• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım ki

Yemin ederim yarına cikmayayim ki Bekarken daha mutluydum
Anlıyorum canım senin huzurun yoksa mutlu degilsen eşine de huzur verme haketmiyor bence. Para konusunu gündeme getir. Kendi paranı kendin yönet. Bu konuda ısrarcı ol.

acilen bi psikiyatre gıt. kocana söylemene gerek yok. hatta söylemeden git. ruh halın iyi değil. kendini çok pasif güçsüz hissediyosun. güçlen. bunları çekmek zorunda değilsin. bu senın hayatın. önceki mesajımdakileri hiç beklemeden uygulardım ben.

Eşim benden gizli ailesine kardeşlerine para yolluyor.sanki bizim durumu çok iyiymiş gibi. Ne bir evimiz ne de Arabamız var. Kardeşlerinin arabaları var onun benzinin bile nerdeyse biz karsilacagiz. Ne bir gezmeyi ne de bir tatilimiz var.disari çıkalım h.sonu gezelim diyince, bana onlar maddiyata oluyor diyor.surekli içime atıyorum. Bizimde bir yuvası var diyorum. Yegenlerini seviyor , ben çocuğumuz olsun diyince şu an değil. Onun için maddiyat gerekli. Yaşımda küçük değil. Ben ne yapayım ne edeyim.sinirlniyor konuşmuyor. Şu an uyuyor.

Ayni benim kocam... anasi babasi kardesleri ve biricik yegenleri.. bekarken kendisi tum aileye bakmis.. evliligimizin ilk 6 ayinda gondermedi ama sonradan gonderme fikirleri basladi ve tabi bizim kavgalarda baslamisti simdi bosaniyoruz.. ama bizim baska sebeplerde var.

Hakkinda hayirlisi olsun kimseye parani yedirme siz bir ailesiniz o adam artik evlendi.. olan bize oluyor bu adamlar yüzünden

konu sahibi biz okuyanları kanser edeceksin gerçekten.

Hiç bir öneriye açık değilsin ki.
ne diyebiliriz sana.

siz çocuk istiyorsunuz, eşiniz istemiyor.
siz ev araba istiyorsunuz, eşiniz istemiyor.

ama siz boşanmak da istemiyorsunuz, kendi paranızı yönetmek konusunda da bir adım atmıyorsunuz.

of ya, sinirlendim çok.
ya arkadaşım, kaçıncı yüzyıldayız, neden kendinizi bu erkeklere ezdiriyorsunuz.
neden erkek ailelerine ezdiriyorsunuz.
neden kendi ailenize güvenip sorunlarınıza çözüm aramıyorsunuz.
neden boşanmaktan bu kadar korkuyorsunuz.

yapacak bir şey yok, siz çekmek istiyorsunuz.
ancak buradaki bir yorumda bir arkadaş bahsetmiş, sizin doğurganlık çağınız geçtiğinde kocanız çocuk istiyorum diyerek sizden ayrılabilir.
işte yıllar sonra çocuksuz, birikimsiz bir kişi olabilirsiniz.
bu durumu planlamanızı öneririm.

Olur da cesaretlenip önerilere açığım derseniz, size yardımcı olmaktan çok memnun oluruz KK cak.
Ama bu koşullar altında zaten ne yazsak boşuna.

Back
X