Ne yapayım neye inanayım bilemedim

Bir başkasıyla cinsel muhabbete girdiyse maalesef bunun devami geliyor ... Farklı Bir fantazi mi desem bitmek bilmez bir arzu mu desem bilmiyorum ama bu heyecan uğruna çok yuvalar yıkılıyor...
Evet yani bırakamıyor mu yoksa bırakmak mı istemiyor.? Ve ben bunları bilmeden önce kendimi çok suçlamıştım.

Evet yani bırakamıyor mu yoksa bırakmak mı istemiyor.? Ve ben bunları bilmeden önce kendimi çok suçlamıştım.

Kendinizi suçlayacak bir şey yok. Bu eşinizin sorunu halletmek istese halleder ama genelde halledemiyorlar cazip geliyor.

Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi 🤦‍♀️. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Geçmiş olsun ama eşinizin ikinci bir telefonu var ve bunu başkası diye size yutturmaya çalışmış. Yerseniz. Adresi başkası kullanacak ama konuşmalar sizin eşiniz hakkında olacak. Bunlar kadınları salak zannediyor gerçekten yA.

Kendiyle ilgili her seyi yazan birinin,ondan baskası olma ihtimali yok.İnanmayın yani esiniz yapmış.Bu eslerde de baskası yapmış haberim yok yalanı cok oluyor bu ara.Milletin isi gücü yok baskasının e mailinden kızlara yazacak.Bir fake mail acmak zor cunku

Eşinize sorarken ne duymayı umuyordunuz?

"Ha evet hayatım, tanımadığım kadınlarla cinsel içerikli sohbetler yaptım ya işte gördüğün gibi çeşitli uygulamalardan, biraz sevişip öbüşmekten bahsettik öyle. Buluşsak, ikna etsem, bi fırsatı olsa da birlikte olacaktık iki üç sevişecektik ama yakaladın üf" mü diyecekti? Tabi inkar edecek.

Bazıları inkâr etmiyor bu şekilde cinsel tatmin sağlıyorum ama yatmıyorum diyenler oluyor(muş).

Android kullanan herkes Gmail hesabının önemini bilir. Gmailim benim namusum gibidir. Gmailinize giren kişi herşeye erişim sağlayabilir. Daha önceki konuyu da anlatırsanız bence daha net cevaplar elde edersiniz.

Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi 🤦‍♀️. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Evet olabilir eşiniz minareyi çalmış kılıfı hazırlamış. Kendisi başka yerden girmiş .

Bazı adamlarda gram akıl yok.
Minareyi çalmaya niyet ettiysen,
bari kılıfını düzgün hazırla...

Kuş beyinleriyle insan kandıracağını zanneden bu hanzolara diyecek laf yok da her şey
ayan beyan ortadayken hâlâ 'napsam?
Neye inansam?' Diye kararsız kalan kadınlara;
'Gözünü aç' diyorum.

Back
X