Ne yapayım?

İş bulun, istemiyorsanız dil kurslarına falan gidin. Her şey para değil ya. Anladığım kadarıyla bebeğiniz yok. Bir meşguliyetiniz de yok. İnsan evde patlar yahu, napıyorsunuz bütün gün?

Ben hiç bi zmn şımarık biri olmadım hayatımda. Para harcayıp har vurup harman savurmuyorum. Bazen dolmuş parası bile vermemek için yürüyen insanım. İnsanları tanımadan bu şekilde yorum yapman çok yanlış.
ama insanlarda uyandirdiginiz intiba bu. simarik bir kiz cocugu gibi gorunuyor ekranin diger ucundaki kisi. burda size cozum oneriyoruz ama onu yapamam bunu yapamamdan baska seyle cikmiyorsunuz karsimiza.

Ben hiç bi zmn şımarık biri olmadım hayatımda. Para harcayıp har vurup harman savurmuyorum. Bazen dolmuş parası bile vermemek için yürüyen insanım. İnsanları tanımadan bu şekilde yorum yapman çok yanlış.

Bence dedim zaten. Siz şımarık birisiniz demedim.

Çizdiğiniz profil "amaan yorulmayayım zora gelmeyeyim strese girmeyeyim ama egleneyim ve sıkılmama engel olsun" diyen biri. Açıkçası bu da dizilerdeki elind eminik süslü köpeği ile gezen maddi durumu iyi hanımları çağrıştırıyor.

Ben dışarıdan sizi gören biriyim, dışarıya cizdiginzi profil bu. Bunu degistirmek sizin elinizde.

Bence dedim zaten. Siz şımarık birisiniz demedim.

Çizdiğiniz profil "amaan yorulmayayım zora gelmeyeyim strese girmeyeyim ama egleneyim ve sıkılmama engel olsun" diyen biri. Açıkçası bu da dizilerdeki elind eminik süslü köpeği ile gezen maddi durumu iyi hanımları çağrıştırıyor.

Ben dışarıdan sizi gören biriyim, dışarıya cizdiginzi profil bu. Bunu degistirmek sizin elinizde.

Çabuk sıkılan biriyim ve çok sabırsızımdır.
Ondan öle görünmüş olabilirim

Aslinda isteseniz cok seyler bulursunuz. Arkadasiniz yokmu hicc.
Bide hep esinizden bekliyor gibisiniz.esiniz eve geldiginde gonlunu hos tutsaniz onun yorgunlugunu alsaniz .. iki hos sohbet. Bence daha anlayisli olacaktir size karsi.. gunduzleri oyalanacak biseyler illaki bulursun ... bi dene bakalim ..

Üniversite okusana madem boşsun. ben hamile olduğum için bu sene kaldı ama Bebek'ten sonra yine devam edeceğim eşim de ikinci üniv bitirecek bu sene 3. Ye gitmeye hazırlıyor kendini bi sonra ki sefere valla çok zevkli bişey bence hem okul ortamı çok güzeldir.

ee bütün gün boş boş evde nasıl durabiliyıosun peki.
çocuk yok anlaşılan.
yaşın kaç
açıkcası üniversiteyi bitirmeyi düşünmemen garip geldi bana.
bu akdar imkanın boş vaktin varken hem de.
önceliğin bu olmalı.
boşver incikli boncuklu işleri sporu filan.
tabi yapamam diyosun sanırım kendin bilirsin.
benimki ileriye dönük bir tavsiye.
bugünü kurtarırsın da ya geleceğin...

O zaman bence hiç bir şey yapma.
Okusan sıkılacaksın.
Çalışsan sıkılacaksın.
Kurs,dernek katılsan sıkılacaksın demek ki...
Belki de böyle oluyor insanda.
Hem çalışıp hem okuyorum ders çalışmak çok zor geliyor. Çok ağır çünkü.
Ama yine de vazgeçmiyorum.
İşte iteledikçe gerisi geliyor galiba.
Sıkılıp vazgeçince de devam ettirdiğin belli bir aktiviten olmuyor.

Gencecik kadınların bütün gün bişey yapmadan evde koca yolu gözlemesini aklım hayalim almıyor benim.
Öyle bir durumda olsam ne özgüvenim kalır, ne vizyonum. Kendi kendini yok etmenin en güzel yolu bu bence.
Okul bitirmek kolay değil,
Okuldan sonra iyi bir iş bulmak kolay değil,
Bu işte tutunmak ortama alışmak kurtlar sofrasında bir kadın olarak yer edinmek de kolay değil,
Her sabahın köründe kalkıp hazırlanmak evdeki işlerinin hepsini haftasonuna ertelemek, tüm özel işlerini o günlere sığdırmak için program yapmak..
Bunların hiçbiri kolay değil.
Durumumuz kötü olduğu - ihtiyacımız olduğu için çalışmıyorum Allah'a şükür eşim iyi kazanıyor.
Ama sonuçta ben bir okul bitirdim.
Ve hayat yolunda kendi ayaklarım üzerinde durmadıktan sonra evdeki bir eşyadan farklı hissetmem kendimi.
Diplomalı evhanımı olmamak, zamanın gerisinde kalmamak, üreten bir insan olarak varolmak için çalışıyorum.
Böyle bir durumda insan kendi kendine yetiyor ve inan sıkılmaya hiiiiiçç vaktin olmuyor. Uyumaya vaktin kalsa şükret :KK39:

Back
X