sözden bahsetmişsin söz yapamıyorsunz sanırm bu çocukla evlilik peşindesiniz. canım bu senin evleneceğin kişiyse tabikide yardım edecksin. herkesin borçları var ama ben bu durumda olsaydım erkek arkadaşıma yardım ederdim.
evet canım evlilik düşünüyoruz ama maddi sıkıntısından dolayı yapamıyoruz. söz bile takmak çok masraflı onun için. durumu uygun deil. bilemedim işte
sende çalışıyorsan bence yardım etmelisin. zaten annesi babasını kaybetmiş çocuk tek başına çabalıyor. pskolojik durumlarıda vardır belki. canım sen bu zamanda yardım etmeyeceksinde ne zaman yardım edeceksin.
Bilmem söz yapmak zengin olmak gerekmiyor..
Birlikte iki yüzük alın adı konulsun , sonra zaten eminim aileniz bile destek olacaktır damatlarının anne-babasız ve maddi olarak zor durumda olduğunu öğrenince..
ne demişler önce CAN (ailen) sonra CANAN (sevgilin- damat adayın)
benim kanaatim budur...
Bilmem söz yapmak için zengin olmak gerekmiyor..
Birlikte iki yüzük alın adı konulsun , sonra zaten eminim aileniz bile destek olacaktır damatlarının anne-babasız ve maddi olarak zor durumda olduğunu öğrenince..
Diğer hazırlıklar da birlikte yapılır ve sanırım bahsettiğiniz kredi ev kredisi ? Evlendikten sonra muhtemelen orda oturursunuz, eşiniz kredi öderken siz de çalışıp evin geçimini sağlarsınız..
Gül gibi geçinip giderseniz.. Olmaz mı ?
söz yüzüğünü çiçeği çıkolatayı sen alsan sözlenmeyi kabul edermi hani sözlenince daha için rahat bi halde yardım edersin gibi
hiç bilmiyoruz ki söz nasıl olmalı? ailem yardımcı olacaktır tabi. ama ayrı şehirdeler. önce tanışma mı olur. gelme gitme olsa yol masrafı kalacak yer falan illa yine masraf olcak sanırım. bunlardan dolayı bekliyo. ben de bişi diyemiyorum
Söz nasıl olur adetler nedir bohçadır alışveriştir düşünme durumunda değilsiniz ki ( bende yaptırmadım, pişmanda değilim ).. Alın iki yüzük , ailesi olmadığına göre formaliteden uzakta olsa bir büyük erkek arkadaşınızla gelsin çiçek çikolata ile sizi istesinler.. Madem farklı şehir ve maddi durumu kısıtlı çok gidip gelmemesi açısından ( kötü alışkanlıkları vs. gibi durumlar yoksa ) aileniz de düşünelim vs. gibi klasik kız evi nazlarında bulunmasın..
Ama bence nerde yaşayacağınız önemli..
Düğüne kadar çoook gelip gider sonuçta , farklı iehirde yaşamaya devam edecekse..
Dökme suyla değirmen dönmez,
Daha önce yardım etmişsiniz, vicdan azabı duyacak bir durum da yok, erkek arkadaşınızın hiç mi dayısı, amcası veya halası yok, ya da ne bileyim, satılacak küçük bir parça yer filan,,,
Şu an aklınıza bile gelmez belki ama, bir gün "ben zamanında şunu da yaptım, bunu da yaptım, bunu mu hak ettim" dersiniz, ya da en kötü ihtimal içinizden geçirirsiniz,,,
Hayal kırıklığına uğramamak adına bence yardım yapmayın artık,
Hem zaten ailenizin de borcu varmış,
Ben olsam, ya aileme yardım ederdim, ya da paramı biriktirir, evlenirken o parayı kullanır, hem aileme, hem de sevgilime yardımcı olmuş olurdum,,
o bohça olaylarını önce istemem diye düşündüm. sonra burda forumda resimlere falan bakınca ne bilim güzelmiş aslında dedim. bi kere evleniyo insan özendiği şeyler olsun isterim :2:
biz aynı şehirde görev yapıyoruz ama ailem farklı yerde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?