ilişkisi olmadığına eminseniz söyleyin gitsin, saklamak başkalarına fırsat vermektir.
Bence bi Mail atin
ıs cıkısı yemege gıtmeyı yada bıryerlerde bırseyler yapmayı teklıf edın bırbırınızı yakından tanımak ıcın fırsat olur... sonrasını zaman belırler..ilişkisi yok yani en azından facede öyle yazıyor :) ama gönlünde biri var mı bilemiyorum ilk defa böyle oldum ben ya resmen çocuk gibi oldum konuşamıyorum bile doğru dürüst
ıs cıkısı yemege gıtmeyı yada bıryerlerde bırseyler yapmayı teklıf edın bırbırınızı yakından tanımak ıcın fırsat olur... sonrasını zaman belırler..
Bir kadının açılmamasından ilk adımı atmamasından yanayım hoşlandığını düşünüyorsan bekle o açılsın.Merhaba arkadaşlar. iş yerindeki çalışma arkadaşımdan hoşlanıyorum.3 aydır bizimle beraber çalışıyor. başka departmanla ilgili olduğu için, işle alakalı pek konuşmamız olmuyor normal havadan sudan muhabbetimiz var. onunla konuşmak gözlerinin içine bakmak falan çok hoşuma gidiyor ve ben iş dışında da bir arkadaşlığımız olsun isterim kendisiyle. bazı defalar bana kaçamak bakışlar attığını falan farkettim. ama olabilir yani biz de her yere bakıyoruz bu şekilde bana ilgisi var yada yok gibi yorumlar getiremem bu eyleme karşıda. ama ne bileyim o da hoşlandığı için bakmış olsun diye istiyorumm :)),
yani nasıl ilgisini çekebilirim yada en doğrusu açık açık söylemek mi ben senden hoşlanıyorum iş dışında arkadaşlığımız olsun istiyorum diye çat diye söylesem mi :))
olabilir valla hiç düşünmemiştim ama ya sonra .)) yanii olumsuz bir cevap alırsam valla yerin dibine girerim aynı ortamda çalışıyoruz sonuçta
aslında haklısnız ben bir an öyle düşünmeden hareket etmeye meyilli oluyorum söylesem biliyorum pişman olacağımBir kadının açılmamasından ilk adımı atmamasından yanayım hoşlandığını düşünüyorsan bekle o açılsın.
aslında haklısnız ben bir an öyle düşünmeden hareket etmeye meyilli oluyorum söylesem biliyorum pişman olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?