Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne gitme bence sinirlenincek irşey yok bunda ayrıca .
Ben de ısrarla onun kötü niyetli bir insan olmadığını,efendi bir çocuk olduğunu,isterse tanıştırabileceğimi,ailemin de onu tanıdığını anlatmaya çalıştım ama nafile.
bu kısım iyi olmamış, şimdi bir de sizi o adamı savunuyor diye suçlayacak...
hassas bir konu bana kalırsa, başka durum olsa üstüne gitmeyin derdim ama böylesi bir konu da sessiz kalırsanız daha çok çileden çıkar...
yani sinirlenme potansiyeli yüksek bir sevgiliyse eğer, tutar da o günler benle konuşmadın gittin bütün gün onunla işteydin falan der...
dönülmez, affedilmez laflar edilebilir...
bence birazcık gönlünü almaya çalışın..
belli ki kıskanmış![]()
Haklısınız da, ya konuşmaya çalışınca geri teperse?
Senin etrafında erkek sinek bile olmasını istemiyor demekki...
Bence sen üzülme bu duruma bilakis sevin ama çaktırma pek, şunu da tart bi onda, yaptığı kıskançlık mı yoksa sahiplenme mi?
Sahiplenmek istiyorsa ne güzel, kıskançlıktan kudurup ayarı kaçırıyorsa ayarlarını değiştir biraz..
silmekle hata etmişsin.... tekrar tekrar taviz vermemliydin bence ... yorumda kötü bişi yok espiri içerkli bi yorum açıklamanı yaparsın olur biter... sana gvenmiyosa barsmasaymış... taviz verme kendinden.. her yorum yapanı sırf o istiyo die listenden silcekmisn yani!!!
Kıskanmış canım besbelli, azcık ilgilen gönlünü alırsın.
Tartışıp 3-4 gün konuşmamak kötü bi durum bence buna müsade etme