ne yapcam ben

hiramliss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
26
4
3
Sevgilim askerde gelince beni isticek yazn sözümüz olcak. Annesi burda bi türlü yıldızım barısmadı. Evlenince aynı aprtmanda kalcaz ama ben istemiyorum sevgilim askerde simdi ona bu konuyuda acamam ama yavas yavas evin hazrlklarınada basladılar napmam gerekiyo ?

İlk teklif edildiğinde neden kabul ettiniz?
Askerden dönmesini elinizde telefon bekleyeceğinize kadar başka bir yerde ev bakın ve makul sebepler bulmaya çalışın, sevgilim bence burası işe daha yakın olur vs. gibi. Öteki türlü yıldızlarınız barışmamayı sürdürecek hatta saç başa kavgaya bile tutuşabilirler..

Ben erkk arkadsmı cok sevdim ama sonradan farkettim annesiyle aynı yerde yasarsak ciddi sorunlar ckcak biraz gecimsiz bi kadın diyim. Ben ne dersem diyim altnda bi sebep ariycak ama ben soyleyememki annenle durum boyle boyle diye

Ben erkk arkadsmı cok sevdim ama sonradan farkettim annesiyle aynı yerde yasarsak ciddi sorunlar ckcak biraz gecimsiz bi kadın diyim. Ben ne dersem diyim altnda bi sebep ariycak ama ben soyleyememki annenle durum boyle boyle diye

O yüzden dedim böyle böyle söyleyemeyeceğiniz için, söyleyebilecek bir insan olsaydınız baştan kabul etmezdiniz, "makul sebepler" bulun, ne annesiyle ilgili olsun ne de size hazırlanan evle ilgili, işe yakınlık, okula yakınlık, sizin eve yakınlık gibi şeyler, kabul edilebilir şeyler işte.

Erkek arkadaşınızı ne kadar sevmenizle alakası yok bu durumun. Anlaşamıyorsanız sorun çıkar ama sorun çıkmasın istiyorsanız daha önceden yapamadığınızı şimdiden sonra yapın yoksa sonrasında evin hazırlıklarına seve seve yardımcı olmak zorunda kalırsınız.

Aslında gitmek icin bahanem var cok var ama hani kim burdaki kendi evini duzenini brakıp dsarya gitmek isterki soylesem asla beni kırcak bi insan degil ne istesem yaptı ama simdi anne ogul arasına giren bi gelin profiline girmek istemiyorum

O profile girmemek için sadece kendi sebeplerinizi konuşacaksınız işte, ağzınızdan annesinin geçimsiz olduğunu kaçırmayacaksınız. Kadına da görünürde bir kusur işlemeyeceksiniz, hem sizin istediğiniz olur hem de kimse laf edemez. Öyle herkese aynı anda yaranamazsınız zaten, kendi isteğinizi öncelikle yapın ondan sonra çıkan pürüzler varsa telafi etmeye çalışırsınız öteki türlü "kv ile aynı apartmanda yaşamak" başlıklarına alalım sizi.

Sana "hazırlık yapıyoz" mu dediler? Kim dedi allasen?
Daha istememişler bile seni, öyle ev mev hazırladıklarını zannetmiyorum, raad ol.
Şehri terk etmene gerek yok, anasıgilden başka bir ilçeden falan ev bak, burasını istiyorum buranın klozeti daha güzel de, ikna et.
Klozet önemli.

Ailede herkes biliyo isteme olayı adetten iste formalite onlar istiycek benim babiş vercek . Bu arada bahaneni sevdim kesinlikle kullanmam lazm

Neden soyleyemiyosunki , Annenle boyle boyle anlasamayiz .
Icin yanacagina yuzun yansin , Simdiden kabul edersen ve sonradan olacaklari engelliyemezsin ..

Bence simdiden kabul etmedigini soyle .. hazirliklara baslamislar sonradan soylersen dalga gecilmis gibi olur .
Boyle seylerde utanmaya felan gerek yok , gelecrginle ilgili karar aliyosun sonucta.

Utanmaktan degil askerde diye söyleyemiyorum zaten orda streste bide bu konuyu takarsa tımarhaneye yatrmak zorunda kalrm

Utanmaktan degil askerde diye söyleyemiyorum zaten orda streste bide bu konuyu takarsa tımarhaneye yatrmak zorunda kalrm

Peki sana sordularmi evi yaparken?

Eger sormadilarsa , soyledikleri zaman aaa ben baska semte bi ev begenmistim orasi olur , keske bana daha once sorsaydiniz de sende .
Simdidende nisanlini alistie ayri ev fikrine .
Baska yerde yani .
Yoksa sadece sorun yasarsin mutsuz bir evliligin olur .

En mantklısı bu olcak galiba
Askerlik zor bir donem..
Yapan icinde bekleyen icinde..
Rahat bir sekilde yaptiktan ve kavustuktan sonra bu konulari konusmak en mantiklisi..
Simdi sen ona soylesen bi tartisma yasanacak elbet , ne sen uzul ne o uzulsun..

Vazğeccc gönüüüüüülll vazgeç...

Bence şimdi söylemene gerek yok bir istesinler nişan olsun. Sonrası tatlı dil. Biraz şeyden git derim ben jatatım hiç yalnız kalamıcazki her an kapımız çalabilcek olcak. Düşünsene akşam oturmuşu tv izlioruz belki canımız köfte isticek (biz sexe köfte dioruz aramızda) ama zııırrrrr kapı annengil oturmaya gelmiş. Üstelik hep uğramak zorunda kalıcaksın. Hem annen içinde zır olur. Bi gün yorgun olursun uğramazsın üzülür kadın. Bence ayrı ollup gelip gitmeler daha bi kıymetli daha bi datlu:-D:-D aymn böle yürürsün ama asla çemkirerek değil o zsman ters teper hep onunla rahat edemeyeceğinizi falan vurgula

Vallahi canım kadın geçimsiz olmasa melek bile olsa aynı ortamda olunca bir sürü problem çıkıyor.
Başta kabul etmemen gerekiyordu.

Vallahi canım kadın geçimsiz olmasa melek bile olsa aynı ortamda olunca bir sürü problem çıkıyor.
Başta kabul etmemen gerekiyordu.
En bastan beri kalplasmıs onlarda bu fikir ogullarına daire yapmıslar en baslarda hic dusunmedim is iyice ciddilesince banada gelenler gelmeye basladı.

Valla sen anlattıkca benim icim karardı kimse bana gelmesin bn kimseye gitmiym kafasını yaşıyorum ben ben alttan alttan temel atmaya basliym bakalım sonu ne olcak

internetten ev ilanları bul başka semtlerden hayatım bu evi çok beğendim vs diye gönder çarşı izninde internette konuşurken
sinyalleri ver yani başka yerde oturmak istediğini anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…