canım bence tango için ayrılınmaz, herkesin hobileri farklıdır ve bazı insanlar dans konusunda da yeteneksizdirler yani. benim de erkek arkadaşımla ilgi alanlarım aşırı derecede farklı; ama kesinlikle diretmem ona benimle gelmesi için, o da baan diretmez, bazen sadece birlikte olmak için katılırız birbirimize; ama şöyle de bir durum var, eğer siz tek başınıza etkinliklere katılma hakkı tanımıyorsanız birbirinze, bu da sakat bir durumdur, öyle de yürümez bence.
barışın elbette, pazar günü sürprizini yap sen (niye pazara kadar bekliyorsun anlamadım, tamam annesi bbası gitsin diye; ama insan nasıl sabreder kız :)) ama bence oturup ilişkinizdeki sıkıntılı anları da gözden geçirin, bence birbirinize biraz daha özgürük biraz daha serbest alan tanıyın.
Evet dün buluşunca mesajları okuduk sert şekilde istemıyorum dediğini o da kabul etti. Bana "böyle ayrılcam kendım gitcem falan diyeceğine ikna etmeye çalışsaydın giderdik belkı" dedi dün , ben de onun üstüne mesajları gösterdim "sen sert söledin nasıl hala ikna edebilirim" dedim o da kabul etti.
Haber verme konusunda da evet 3 yıldr biraz garip ama bence güzel herşeyi haber veriyoruz birbirimize. Önceki gece msnde konustuğumzda "ben ayrıldığımzı düşünüp ona göre davrandım cıktım sana haber vermedim" dedim o da ona bozuldu. İşte bilmıyorum aslında ayrılcak bir sebep de yok gibi bu kadar sevgi varken 19 yasından beri sürenBen pazar günü yanına gidersem "tangodan vazgecmedim gidicez ama sen istediğin zaman" dicem orta yolu bulmuş olurum o zaman sanırım? Hem vazgecmediğimi söylerim hem ona önem verdiğimi. Karşılığında o da bana önem vercek tabi..
ben ondan ayrılamam diyosan, nasıl olsa barışırız diye öyle estiği gibi davranmicaksın. iyi bari sonuçta barışmışsınız da yani ben anlamıyorum bu tip ayrılıp barışanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?