Kızlar selam benim 3 yıllık bir ilişkim var. İlk yıllar ben kıskançlıklar yaptım saçmalıklar yaptım bıktırdım biraz. Ama birbirimizi cok sevdiğimz için ayrılamadık hiç. Bu son birkaç haftadır iyi geçiniyorduk. Böyle devam ederse birkaç ay daha, evlenme teklif edecekti hatta.. Ama dün ayrıldık
Sebebi de tango kursu. İlk çıktığımızda bana dansa gidelim demişti benim cok hoşuma gitmişti. Ama sonra "ben senı tavlamak için sölüyordum onu" falan dedi "tamam" dedim olabilir böle şeyler napayım. Sonra ben bu sene yine açtım bu konuyu gelmezsen tek giderim falan dedim birkaç ay önce o da iyi bi deneriz dedi. Sonra birkaç defa gittik yazılmaya falan kurs beğenmedik, istediğimz dans türü değildi ya da pahalı geldı vs yazılmadık. Sonra bu salı günü bana mail geldı tam bize yakın cok güzel biyerde baya indirim olmuş arjantin tangoda. Ben cok sevindm mesaj attm gideriz demi diye ama o "ıstemıyorm" dedi. İşte bikaç defa daha ben ikna eder gibi mesajlar attım istemıyorm dedi sert şekılde. Bende "kendm gderm o zmn hiç bişey de diyemezsin" dedim. "git" dedi. Ben de "ayrıldm senden o zaman sen nasıl git dersin" dedim, cevap atmadı. Akşam baska arkadaslarımla çıktım bende içtim falan haber vermedim ona. Ertesi gün uyandım öncekı gece "iyi geceler" yazmış ben uyumuştum çarşamba sabahı gördüm. "gel bizim buraya konusalm" dedim, cevap gelmedi, aradım açmadı. Ben yine çıktım gezdim haber vermeden. Sonra akşam msnde konuştuk işte öbür gün yanı perşembe buluşalm tamam ayrılalım olmuyosada dedik. Dün buluştuk işte bana dedi "sen yıllardır huzur vermedin ben senden bitek huzur istedim şimdi sen tango isteğin olmuyo die ayrılıyosan ayrıl" dedi. Bende "nolcaktı gitseydık 1 kere giderdik sevmezsen bırakırdk" dedim (salı mesajda da böle demiştim bırakırz istersen diye). Sonra neyse o işte özetle böle dedi ben nolurdu gitseydik dedim vs ayrıldık... Bana ailem teyzem falan "ssaçmalamışsın tangoya gitmedi diye ayrılınırmı" dıyo.. Ben zaten ondan ayrılamam
Şimdi bikaç gün görüşmeyip pazar günü evinin orda beklıcem annesi babası alşverişe cıkınca çalcam kapıyı süprz yapcam barışçaz diye düşündm.. Öyle bişey yaparsam sevinir barışırız yani biliyorum.
Öncelikle bunun için ayrılmaya değermi? Ve benim pazar planladığım şey nasıl?

Şimdi bikaç gün görüşmeyip pazar günü evinin orda beklıcem annesi babası alşverişe cıkınca çalcam kapıyı süprz yapcam barışçaz diye düşündm.. Öyle bişey yaparsam sevinir barışırız yani biliyorum.
Öncelikle bunun için ayrılmaya değermi? Ve benim pazar planladığım şey nasıl?