güzelim bence çocuk seni sevmiyor ilk fırsatta başkalarına gönlü kayıyor anladıgım kadarıyla bence senin için zaman kaybı temiz bi sayfa aç ve hayatına devam et ilerde daha çok üzülürsün
güzelim bence çocuk seni sevmiyor ilk fırsatta başkalarına gönlü kayıyor anladıgım kadarıyla bence senin için zaman kaybı temiz bi sayfa aç ve hayatına devam et ilerde daha çok üzülürsün
sizce sorun bendemi herseye ragmen onunla olmammi. suc bende bilyiorum herzaman ona onsuz yapamiyacagimi gösterdim oda bunu bilyior sanirim ama face sifresi bende var görecegimi bile bile ne yaziyor ne ekliyor. bunu facde yapan cidden de yapar burdan haberim olmaz sanirim. ya ben onun her sözünü dinliyorum yapma dedigini yapmam konus bitmisdir o niye öyle degil
kizlar her dediginiz dogru ama benim hissetdigimi oda hissetsin istiyorum oda aci ceksin beim gibi pisman olsun kizlar ne yapmaliyimmmm....
ben bunu biliyorum üzülen ben oluyorum hep ama bi umut ya degisir dedim bi böyle bi soyle sasirdim ya bana mesela ailesi istemezse bile onlari karsisina alir dedi benim icin herseyi yapar dedi ama simdi ise evlilik konusunda bile hep benimle degilde baskasinla olur gibi anlatiyor.
korkuyorum sorun ben baska yetisdirildim o baska onun ailesinde kizlarin fazla söze karismazmis acik giymezmis mutsuz olcagimi biliyorum ama cikartamiyorum onu kalbimden aciyor korkuyorum.
ben hatta ayrildigimizda baska biriyle görüsdüm ama olmadi onu cikaramadim napdiysa ne ettiyse unutamiyorum cikartamiyorum offff hersey gzl olabilirken tam annem onu kabullenmisken ayrildi bendenn
canim ben denedim yeni sayfa acmaya ama olmadi yine ona döndüm onun icn okadar yalan söyledim ki aileme utaniyorum kendimden
ben hatta ayrildigimizda baska biriyle görüsdüm ama olmadi onu cikaramadim napdiysa ne ettiyse unutamiyorum cikartamiyorum offff hersey gzl olabilirken tam annem onu kabullenmisken ayrildi bendenn
Biraz zaman vermelisin kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?