ayı bulur. müdrümüde cok seviyorum ekmegini yedigim adamı zor durumda bırakmam istemem. oluruna bırakıcam artık..

daha iyi degilmi uzaklasmasi? , ne bekliyorsunki? birak yaa dostlukta bitsin arkadaslikta adam sana asik olmak üzere karisi var kendine hakim olmak icin ugrasiyor ondan soguk davranip uzak duruyor sende, üzgünüm dostlugumuz bitiyor demissin.. bitsin dostluk yok olsun neye yarar ki? adamin yuvasi yikilacak gönlü sana kaymis, normal uzak durmasi istemiyor cünkü yuvasinin yikilmasini.. zaten bir bayan olarak öz abimden haric baska bir adami her nekadar iyi olursa olsun abi olarak görmek ne biliyim bana cok ters geliyor... hata sacma bile geliyor... sen abi olarak görmüssüün ama o seni BACIM diye bagrina basmamis anlasilan.. valla bende sende ondan uzak dur , sadece is geregi konus ve isini yap okadar kafana takma baska seylerle ugras... yok niye konusmuyon falan filanda deme bence birak kendi haline üstüüne gitme adam dogrusunu yapiyor

Haklısınız arkadslar. Adama kızamıyorum sonuna kadar haklı uzak durmaya calısıyo ne zaman bi sorumun olsa yine hep yanımda olan o konusmasakta yanımda oldugnu biliyorum.
Herkes yuvasında mutlu olsun abi dedigim insanda olsun isterim en iyisi bende takmıyım. kimsede yalnıs anlamasın evli bayanlarda tabi. Büyük konusmuyım ama evli birine asla böyle bi durumda bile iş atmam ki bekar olsa bile kimseye bakmaya niyetim yok Allh nazardan saklasın 5yıllık cok güzel bi ilişkim var. o insanda benı üzmemek için böyle yapıo kızmıyorum onada.. Herkesin yolu acık olsun yapcak bişiy yok..

Off böyle olmasını ben istemedim adam bana aşık oluyo ya. Bişey yapamıyorum konuş acıkca dök içini diyorum sen benım neler hissetigimi aşagı yukarı biliyosun dio. kafam cok karısık uykularım bile bozuldu dio Şakayla karışık yeni iş bulup cıkmam lazım dio neden diyorum öyle olması lazım diyor. İlk başta sadece begeniyo sanmıstım.Geçer diyorum her neyse kafanı karştıran önemli olan arkadslıgımız dostlugumuz diyorum sahtece gülüo yüzüme bakmamaya çalısıyo ve ici acıo.
offfffffffffffffff off

Erkek degilmi iste, bi kadin bi erkege merhaba dese o kelimenin altinda bile neler ararlar. Kaldiki sen herseyimi paylasirim diyorsun. Yalnisi bastan yapmissin bence, aklinda bulunsun hiç bir erkekle samimi olma bence..bi erkegin aklindan ne pislikler geçer biz bilemeyiz tabii ama belliki bu sekilde dikkatini çekmeye çalisiyor. Eger birdaha 'ben baska is ariyorum' derse hiiiiç üzülme 'evet, bencede iyi olur' de , gitsin daha iyi!

BENCEDE. psikolojim bozulcak ya cıkarsa cıksın bundan sonra meraba meraba iş dışındada konusmucam olması gerekende o zaten. Ben hatayı baştan yapmısım ama iş yerimde tek bayan benım arkads olarak baktım arkadsım die hatta cokta tersledim hepsine ters davrandım ilk başta. Bunların olucagını az cok tahmin etmiştim ama bu kadarını tahmin etmemiştim!! hoşlanır gecer sanmıstım Aşık olucagını hiç düşünmedim

illa adamın açık açık seni seviyorum,aşığım demesini mi istiyorsun?

Neden zorluyorsun ki adamı illa söylesin diye,amacın ne ..??

Şu son mesajına kadar iyi niyetli olduğunu düşünüyordum..

Son düzenleme:
tek çözüm ya o ya siz işten ayrılacaksınız. ve bu arkadaşlık artık toparlanmaz. araya hisler girdimi bitmiştir. yapaxcağınız bir şey yok bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…