Ne yapayım ben şimdi ? :(

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
96
Ankara
Kızlar selam benim 3 yıllık bir ilişkim var. İlk yıllar ben kıskançlıklar yaptım saçmalıklar yaptım bıktırdım biraz. Ama birbirimizi cok sevdiğimz için ayrılamadık hiç. Bu son birkaç haftadır iyi geçiniyorduk. Böyle devam ederse birkaç ay daha, evlenme teklif edecekti hatta.. Ama dün ayrıldık Sebebi de tango kursu. İlk çıktığımızda bana dansa gidelim demişti benim cok hoşuma gitmişti. Ama sonra "ben senı tavlamak için sölüyordum onu" falan dedi "tamam" dedim olabilir böle şeyler napayım. Sonra ben bu sene yine açtım bu konuyu gelmezsen tek giderim falan dedim birkaç ay önce o da iyi bi deneriz dedi. Sonra birkaç defa gittik yazılmaya falan kurs beğenmedik, istediğimz dans türü değildi ya da pahalı geldı vs yazılmadık. Sonra bu salı günü bana mail geldı tam bize yakın cok güzel biyerde baya indirim olmuş arjantin tangoda. Ben cok sevindm mesaj attm gideriz demi diye ama o "ıstemıyorm" dedi. İşte bikaç defa daha ben ikna eder gibi mesajlar attım istemıyorm dedi sert şekılde. Bende "kendm gderm o zmn hiç bişey de diyemezsin" dedim. "git" dedi. Ben de "ayrıldm senden o zaman sen nasıl git dersin" dedim, cevap atmadı. Akşam baska arkadaslarımla çıktım bende içtim falan haber vermedim ona. Ertesi gün uyandım öncekı gece "iyi geceler" yazmış ben uyumuştum çarşamba sabahı gördüm. "gel bizim buraya konusalm" dedim, cevap gelmedi, aradım açmadı. Ben yine çıktım gezdim haber vermeden. Sonra akşam msnde konuştuk işte öbür gün yanı perşembe buluşalm tamam ayrılalım olmuyosada dedik. Dün buluştuk işte bana dedi "sen yıllardır huzur vermedin ben senden bitek huzur istedim şimdi sen tango isteğin olmuyo die ayrılıyosan ayrıl" dedi. Bende "nolcaktı gitseydık 1 kere giderdik sevmezsen bırakırdk" dedim (salı mesajda da böle demiştim bırakırz istersen diye). Sonra neyse o işte özetle böle dedi ben nolurdu gitseydik dedim vs ayrıldık... Bana ailem teyzem falan "ssaçmalamışsın tangoya gitmedi diye ayrılınırmı" dıyo.. Ben zaten ondan ayrılamam

Şimdi bikaç gün görüşmeyip pazar günü evinin orda beklıcem annesi babası alşverişe cıkınca çalcam kapıyı süprz yapcam barışçaz diye düşündm.. Öyle bişey yaparsam sevinir barışırız yani biliyorum.

Öncelikle bunun için ayrılmaya değermi? Ve benim pazar planladığım şey nasıl?

Her çıktığınız yeri ona haber vermek zorunda değilsiniz ki... Ben mesajlarınızdan sanki bunun için kendinizi suçlu hissediyormuşsunuz izlenimine kapıldım...

Ayrıca ayrılık sebebiniz tangoya gitmemesi mi sizin isteklerinizi böyle sert bir şekilde geri çevirmesi mi?Buna karar verirseniz ayrılınıp ayrılınmayacağına da karar vermiş olursunuz... Tango bir bahane olabilir sonuçta isteklerinizin geri çevrilmesinin bir adabı vardır.

Size "Tango için ayrılıyorsan ayrıl." diyeceğine "Hatrın için bir kere gidelim ama beğenmezsem bırakalım olur mu?" demesi daha hoş olurdu bence. Ama katiyyen istemiyordur, "Çok istediğini biliyorm ama ben artık gitmek istemiyorum onun yerine daha hoş vakit geçirebiliriz. Gitmesek olur mu?" demekle sizin dediğinize dayanarak söylüyorum sert bir şekilde "İstemiyorum" demesi aynı şeyler değil. Yani kırılıp kırılmayacağınızı düşünmeden verilmiş bir yanıt bu. Ama dediğim gibi siz kırmızıyla yazan soruya kendi içinizde cevap verdikten sonra kararınızı da vermiş olacaksınız.

Fakat ben yine de ayrılmadan önce konuşarak sorunu halletmenizden yanayım. Yine de siz bilirsniz...

Evet dün buluşunca mesajları okuduk sert şekilde istemıyorum dediğini o da kabul etti. Bana "böyle ayrılcam kendım gitcem falan diyeceğine ikna etmeye çalışsaydın giderdik belkı" dedi dün , ben de onun üstüne mesajları gösterdim "sen sert söledin nasıl hala ikna edebilirim" dedim o da kabul etti.
Haber verme konusunda da evet 3 yıldr biraz garip ama bence güzel herşeyi haber veriyoruz birbirimize. Önceki gece msnde konustuğumzda "ben ayrıldığımzı düşünüp ona göre davrandım cıktım sana haber vermedim" dedim o da ona bozuldu. İşte bilmıyorum aslında ayrılcak bir sebep de yok gibi bu kadar sevgi varken 19 yasından beri süren Ben pazar günü yanına gidersem "tangodan vazgecmedim gidicez ama sen istediğin zaman" dicem orta yolu bulmuş olurum o zaman sanırım? Hem vazgecmediğimi söylerim hem ona önem verdiğimi. Karşılığında o da bana önem vercek tabi..

canım bence tango için ayrılınmaz, herkesin hobileri farklıdır ve bazı insanlar dans konusunda da yeteneksizdirler yani. benim de erkek arkadaşımla ilgi alanlarım aşırı derecede farklı; ama kesinlikle diretmem ona benimle gelmesi için, o da baan diretmez, bazen sadece birlikte olmak için katılırız birbirimize; ama şöyle de bir durum var, eğer siz tek başınıza etkinliklere katılma hakkı tanımıyorsanız birbirinze, bu da sakat bir durumdur, öyle de yürümez bence.
barışın elbette, pazar günü sürprizini yap sen (niye pazara kadar bekliyorsun anlamadım, tamam annesi bbası gitsin diye; ama insan nasıl sabreder kız :)) ama bence oturup ilişkinizdeki sıkıntılı anları da gözden geçirin, bence birbirinize biraz daha özgürük biraz daha serbest alan tanıyın.

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim okurken mutlu oldum gülümsedim :) biz de normalde tek basımıza yapabiliriz de arjantin tango biraz işte hani bacağını tutuyorsun vsvs ya ben de izin vermem yani

ben az önce msj attım benı işten alırmısın 5te diye dayanamadım zaten pazara kadar, dayanamam da alsın benı konusçaz bakalım inşallah inat yapmaz da alır ki sanmıyorum alır heralde o da dayanamıyo çünkü merak ediyo mesela dün akşam konuştuk "ayrılcz ama işe gidince varınca falan habaer ver" dedi. (işyerim şehre baya uzak) böyle ayrılık olur mu diceksiniz ama işte olmuyo ki zaten :)

Ben sevgilime arayıp haber vermiyorum ama gün içinde yaptıklarımı anlatırken öğreniyor haliyle Biz farklı şehirlerde olduğumuz için gerek msn gerek telefondan en azından bir saat günümüzü konuşuyoruz böylelikle gizli saklı kalmıyor Sizin haberleşmeniz çok güzel fakat bi yere gidip söylemediğinizde suçluluğa kapılmanıza gerek yok

Evet istediği zaman gitmek fikri de hoş hem siz ılımlı olacaksınız hem o. Ayrıca hatasını kabul etmesi daha da güzel belki o da sizden bir atak bekliyordu lütfen gidelim vs. gibi naz yapmıştır Ben sert bir şekilde İstemiyorum diyince sinirli bir sevgiliniz var sanmıştım ama siz hatalarını kabl edebilen ve ayrılmayı istemeyen bir çiftsiniz diye düşünüyorum artık. Ilımlı konuşun hallolacaktır umuyorum. Bize de haber verin

çok sağolun kızlar bakalım gelcek 5te beni alcak nasıl davransamkiii :44: böyle cool da davranmak istiyorum aslında ama çağırarak coolluk kalmadı pek galiba

canım boşver coolluğu filan şimdi şu an gelip almış olması lazım seni :) keyfne bak ya, mutlu olun amaan üç günlük dünya :))))))
güzel haberlerle gel inşallah buraya :)

barıştıkkk kızlarr hatta ayarlayablrsek bodruma gitcez bu haftaa
hala şuan msnde tartışıyoruz gercı ama bakalım çözcez inşallahh

Ne kadar hızlısınız başım döndü valla...:)
Neyse sevindim barışmanıza bidaha bu kadar ufak sebeten bitirmeyin bence ilişkinizi

Bir olur iki olur ama üçüncüye olmaz....

Barışmanıza çok sevindim ama bu kadar küçük sebeblerden ilişkiniz bitmesin...

ben ondan ayrılamam diyosan, nasıl olsa barışırız diye öyle estiği gibi davranmicaksın. iyi bari sonuçta barışmışsınız da yani ben anlamıyorum bu tip ayrılıp barışanları...

ben ondan ayrılamam diyosan, nasıl olsa barışırız diye öyle estiği gibi davranmicaksın. iyi bari sonuçta barışmışsınız da yani ben anlamıyorum bu tip ayrılıp barışanları...

cok haklısın. ben de salı günü arkadaslarıma ayrıldık derken içimden nasılsa barışırız diyordum.. sonra kendı kendıme çok kötühissettim, çünkü dediğin gibi nasıl olsa barışırız diyip ayrılalım demek ilişkiyi çok yıpratıyor saygı kalmıyor.. ve bu konuyu açtığım gün yanı cuma günü gerçekten korkuyordum artık sevgilim "cocuk oyuncağı mı bu" deyip barışmayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…