- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Eşim her hafta sonu bir gün maç izlemeye kahveye gider. Bir gün çıkıyo haftada diye sıkıntı çıkarmıyorum. Ama kahvede bi arkadaş bulmuş arkadaşı ile maç izleyip maç sonrası yorum dinleyip bi iki saatte oturuyorlarmış. Geçen hafta baktım bi iki kadeh rakı içmiş ama zaten sarhoş değildi.. Biz içersek beraber içerdik dışarda hiç içmezdi zaten hiç bi zmn kendini kaybedecek kadar içmez. Neyse gece bir de geldi telefonunun şarjı bitmiş gece 1 de aradığımda kapalıydı saat 1 i 5 geçe eve geldi ama o gün. Şimdi de yine telefonu kapalı. Kardeşi aradı yanındaki arkadaşı sahte içkiden zehirlenmiş hastaneye götürmüş onu. Şuan telefonu da kapalı kaçta gelir belli değil. Ve bu duruma gıcık olmaya başladım. Kapıya yazı yazdım bu saate kadar nerdeysen oraya git beni rahatsız etme uyuyorum boşuna uğraşma eve giremezsin kilitledim kapıyı yazdım. Ki asla açamaz. Acaba yazıyı kaldırıp gelince de uyuma numarası mı yapsam? Yoksa yazı dursun kapı da kalsın eve mi almasam? Yoksa eve alıp burnundan mı getirsem? Bir de acaba gerçekten hastanede mi?? Bi saat önce konuştuğumuzda konum atmıştı kahvedeydi gerçekten.. Tmm doğrudur ama yine de telefonunun kapalı olması ve kaçta geleceğini bilmiyor olmam çok sinir bozucu. Siz olsanız eve dönünce ne tepki verirdiniz?