Ne yapayım? Dayanamıyorum artık...

adige_58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
11
0
1
Kars
Ben yeni üye oldum sizlerden fikir almak için. Benim 2.5 yıllık bir evliliğim var 2 yaşında oğlum var, bu aralar eşimle çok sorun yaşıyorum yan yana durmaya bile tahammülümüz yok. Ailem yurtdışında ve severek evlendim biraz karambole geldi ve evlendim. Ailem kendin ettin herkes kaderini kendi çizer deyip işin işinden çıktılar. Eşimden dayak yedim Ki ailemden hiç görmedim ve hakaret bile işitmedim. Küfür ediyor aşırı derecede bana özelliklede aileme artık alttan alamıyorum. Boşanmak istiyorum diyorum gidecek yerin yok kimsen yok ayrıca çocuğun da sana tırnağını bile göstermem diyor beni korkutuyor. Ne yapacağımı nereye gideceğimi şaşırdım. Her şeyden herkesten bahane bulup benimle kavga ediyor, ailesi ile hiç sıkıntım yok çok iyi insanlar. Sorun evlendiğimden beri var ama bu ara çok takıntılı bana her yaptığım batıyor ona. Tek olsam gideyim diyorum iş bulur çalışırım diyorum ama çocuk var onunla nasıl yaparım bilmiyorum. Kimseye anlatamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var..

Zor gerçekten en zorunda ailenin arkandan olmaması. Çocukla seni korkutan izin verme . Anne fuhuş uyuşturucu adam öldürme gibi ciddi durumlar yoksa benim bildiğim anneye veriyorlar 2 yaşında daha çok küçük. Çalışıp çocuğuna bakabilecegini düşünüyorsan bosanabilirsin eşini istemiyorsan. Birdaha sana vurursa darp raporu al hastaneden hemen. Fonuna kadar alırsın. Pis herif kimmiş o. Sınır oldum

Kendinizi kısıtlı hissetmeyin.
Çocuğunuz artık kreş yaşına gelmiş, önce bir iş bulup çalışmaya başlayın.
Kendinizi maddi açıdan güçlü hissettiğinizde de boşanırsınız.

Bana verir mahkeme diyorum çocuğu zorla alacağını söylüyor kendini çok havalarda görüyor. Gelirim gittiğin yeri basarım diyor, kendine aşırı güveni var. En son dayak olayında yemin ettirdim Kuran'a el bastırdım o günden beri el kaldırmıyor yaklaşık 2 aydır, ama sözleriyle hırpalıyor beni şimdi gitmeyi düşünüyorum da okul yok açıköğretim okuyorum ben lise. Dışarda herkes üniversite mezunu arıyor bulsam bile ev kirası çocuğun masrafı kreşi yetiştirebilir miyim? Korkum var biraz ama dayanacak gücüm de yok artık.

Aile Terapistine Gitseniz Kocanla? Kabul edermi? çocuğunuz İçin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aile Terapistine Gitseniz Kocanla? Kabul edermi? çocuğunuz İçin.

Asla ikna edemem gerçekten mümkün değil yani daha önce söyledim. Geri kafalı bir insan öyle şeylere gelmiyor...

eşin seni dövüyorsa soğuduysan ailene söyle gidemezmisin yurt dışına mahkeme sana verir çocuğu zaten..eşin normal değil gibi sence psikolojik sorunları varmı..

Ailenin destek olması çok önemli maalesef sende bu destek yok vede buna çok üzüldüm. Kadın sığınma evlerini bir araştırsan düzenini kurana kadar belki orada kalabilirim. Tabi boşanmaya karar verdiyse. Eşinin ailesiyle konuştunmu iyi insanlar demişsin yardımcı olmazlarmı acaba

Oğlum spina bfida 1 haftalıkken ameliyat oldu şuan çok şükür sıkıntısı yok yürümesi zekası normal bir 2 yaşında bebekle aynı derecede ama sürekli kontrol altında olması lazım ve ben mükemmel kocamı kontrole götürmeye ikna edemiyorum (çocuk iyi işte sen kendin evhamlanıyorsun niye kontrole gitsin yürüyor işte vs.) bu da başka bir derdim. Kaldı ki terapiste götüreyim...

eşin seni dövüyorsa soğuduysan ailene söyle gidemezmisin yurt dışına mahkeme sana verir çocuğu zaten..eşin normal değil gibi sence psikolojik sorunları varmı..

Bana göre kesinlikle var ama o kabul etmiyor yetiştiği ortamdan kaynaklanıyor ailesi iyi ama kadına değer vermiyorlar köle gibi kullanıyorlar ben yine diğer tanıdığım insanlara göre iyiyim. Başkaları dayak atınca helal sana beeee şeklinde insanlarla dolu çevresi.

Keşke çocuk yapmadan önce biraz daha düşünseydiniz. Çoğu evlilikte bu tür sorunlar çıkıyor ve daha sonra insanlar '' yalnız olsaydım böyle olurdu şöyle olurdu '' diyorlar. Eminim düzeninizi oturtursunuz da çocuğunuz zarar görmez. Bu arada eşinizden ne pahasına olursa ayrılın. Mahkeme çocuğu size verecektir. Ses kaydı alabiliyorsanız alın.

seviyormusun ailene söylesen yurt dışına çocuğunla gitsen dayak dsürekli çekilesi alışılası bir şey değil hayvanlara dahi olsa..

Böyle olacağını bilemezdim. Çocuk istemeden oldu ama şuan onu hiç bişeye değişmem teke güzel tarafı o şuan beni mutlu eden tek şey o.
Daha önce aşkım canım bi tanem yani biliyorsunuz işte elde edene kadar çok mükemmel diyeceğim bir insandı bilemezdim evlenince değişeceğini.

o götürmüyorsada götürmek zorundasın dra ne yap ne et götür çocuğunu..

seviyormusun ailene söylesen yurt dışına çocuğunla gitsen dayak dsürekli çekilesi alışılası bir şey değil hayvanlara dahi olsa..

Ailem kabul etse kendin ettin diyorlar sabret düzelir diyorlar artık diyecek bişey bulamıyorum bende tamam diyorum çekiliyorum anlatasım bile gelmiyor onlara. Artık sevgi yok yanıma yaklaşmasına tahammülüm yok.

Ailem kabul etse kendin ettin diyorlar sabret düzelir diyorlar artık diyecek bişey bulamıyorum bende tamam diyorum çekiliyorum anlatasım bile gelmiyor onlara. Artık sevgi yok yanıma yaklaşmasına tahammülüm yok.

sen soğumuşsun..bilemezdim beni kandırdı de ne yap ne at aileni ikna et bu köle gibi yaşamdan kurtulmaya bak..

o götürmüyorsada götürmek zorundasın dra ne yap ne et götür çocuğunu..

Dediğiniz kadar kolay olsa çoktan götürmüştüm, şehir dışına gitmesi lazım oğlumun kendi başıma şehir dışına götürürsem olacakları tahmin bile edemiyorum. Ayrıca şehir dışına çıkacak kadar maddi gücüm de yok

Canim ya ..bak ne guzel kv araniz iyiymis zaten kv ocu gozuyle bakilmasina karsiyim.oda senin bi annen ona acilsan anlatsan.senin diyemediklerini ogluna anne olarak onun anlatmasi daha etkili olur.hic denedin mi

efecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…