canım oturup güzelce konuşmayı denesen bu kadar agresif olmasının sebebi neymiş bi öğren
Aile Terapistine Gitseniz Kocanla? Kabul edermi? çocuğunuz İçin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşin seni dövüyorsa soğuduysan ailene söyle gidemezmisin yurt dışına mahkeme sana verir çocuğu zaten..eşin normal değil gibi sence psikolojik sorunları varmı..
Bana göre kesinlikle var ama o kabul etmiyor yetiştiği ortamdan kaynaklanıyor ailesi iyi ama kadına değer vermiyorlar köle gibi kullanıyorlar ben yine diğer tanıdığım insanlara göre iyiyim. Başkaları dayak atınca helal sana beeee şeklinde insanlarla dolu çevresi.
Keşke çocuk yapmadan önce biraz daha düşünseydiniz. Çoğu evlilikte bu tür sorunlar çıkıyor ve daha sonra insanlar '' yalnız olsaydım böyle olurdu şöyle olurdu '' diyorlar. Eminim düzeninizi oturtursunuz da çocuğunuz zarar görmez. Bu arada eşinizden ne pahasına olursa ayrılın. Mahkeme çocuğu size verecektir. Ses kaydı alabiliyorsanız alın.
Oğlum spina bfida 1 haftalıkken ameliyat oldu şuan çok şükür sıkıntısı yok yürümesi zekası normal bir 2 yaşında bebekle aynı derecede ama sürekli kontrol altında olması lazım ve ben mükemmel kocamı kontrole götürmeye ikna edemiyorum (çocuk iyi işte sen kendin evhamlanıyorsun niye kontrole gitsin yürüyor işte vs.) bu da başka bir derdim. Kaldı ki terapiste götüreyim...
seviyormusun ailene söylesen yurt dışına çocuğunla gitsen dayak dsürekli çekilesi alışılası bir şey değil hayvanlara dahi olsa..
Ailem kabul etse kendin ettin diyorlar sabret düzelir diyorlar artık diyecek bişey bulamıyorum bende tamam diyorum çekiliyorum anlatasım bile gelmiyor onlara. Artık sevgi yok yanıma yaklaşmasına tahammülüm yok.
o götürmüyorsada götürmek zorundasın dra ne yap ne et götür çocuğunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?