Ben de ısrarla onun kötü niyetli bir insan olmadığını,efendi bir çocuk olduğunu,isterse tanıştırabileceğimi,ailemin de onu tanıdığını anlatmaya çalıştım ama nafile.
bu kısım iyi olmamış, şimdi bir de sizi o adamı savunuyor diye suçlayacak...
hassas bir konu bana kalırsa, başka durum olsa üstüne gitmeyin derdim ama böylesi bir konu da sessiz kalırsanız daha çok çileden çıkar...
yani sinirlenme potansiyeli yüksek bir sevgiliyse eğer, tutar da o günler benle konuşmadın gittin bütün gün onunla işteydin falan der...
dönülmez, affedilmez laflar edilebilir...
bence birazcık gönlünü almaya çalışın..
belli ki kıskanmış
bu kısım iyi olmamış, şimdi bir de sizi o adamı savunuyor diye suçlayacak...
hassas bir konu bana kalırsa, başka durum olsa üstüne gitmeyin derdim ama böylesi bir konu da sessiz kalırsanız daha çok çileden çıkar...
yani sinirlenme potansiyeli yüksek bir sevgiliyse eğer, tutar da o günler benle konuşmadın gittin bütün gün onunla işteydin falan der...
dönülmez, affedilmez laflar edilebilir...
bence birazcık gönlünü almaya çalışın..
belli ki kıskanmış
silmekle hata etmişsin.... tekrar tekrar taviz vermemliydin bence ... yorumda kötü bişi yok espiri içerkli bi yorum açıklamanı yaparsın olur biter... sana gvenmiyosa barsmasaymış... taviz verme kendinden.. her yorum yapanı sırf o istiyo die listenden silcekmisn yani!!!
silmekle hata etmişsin.... tekrar tekrar taviz vermemliydin bence ... yorumda kötü bişi yok espiri içerkli bi yorum açıklamanı yaparsın olur biter... sana gvenmiyosa barsmasaymış... taviz verme kendinden.. her yorum yapanı sırf o istiyo die listenden silcekmisn yani!!!
Hiç bir suçum olmadığı halde yine adım atan olmak istemiyorum.Ama uzun süreli küslük de olsun istemiyorum.Bu yüzden ne yapacağımı bilemiyorum ya
son gelişme,
akşam müsaitsen bir görüşelim dedim,o da x ile neden görüşmüyorsun kankan değil mi dedi(x de facebookta yorum yapan arkadaş işte)ailen de tanıyormuş beraber ailece görüşürsünüz dedi.akşam müsait değilim evde oturup sinirden kuduracağım dedi.
Ben de bu nasıl bir cevap dedim?Evde oturacağına ne istiyorsan söylersin bana dedim.
O da istemiyorum,bu da böyle bir cevap dedi ve çok sinirliyim uzak dur benden dedi.Ben de bir şey yazmadım.
kızlarr konuya lönk diye daldım ama öyle kötüyüm ki nereye yazıp ne yapıcamı bilemedim
benim yaklaşık bi buçuk senelik bi sevgilim var .ama ciddiyiz aynı üniversitede okuduk mezun olduk bu yıl.
herşey çok güzel annelerimiz biliyo ciddiyiz seviyoruz ama bi sorunumuz var ben çok kıskanç ve baskıcıyım aslında çok değil aama o çok rahat olduğu için en ufak bi baskıya gelemiyo.
şimdi memleketinde 1 aydır görüşmüyorz ve dün gece yine böyle bi kavga sonucu benden kesin olarak ayrıldı napıcam bilemiyorum.
akıl verin nolur :18: