ne yapcagimi sapittim

esingul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
94
31
3
35
merhaba kizlar artik cok bunaldim eski is yerim uzak diye cocuguma zaman ayiramadigim icin ayrildim ama 15gun sonra baska yere basladim eve bakin burasi kurumsal bir sirket ama birlikte calistigimiz arkadaslardan biri cok fena fesat surekli kensi hatalarini yikan biri ve onun isini baska kimse bilmiyor ve ogretmiyorda ama bana 15gundur takti surekli hata buluyor patrona onceden sikayette ettim 3gun duzeliyor tekrar ayni bisey soylesen kavga rtcen iftiraa var ustune iftira atcak bulasamoyorsun da isten ayrirsam borcum var olmuyot istifa etmek istemiyorum sirket iyi gecen o kadin hamile oldugunu ogrendi dogum iznine gitmesinede 4ay var sapittim artik ne yapacagimi fikirlerinizi bekliyorum

su an isten ayrilamiyorum tek problem o tek benim icinde degil biz ayni yetkiye sahibiz ama ben bilsemde yaptigi isi bisey demiyorum yillarimi verdim bu sektore cocugum oldugu icin kenarda durmak istiyorum ama bunaldim artik ne yapsam olmuyor 4kisi delirdik artik burda

Bulantilari falan olursa sizle ugrasacak enerjiyi bulamaz kendinde. Bir iki hafta daha sıkın dişinizi :))

yok ya dmuz gibi biseyi yok ne bieyim normal biri degil ugrasamiyorsun iste patronun kardesinin metlesi gibi

su an isten ayrilamiyorum tek problem o tek benim icinde degil biz ayni yetkiye sahibiz ama ben bilsemde yaptigi isi bisey demiyorum yillarimi verdim bu sektore cocugum oldugu icin kenarda durmak istiyorum ama bunaldim artik ne yapsam olmuyor 4kisi delirdik artik burda
Aynı konumda olsak ben asla nefes aldırmam ve beni ezmesine müsaade etmem iş arkadaşımın

Ben amiriniz sandım
O zaman siz pasif davranıyorsunuz
Lütfen kendinizi ezdirmeyin

ezdirmiyorsun ama olay cok farkli patron uyardi ben uyardim kavgaci tip ve arkasinda baska bisey var patrona bile kafa tutuyor ve adam bisey demiyor bu kadar

Zaten hamıleymıs ve 4 ay sonra ızne cıkacak bıraz sabrettın o dondugunde de daha farklı bır baslamgıc yaparsınız.

Ben ust duzey yonetıcıyım bana bu sekilde sikayetle gelen kişileri muhakkak gözleme alıyoruz tabii ki gecerli nedenlerle sikayt edilmişsse sadece ben değil insan kaynakları tarafından da.

Zaten hamıleymıs ve 4 ay sonra ızne cıkacak bıraz sabrettın o dondugunde de daha farklı bır baslamgıc yaparsınız.

Ben ust duzey yonetıcıyım bana bu sekilde sikayetle gelen kişileri muhakkak gözleme alıyoruz tabii ki gecerli nedenlerle sikayt edilmişsse sadece ben değil insan kaynakları tarafından da.
zat

dogumdan sonra gelmicek zaten ama burda insan kaynaklari yok zaten bende hep yonetici olarak calistim ama bu kisi ilk defa burda boyle calismis bir yereri kalkmis

zat

dogumdan sonra gelmicek zaten ama burda insan kaynaklari yok zaten bende hep yonetici olarak calistim ama bu kisi ilk defa burda boyle calismis bir yereri kalkmis

Dogumdan sonra gelmeyecekse zaten 4 ay nedir bosverın gitsin goz acıp kapayana kadar gecer

İ.k yok ama kurumsal... nasıl oluyor anlamadım. Dişinizi sıkın 4ay sonra yokmuş ve gelmeyecekmiş.

Madem aynı yetkidesiniz kendinizi ezdirmeyin, onun işi bildiği belli başlı konular vardır.

Seminerlere, kurslara katılarak üstesinden gelebilirsiniz

Back
X