Ne yapayım sizce ???

Eşimi ikna etmelimiyim

• İkna et bozdurun

OY: 24 66,7%
  • Etme kendine güveniyorsa ödesin

OY: 12 33,3%

• Ankete Katılan
    36
İyi günler hanımlar...
4 yıllık evliyim 2 yaşında bi kızım var ve 6 ay sonra bi kzım daha olcak nasipse.
Konum şu şimdi bizim bi on bin tl kadar bi borcumuz var sadece 5 bin tl si acil borç ve bunlar taksit şeklinde 25 30 bine yakın altınım var.
Şimdi düğünde bana 3 tane hediyelik bilezik takıldı ben onları bozduralım diyorum en azından acil borcu kapatırız şimdi Doğum falan da yapıcam hep sıkıntıya düşeriz diye korkuyorum
Eşim ise Yok diyor bozdurmak istemiyor ama bu şekilde de zorlanıyor ne yapsam bilemedim
3 4 sene çalışma şansım Yok çocuklarım büyüyene kadar yani 3 4 yıl şıkışık olucam biraz
Sizce eşimi bu konuda ikna etmelimiyim
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden kızlar...
Evliliğimizin ilk aylarında eşimde bu şekilde stresli bir dönemden gecti sizinkinden de fazlaydı borcumuz üstelik, ben tum altınlarımı verdim kapattık borcu çünkü hem eşimi öyle görmek beni üzüyordu hemde bebegimiz olacaktı üstüne daha da borc eklenecekti. Bence sizde ikna edip kapatın borcunuzu, bebek elbette ki rızkıyla gelir ama yine de 6 ay sonra sizi yuklü miktarlarda harcamalar bekliyor

Kayınbabamın cnm biz oturuyoruz onlar ilçede oturuyor bağ evinde kira vermiyoruz
2500 cok az bi ailenin geçimi icin kira vermemeniz bi avantaj ama yine zor. Esiniz kendine guveniyor ki bozdurma diyor ama ben de olsam bozdurur parayi eline verirdim.

eşniiz kendine güveniyor demek ki
hazıra dağ dayanmaz acil dönemlerde lazım olur
şimdilik gittiği yere kadar gitsin
parayı kazanan halledecem diyorsa siz teklifinizi yapmışsınız
halledemese bu tekliften sonra size söyler

Kenarda duran altındansa borcu kapatır rahat rahat geçinirdim şahsen. Maasınız az ve aylık ödemesi yüksekmiş. Yani kısa vadede başka yerden alacak para veya kapatacak ek gelir yoksa satın kapatın borcu.

Benim 13 tane bilezigimi eşimin borçlarına ödedim. Şimdi pişmanım yarın acil bir hastalık veya kaza bela olsa kenarda 5 kuruş param yok. Ödediği kadar ödesin bırakın sizden isterse siz verin

Benim 13 tane bilezigimi eşimin borçlarına ödedim. Şimdi pişmanım yarın acil bir hastalık veya kaza bela olsa kenarda 5 kuruş param yok. Ödediği kadar ödesin bırakın sizden isterse siz verin
Canım istemiyor kesinlikle kabul etmiyor zaten ödesin napim ek iş yapacakmış haftasonları kendi usta iş almış bi kaç yerden güya ödeyecek bakalım hayırlısı
Artık istesede vermem yani

Back
X