- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
İş bulun, istemiyorsanız dil kurslarına falan gidin. Her şey para değil ya. Anladığım kadarıyla bebeğiniz yok. Bir meşguliyetiniz de yok. İnsan evde patlar yahu, napıyorsunuz bütün gün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama insanlarda uyandirdiginiz intiba bu. simarik bir kiz cocugu gibi gorunuyor ekranin diger ucundaki kisi. burda size cozum oneriyoruz ama onu yapamam bunu yapamamdan baska seyle cikmiyorsunuz karsimiza.Ben hiç bi zmn şımarık biri olmadım hayatımda. Para harcayıp har vurup harman savurmuyorum. Bazen dolmuş parası bile vermemek için yürüyen insanım. İnsanları tanımadan bu şekilde yorum yapman çok yanlış.
Ben hiç bi zmn şımarık biri olmadım hayatımda. Para harcayıp har vurup harman savurmuyorum. Bazen dolmuş parası bile vermemek için yürüyen insanım. İnsanları tanımadan bu şekilde yorum yapman çok yanlış.
Patlıyorum gerçekten bütün gün.İş bulun, istemiyorsanız dil kurslarına falan gidin. Her şey para değil ya. Anladığım kadarıyla bebeğiniz yok. Bir meşguliyetiniz de yok. İnsan evde patlar yahu, napıyorsunuz bütün gün?
Bence dedim zaten. Siz şımarık birisiniz demedim.
Çizdiğiniz profil "amaan yorulmayayım zora gelmeyeyim strese girmeyeyim ama egleneyim ve sıkılmama engel olsun" diyen biri. Açıkçası bu da dizilerdeki elind eminik süslü köpeği ile gezen maddi durumu iyi hanımları çağrıştırıyor.
Ben dışarıdan sizi gören biriyim, dışarıya cizdiginzi profil bu. Bunu degistirmek sizin elinizde.
Malesef yok üni terk. Eşim kendi diyor çalışma diye. Gerek yok diyo aktivite bul ona gt diyo
ee bütün gün boş boş evde nasıl durabiliyıosun peki.Çabuk sıkılan biriyim ve çok sabırsızımdır.
Ondan öle görünmüş olabilirim
O zaman bence hiç bir şey yapma.Çabuk sıkılan biriyim ve çok sabırsızımdır.
Ondan öle görünmüş olabilirim
Benim erkek arkadasimda galerisi var ve okdar yogunki sabah 8de cikiyo aksam 11 12yr kadar bu araba isi cok zor cook biktirdi valkahi
E sen ayrılmıyor muydun demin ki konunda![]()
ayrıl gitsin yoluna bak sendeEvet ayriliyorum canim..
O buyuk bi.kavgadan.hemen once yazdgim biseydi