- 14 Ağustos 2018
- 20.482
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.040
- 598
- Konu Sahibi Leylaxyasemin
sevgiliBenim muhabbet kuşunu gayet güzel yemişti. Aç hayvan yer. Hayat gogıldan ibaret değil cicikız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgiliBenim muhabbet kuşunu gayet güzel yemişti. Aç hayvan yer. Hayat gogıldan ibaret değil cicikız![]()
evde büyüyen kedi yemek istemiyo, öldürüp oynamak ister.hayvanın canı ufacık bazen ihtimaline bırakılmaz.neyse tartışmıycam.kendi bilgilerinizi uygulamaya devam edin :)Aç kedi gayette yer. Tok kedi de yakaladiysa yer. Bazen de yemez tok olan belli olmaz bazen de oyuncak eder. Sonucta hayvanin doğasi bu evde büyüyen kedi bile yemek istiyor.
Yuvasına dokunuyorsanız kuşlar anlıyormuş. O yüzden yumurtalarını yuvadan atmıştır.Hazır kuş konusu varken bir şey sormak istiyorum konu sahibi müsadenle.
Bizim bahçemize kuytu bir yere yıllardır kuş gelip yuva yapar yumurtlar falan. Biz de rahatsız etmemeye çalışıyoruz, çok kullandığımız bir alan değil zaten. Yapraklar meyveler düşüp böcekleniyor diye süpürüp yıkıyoruz bir de çamaşır asıyoruz ona pek yaklaşmadan. Zaten yuvası cam demirinin tepesinde. Ama bu sene beş kez yumurtasını attı yere. Neden yapıyor anlamadık. Korkuyor da ondan yapıyor olabilir mi? Hala oturuyor yerinde ama artık yumurtası kaldı mı bilmiyorum. Bunu neden yapar biz sebep olmak istemeyiz bilginiz var mı?
Elinden geldiğince bakmaya çalış canım bırakırsan ölür o zamanda insan vicdan azabı çekiyor gerçekten iyileşince uçar gider zaten . Gerçekten çok üzüldüm neye çalışıyorsun bilmiyorum ama Allah o kuşa baktığın için yollarını açar inşallah elinden geldiğince bak sen.annenler vicdanlı davranıp getirmişler keşke ilgilenselerdiMerhaba herkese :)
Sabah annemle kiz kardesim yuruyuse gittiler. Kedinin biri guvercini yicekmis, annemler acimislar guvercine ve eve getirdiler. ikisi de adam akilli ilgilenmiyorlar kusla. Kus kafasini pek hareket ettiremiyor tavana bakiyor hep. Yemek su yiyemiyor birinin vermesi gerekiyor. Ben verdim ve benim calisma odamda duruyor ama ben nefes alamiyorum sabahtan beri ders calisamiyorum. Kardesime al sen ilgilen diyorum. Yarin buldugum yere birakicam diyor. Anneme al kuscu komsumuza ver diyorum o anlar. Yok geri birakacagim buldugum yere diyor. Biraksalar kedi mutlaka yer cunku goremiyor yeri.
Ama bende kac saatte acikir nasil iyi olur boynu, hic bilmiyorum ve nefes alamiyorum surekli burnumu yikama ihtiyaci duyuyorum :/
Birakip gunaha girmekte istemiyorum.
Hayır rahatsız olmasın diye yaklaşmıyoruz bile ki yuvası ulaşamayacağımız bir yükseklikte. Dokunmak için tırmanmamız gerek. Yuva da öylece durur boşken de gelen çalı çırpı ekleyip kullanıyor farklı kuş mu aynı kuş mu bilemiyorum ama.Yuvasına dokunuyorsanız kuşlar anlıyormuş. O yüzden yumurtalarını yuvadan atmıştır.
Yok yiyorlar ama şöyle o parçalanma olayı belli bir kısmını yiyorlar. Ben kendimi bildim bileli kediyle hayvanlarla yaşarım. Bizzat tanığım yani. Sokakta da baktığım yüzlerce hayvan var iyi tanırım hayvanları. Örneğin kelebeği de yakalar içini ayıklar yerler dış kabuğundan çıkarırlar . Baktığınız zaman aa öldürmüş bırakmış dersiniz ama incelediğinizde hayvanın içini çıkarıp yediğini anlarsınız. Aynı şey kuşlar içinde geçerli. Belli bir kısmını yiyorlar. Bir de evet ölü hayvanı yemezler leşçi değiller ama canlı iken yakaladıkları hayvanı yerler. Mesela benim öldürdüğüm bir böceği gidip yemez ama kendi yakalar yer. Kedi doğada avlanabilir avcıdır . Fakat köpek avlanamaz köpeğin zaten insana daha bağlı olma sebebi avlanamaması insana muhtaç bir hayvan. Ama kedi muhtaç değil.arkadaşlar bari, googlelasaydınız yok yere linç etmeye çalışacağınızakediler kuşları yemez.avci -av iç güdüsüyle bir güzel atlar üstüne , oynaya oynaya öldürür parçalar, sonra sıkılır atar kenara gider.aynı şekilde farelere de yaparlar.leşçi hayvan değiller oynar parçalar atarlar.hatta hayvan can çekişirken çırpınırken daha da güzel oynarlar.