- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası çünkü önümüzü göremiyoruz bir türlü taksit taksit sıkıldım artıkAltınları bozdurmadan borçları ödeyebilecek misiniz kısa sürede? Borcu ne kadar sürede ödemek için aldınız? Ben kenarda altını varken borç bekletmeyi doğru bulmuyorum açıkçası
Faiz işlemiyorBorclara faiz işliyorsa cok dogru düşünmüşsünüz
2500 tl alıyor yaklaşık bin tl ödüyorEşinizin maaşı ne kadar?
Borçlara her ay ne kadar ödeniyor?
Ooo çok az mış birde 2. Çocuk çok Zorlanırsınız acil ödeyin borcunuzu bence2500 tl alıyor yaklaşık bin tl ödüyor
2500 tl alıyor yaklaşık bin tl ödüyor
Başka birinden alınmış sanırım borç, karşı tarafı da düşünmek lazım. Ben daha önce böyle bir durumda kaldım.Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası çünkü önümüzü göremiyoruz bir türlü taksit taksit sıkıldım artık
Ödeme şansı Yok gibi
Allah yardımcınız olsun2500 tl alıyor yaklaşık bin tl ödüyor
Yok cnm kredi borcu değil eldenEh ama yazık yani o paraya. Eşiniz mantıklı düşünemiyor. Bence ikna edin kapattırın o borcu..
Faiz işlemiyor dediniz de kredi borcu falansa zaten en başında faiz hesaplanıyor..
Çok haklısınızBaşka birinden alınmış sanırım borç, karşı tarafı da düşünmek lazım. Ben daha önce böyle bir durumda kaldım.
Kuzenime borç verdik belli bir süre de geri ödemesi için. Bize verdiği sürede geri ödemediler, düğünden olan altınları da sonradan alması zor olur onlar bizim garantimiz diyerek bozdurmauıp bizi aylarca mağdur ettiler.
O yüzden acil bir borç varsa altınlarınızla ödeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?