Ne yapayim?

Leylaxyasemin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
217
228
33
Merhaba herkese :)
Sabah annemle kiz kardesim yuruyuse gittiler. Kedinin biri guvercini yicekmis, annemler acimislar guvercine ve eve getirdiler. ikisi de adam akilli ilgilenmiyorlar kusla. Kus kafasini pek hareket ettiremiyor tavana bakiyor hep. Yemek su yiyemiyor birinin vermesi gerekiyor. Ben verdim ve benim calisma odamda duruyor ama ben nefes alamiyorum sabahtan beri ders calisamiyorum. Kardesime al sen ilgilen diyorum. Yarin buldugum yere birakicam diyor. Anneme al kuscu komsumuza ver diyorum o anlar. Yok geri birakacagim buldugum yere diyor. Biraksalar kedi mutlaka yer cunku goremiyor yeri.
Ama bende kac saatte acikir nasil iyi olur boynu, hic bilmiyorum ve nefes alamiyorum surekli burnumu yikama ihtiyaci duyuyorum :/
Birakip gunaha girmekte istemiyorum.

Gotursem bugunde goturebilirim ama adam beni tanimiyor annemi illa gormustur taniyodur babam esnaf oldugundan dolayi
Olsun tanimasin gidin komsunuza merhaba ben falancanin kızıyım böyle birşey yaşandı, ne yapacağımızı bilemedik siz anliyorsunuz diye size getirdim sokağa da biramadik diyin. Zaten kuşlardan anliyormus ilgilenir. En azından elinizden geleni yapmış olursunuz. İçiniz rahat eder.

Burdaki veteriner malesef ki kuslardan anlamiyor :/ daha once goturmustum baska bi tane. Burdaki kuscuya ben goturecegim ama daha oncede hasta bi kus yollamistim 12 kusu ölmustu adamin :/

Kediler yemiyor. Öldürüp bırakıyor. Siz demek ki göz göre göre ölmesine seyirci kalırsınız
Açsa yer kediler kuşları. Yemese bile türlerin dengesi için gerekli bu tip şeyler. Doğa bu şekilde denge kurar, müdahale edersek de denge bozulur ki zaten şehir hayatında bozuk. Köpeklerin iç güdüsü kedileri öldürmeye, kedilerinki kuşları öldürmeye programlı. Biz insani dürtülerimizle gördüğümüzde müdahale ediyoruz tabi ki ama ben de bazen müdahale etmesek daha mı iyi diye düşünüyorum doğrusu.

O kediyi siz beslemiyorsaniz agzindaki güvercini almaları çok yanlış olmuş. Ben de aliyorum bazen ama ben hepsini fazlasiyla besliyorum. Orman su islerinin anlasmalı veteriner hekimine götürün tesavi etsin ücret ödemezsiniz. Sonra da sahiplendirme sayfalarına yazın güvercin meraklilari cok oluyor.

balkon vs yok mu orda tutsanız?

kuşlar çok cansız hayvanlar maalesef. bakım gerektiriyor belli ki.

Niye almışlar ki kedinin nasibiymiş kuş. Doğanın işine karışılmaz.
Anlatamazsiniz asla kedi kimbilir ne zamandir acti kusu yiyecekti. Zaten her trafa beton yasam alanlarini isgal ettik. Bari avlarina karışmayalım. Bunu yazanlarinda kaci mahalledeki kedilerini besliyor acaba merak ettim.

Anlatamazsiniz asla kedi kimbilir ne zamandir acti kusu yiyecekti. Zaten her trafa beton yasam alanlarini isgal ettik. Bari avlarina karışmayalım. Bunu yazanlarinda kaci mahalledeki kedilerini besliyor acaba merak ettim.

Evet kedi avcıdır sonuçta onun doğası bu. Elindeki yemeği alınca hayvansever olduk sanıyorlar bir de 🙄

Bizim mahallede aç hayvan göremezsin surekli besliyoruz

Insallah sizi de bir aslan yer siz de onun nasibi olursunuz

Ahahahahshs. Dünyanın bazı yerlerinde hala aslanlara yem olan insanlar var. Bu da onların kaderi. Aslan açlıktan ölsün mü.. Coğrafya kaderdir boşa demiyorlar. Kedi için bile kader vallahi.

Ahahahahshs. Dünyanın bazı yerlerinde hala aslanlara yem olan insanlar var. Bu da onların kaderi. Aslan açlıktan ölsün mü.. Coğrafya kaderdir boşa demiyorlar. Kedi için bile kader vallahi.
Ben kedi olsam bizim mahallede kedi olmak isterdim bizim parkta gecen saydım 16 mama kaşesi doldurmuşlar

Back
X