Ne yapayım?

masal perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
405
4
96
İstanbul
Eşiniz size hala ilk gün ki gibi mi davranıyor.canım ,bitanem aşkım derdi eşim..artık bu kelimeleri hiç söylemiyor..çok üzülüyorum...ne yapmam lazım bilmiyorum? ben haketmiyormuyum bu güzel sözleri? siz olsanız ne yapardınız:enbuyukkk:

eşim bana halen öyle hitap eder
ama zorlan olmaz tabii içinden geliyorsa söylemeli ben duymak istiyorum diye değil kendisi bunun içten geliyor diye söylemesi lazım diye düşünüyorum diğer türlü bir anlamı olmaz bence

bunları duymak için,özel bir çaba sarfetmeyin bence...
sevgi sözcükeri,içten gelince söylenir ve o zaman anlamlı olur...
peki siz söylüyormusunuz eşinize???

bencede içinden gelmeli insanın..içinden gelmiyorsa artık eskisi kadar değer verm,yor heralde diye düşünüyorum.bunu defalarca söyledim kendisine ama yine de umursamıyor..artık bende söylemiyorum..çok ender de olsa söylüyorum ama eskisi kadar değiL....biz kadınlara erkeklerin çok haksızlık yaptığını düşünüyorum..burunları bir karış havada çoğunun..hala kadının eşinin değerinin anlamının ne olduğunu bilmeyen bir sürü akılsız var.

insan elbbette böyle şeyler duymak ister.
ama eşinizin sevgisinden eminseniz çok takılmayın bence.
bazı erkekler sözle ifade etmeye çekinirler...
ah ahh sevgili dönemindeki gibi kalsa keşke herşey.

yok canım öyle düşünme
aşkım cicim bitanem diyenler eşlerine daha çok değer veriyor anlamına gelmiyor
eşini bu tür sözler ile kandırıp arkadan ne haltlar yiyenleride çok gördük
o yüzden kesinlikle eşinin sana verdiği değeri bu tür sözcüklere bağlama

Beim esim der demesine de bence cok onemli degil soyleyip soylememesi.
Sevip saymasai sahip cikmasi ailesine deger vermesi ve durust olmasi cok daha onemli bence..
Ne esler var..canim cicim diyen ama ne isler ceviren karisinin haberi olmadan..
Canim demesin ama durust olsun..bu cok daha onemli..

evet eşimde bende birbirimize ilk günkinden daha sevgi dolu hitap eder,
ve öyle bakarız gözlerimize :asigim:
ama sizin bunun için bişey yapmanıza gerek yokki,
eğer zorla söyleyecekse hiç söylemesin saten,
bırakın istediği zaman söylesin öyle daha anlamlı olur bencee

eskiden eşim benden şikayet ederdi söylemiyorum diye şimdide ben şikayetçiyim ondan...şimdi eskisi kadar sık söylemiyor...neyse ya bence sevgisini söylemekten çok yaptıklarıyla göstermeli bu daha önemli...

hiçbirşey ilk günkü heyecanını koruyamazki..
önemli olan saygıyı koruyabilmek.saygı olduktan sonra güzel sözlerde olur bence.
benim nacizane inancım ,kadın az konuşur gizemli davranır ve erkeğin üstüne fazla düşmez,sabırlı ve sakin davranırsa erkeğin ilgisini çekebilir...
26 yaşındayım ve 4 yıldır süre gelen ilişkimde parçalı bulutlu günleri aşmamız benim tavrımı değiştirmemle ilk günlerine geri döndü...

Genel olarak davrnış şeklinde bir anormallk varsa haklısınız ama sırf hitap tarzından yola cıkarak karar verilmemeli bence.Hissedilmeden,ezberden söylenen aşkım,birtanem vb sıfatlarının bir önemi yoktur .Söze degil eyleme,niyete bakıp degerlendirmek gerek bence.

kadınlar eşlerinden ya da birlikte olduğu insanlardan ne bekler..bir çift tatlı söz....yeri geliyor herşeyin sıkıntısını çekiyoruz....para sıkıntısı çekiyoruz ama yinede vazifelerimizden vazgeçmiyoruz...evimizde yapıcak yemek olmasa birşeyler uydurup hazırlıyoruz....ne istiyoruz bir çift güzel söz...
eskiden ağzından eksik etmezdi güzel sözleri...şimdi ağzına bile almıyor..çok tartıştık kavgalar ettik bunlar yıprattı evlliliğimizi diye düşünüyorum...yeni evli çiftlere tavsiyem saygılı yitirmesinler.....erkeklere söylediklerimiz onlarda kin yapıyor ve unutmuyorlar hiçbirşeyi....yada şöyle bir tavsiyede bulunabiliriz bir kaç çift tatlı söze kanıpta evlenmesinler...herşey değişiyor zamanla çünkü.

Benim aşkımda sürekli söyler bu sözleri hemde içten söyler farkediliyo yani:asigim:.Tam 3 yıl oldu inş evlenince değişmez tek temennima.s Gerçektende biz bayanlar bir tatlı söz bile duysak hemen yumuşarız seviniriz bazı erkeklerde nedense esirgiyolar.
Eğer içinden gelerek söylerse yada söylemek isterse söylesin bence ısrar ve bu yüzdende tartışmayın yerimseniben

Biz iki yıl bitti 3. yıla girdik şeytan kulağına kurşun ilk gün nasılsak hala aynıyız. İşten akşamları beraber döneriz bizi görenler evli değilde sevgili zannederler. Eşim sarılır şakalaşır ya otobüste bari yapma etme yok eşim anlamaz babam fazla sululuğu sevmeyen otoriter biri sofrada onun yanında yapma dediğim halde alışkanlık hala bana eliyle yemek yedirir. Önceleri babam çok kızardı bir keresinde kızıp sofrayı terketmişti şimdi biraz alıştı. Ve her akşam uyurken hep sorar beni seviyormusun bende sorarım beni seviyormusun hep sevecekmisin ninni gibi olur insan güzel sözleri duymak ayrı oluyor. Eş dediğn sözleriyle davranışlarıyla hareketleriyle sevgi ve saygısı ile bence bütün olmalı. Dediğiniz gibi kavgalar tartışmalar evliği yıpratıyor. Bu yüzden kavga yada tartışma esnasında eşimi kırıcı sözler sarfetmem sarf etmesine de müsade etmem. İlk başlarda sinirle bir kaçkez söylemiştir. Bende sinirleniyorum ama aramızdaki saygı ve sevgiyi bitirmemek için sana kötü saygısız hiçbir kelime kullanmıyorum. Eğer sana kötü laflar söylersem bu sevgimin ve saygımın bitmiş olduğunu gösterir. Senin sevgin ve saygın bitmişse devam et bunun sonucunada katlanırsın ilk iş olarak adliyeye git bir dilekçe ver dedim ve Allaha çok şükür şimdiye kadar beni üzmedi. Aradaki sözler kırıcı olabiliyor bazn soğukluk yaratabilir bu yüzden konuşmalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor ve bizimle konuşurlarken de onlarında dikkat etmesi gerekiyor başta bu saygı çerçevesini koruyamazsanız maalesef bu tarz seviyesiz tartışmaların devamı geliyor ve evlilikler maalesef çatırdıyor. Bence eşler yerinde herşeyi yapmasını bilecekler erkek olsun kadın olsun varsa bir hataları özürdilemeyide bilecekler. Ama gururumuz çoğu zaman ağır basıyor haklı olsalar bile aldırmıyoruz.

canım esının sana sevgısını gostermemesı demek senı sevmıyor anlamına gelmez,kımı ınsanlar ıcten sever bellı edemezler ıcınde yasarlar sevgılerı....tabıkı gonul ıster cok bellı etsınler ama bazı ınsanlarıda degıstıremeyız.bence bızlerı sevsınlerde varsın ıcten sevsınler....cok var oyle esıne askım maskım dıyıp dısarda aldatanlar.onemlı olan yureklerının sevmesı,bızlerı yureklerınde tutmaları.oyle degılmı arkadaslar?

bence sözlerde deilde davranışlarda aramalısın mutluluğu muhakkakki eşlerden bole sozler beklenir arada dese hiç fena olmaz ama solemiosada davranışlarında mutlaka sevgi içeren şeyler bulunuodur ole deilmi

kişiye göre değişiyor bu tarz şeyler benim babam asla anneme öle kelimeler kullanmaz ama başka şekilde sevgisini gösterir

bana gelince 7 sene oldu hala aynıyız hep deriz hep der
hala sevgili gibiyizz

hala aşkım bitanem der ama tabi o flört ederken birbirimizi kısa ve uuzn aralıklı görüşmelerimizin etkisi yok....
canım kocam yılda 2 defa görüşebilioduk
geldiğinde arabada geziosak direksiyonu bırakır elimi tutardı...
şimdid de elimi bırakmaz ama direksiyonu bırakacak kadar değil...
o yüzden üzme kendini....
çok kafana takılıyorsa sor eskiden böyle derdin şimdi ne oldu die...
kocanın huyunu suyun sen bilirsin sorarsın bi şekilde...

sizi sevdiğinden eminseniz ve bunu diğer davranışlarıyla bellide ediyorsa çok takılmayın bence.zorlamakta yanlış.içinden gelmediğinide düşünmüyorum.evlilikler zaman zaman durgunlaşabilir.beklentilerinizi biraz daha azaltın.her dakikada cnm cicim hayatım aşkım olmazki.doğal ve saygılı olsun yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…