ne yapcam ben

Valla sen anlattıkca benim icim karardı kimse bana gelmesin bn kimseye gitmiym kafasını yaşıyorum ben ben alttan alttan temel atmaya basliym bakalım sonu ne olcak
Hayır tatlım için kararmasın. Erkekler pek ince düşünceli değiller bilirsin. Aman oturuverelim dicektir nişanlın. Ona sadece işin birde bu tarafını göster zaten vazgeçicektir. Hele bunları biraz içine romantizm kattığın konuşmaların peiine eklersen ımmhh bal kaymak.
Misal eşim ilk evlendiğimizde anahtarımızın bi kopyasını annesine vermek istedi unutursam yada lazım olursa die. Kayınvalidemle aram çok iyi o ayrı ama kesinlikle istemedim. Eşim bnm annem asla izinsiz girmez desede ona şöyle anlattım. Evimin kapısı hep açıkmış gibi hissedicem evimde huzur bulmayımmı kocacım dedim. Tamm annen izinsiz gelmez ama birgün birşey lazım olsa (on dakikalık mesafedeyiz) aa anahtar var desede eve gelse tamamen iyi niyetle bile olsa, ve bn önceki gece köfte içşn çıkardığım çamaşırımı kaldıramamış olsam yatak odamdan annen bunları görmek zorundamı. Burası bizim yuvamız sen bu evin erkeği bnde hanımıyım başka bir ünvana daha ihtiyacımız yokki dedim. Haklısın dedi. Hatta sonra kayınvalidem de talep etti hem eşim hem benim olduğum bi ortamda ben istemem pek anne dedim kayınvalidem ama unutursan faşan kağıda kalma dedi eşimde kapıda kalmaz sana gelir beni bekler akşamda kocası açar kapısını dedi konu bitti gittii:-D kapişşşş beybiii:-D:-D

eger gidecegın ayrı ev kiraysa ve sevgilininde yüksek gelirli bir isi yoksa tavsiye etmem baska bir evı.hayat zor,evdekı hesab çarsiya uymuyo hiç bir zaman.daha sonra dönüp gelecegne bastan gitme derim

Tatlı bir dille ona iki aileyede uzak olup huzurlu bir evlilik yaşamak istediğini söyle bende bir binadayım ama mesafe koydum başta çok samimi oldum yanlız kadın nolcak diye sora çok kavga oldu çedafe koydum şimdi iyi çok şukur

Bunlar benimde aklma cok geliyo mesela ben tesettürlüyüm ama evin icinde bi atlet bi shortla dolanrm e ben kocamla rahat rahat huzurlu huzurlu yasayamamki ahada biiri gelcek sıkntsı hep olcak icimde benim görmcemde cok küçük daha 11 yasnda 4 yasndada bi kaynm var onlar sürekli grip çıkacak eve tabi bendede sabır yok ortalık kaynayacak smdi bide senin bu anlattıkların flan yok yani kesin gitmem lazm dusuncesi bile bunaltıyo insanı

Benimde korktugum sey o kavgalar zaten saygszlk yapmam ama alttada kalmam bu defa olan yine bize olur daha ortada bsey yokken bn simdiden acaba annesinemi inanır bnamı tribine girdim

eger gidecegın ayrı ev kiraysa ve sevgilininde yüksek gelirli bir isi yoksa tavsiye etmem baska bir evı.hayat zor,evdekı hesab çarsiya uymuyo hiç bir zaman.daha sonra dönüp gelecegne bastan gitme derim
Cok şükür maddi bi sıkntsı yk isi gücü yerinde onlarda düşündüm ben oyle bi problem ckmaz

Eger evi ogullari icin aldiysalar bunuda ona asiladiysalar o zaman isiniz biraz zor... Kendi evleri varken oraya yabanci birini kiraci sokup sizin baska bi yerde kiraci olmaniz onlara mantikli gelmeyecektir, haliyle sevgilinizede... Eger ise uzaklik falanda yoksa pek gecerli bi sebebinizde kalmiyor... Tatli dille yinede deneyin tabii sevgilinizi kandirmayi... Olurda basaramazsaniz, ki zor olur bence, bastan kurallarinizi koyun, mesela anahtariniz kimsede olmasin, beraber yeme icmeyi kabul etmeyin, heran birlikte herseyi yapmayi yasaklayin, kapinizi herseferinde acmayin, alttan alttan atiyorum aksam yediden sonra kimseyi kabul etmem vallah falan diye yerinizi yapin... Yani taviz vermeyin... Kolay gelsin...

ee diorum ya gelmeler gitmeler tabiki olur ama haberli belirli herkesin uygun olduğu zamanlar olmalı. O çat kapılat tabiki pek tatlı olmuyor. Bana pek çat kapı olmaz. Bak ben beşinci katta oturuyorum ve asansör yok. Aşağıdan zil çalınca giyiniorum çoğu zaman. Hani şimdi değil tabi ama yazın dediğin gibi şortla atletle oluyorsun biri gelince giyinmek gerekior. Bizim apartman kapısı bozulmuş tüm anahtarlarla açılıor. Bnm bizden 3 yaş büyük kaynım var. Alt kapıyı anahtarla açıp zili yukardan çalmaya başladı. Bir oldu iki oldu. Sonra eşime dedim nolcak sanki abim o benm desi. Bende hayatım tabiki abin ama bende atletle şortla duruyorum evde, normalde zil çalınca eşoftman tişört giyiyorum. Abin yukarı çıkıp çalınca çok garip oluyor bekletmek zorunda kalıorum lütfen çaktırmadan hallediver dedim. Oda söylemiş. Şunu diorum yani başta hepsi ne gerek var, ne olcakki der ama srn güzelce derdini anlatırsan mantıklı olanı seçecektir elbet....

Ablacıgm iyi güzel diyosunda bunu ona simdi soylemem dogru olurmu acaba hani askerdeya cok sıkntlı yapyo zaten herseyi e o gelene kadarda ev btmis olcak e masraf yani sonucta benim icinden ckamadgm olay o aslnda yoksa bn onu herturlu herseye ikna ederim. Söylesem bi dert soylemesem bi dert

Götüşmicekmisiniz hiç. Ne bilim yemin töreni izin falan yokmu. Yani asker olduğu için pek telefonla anlamıcaktır yüzyüze konuşulmalı. Evi durdurma imkanın yokmu. Ben nişanlım gelsin sonra yapılsın istiorum desen falan

Sen söylemiyorsan,baban yada annen söyleyecek bir kızımızın ayrı bir yerde oturmasını istiyoruz diye,ayrıca merak etme daha isteme olmadan kimse evin hazırlığını yapmaz,onlar biraz senin gözünü korkutmak için söylemişlerdir biz nasılsa evi hazırladık gelin hanımında itiraz edemez diye söylemişlerdir hazırlığa başladık diye.

Görüsyoruz knusuyoruz hatta her dakka mesajlasyoruz on bes gün sonra geliyo acaba o zaman ne var ne yok döksemmi icimi. Sen benim yermde olsydn napardn

Buyur bide burdan yak sayın kayn validecigim simdiden beni el icine almaya calsyo oluyo o zman oylemi ay valla böyle degisik degisik fikirler ckınca zaten pek ısınamadm dahada cok sogyorum kadndan o performansta var çünkü

Görüsyoruz knusuyoruz hatta her dakka mesajlasyoruz on bes gün sonra geliyo acaba o zaman ne var ne yok döksemmi icimi. Sen benim yermde olsydn napardn
Heh bak geliormuş. Bak tatlım nr var ne yok içimi dökmek değil işte. Aklı başında davranmalısın. Önce bir gün geçsin beraber zaman geçirin. Sonra başbaşa kaldığınız bi zaman yarat ve bunları gayet güzell söylemelisin. Yani şikayet içini dökmek gibi değil bitanem ben düşündüm bak böyle böyle olcak (ilk mesajda yazıdığım gibi özel hayatınızın nasıl baltalanacağını anlatarak) ben sana şimdi söylemek zorunda kaldım çünkü ailen eve masraf edicek onlarıda zor durumda bırakmak istemioru. Boş yere masraf olsun istemiorum die güzel güzel anlat. Sonra nişanlından evin yapımını durdurmasını, askerde konuyu biraz düşünmesini iste. Sonra sen dönünce kararımızı veririz falan de. Yani derdini güzelce anlatmalı ve baskı altına sokmamalısın. Ona mutsuz olacağını hissettir sadece. Ama bunları aöyleyip ertesi gün annene söyledinmi die de sorup sorup durmıcaksın anladın mı. Yani erkekler biraz idare edilmesi gereken canlılar ama çaktırmadan:-D yavaş yavaş sakin sakin.

Buyur bide burdan yak sayın kayn validecigim simdiden beni el icine almaya calsyo oluyo o zman oylemi ay valla böyle degisik degisik fikirler ckınca zaten pek ısınamadm dahada cok sogyorum kadndan o performansta var çünkü
Arkadaşım erkek arkadaşınla kesin konuşacaksın,izne gelecekmiş zaten o zaman söylersin herşeyi,ben olsam kabul etmem ama benden önce benim ailem kabul etmezAyrıca yine aynı fikirdeyim,isteme,nişan olmadan hiç kimse ev yapmaz yada hazırlığını yapmaz hazırlık yapılması için bazı şeylerin adının konulması gerek benim çevremde hep öyle çünkü,kayınvalideniz sizin kendisiyle oturması için hazırlığa başladık diye laf atmış olabilir nasılsa siz itiraz etmiyeceksiniz diye düşünmüş olabilir biz buna böyle böyle diyelim de itiraz etmesin diye.

Aman kizim uzak dur benim givi basina gelmeyen kalmaz iyi dusun evlenince adamlardA degisiy

daha evlenmeden olacakları sezmişsin birde ev yakınsa ne kadar evlensen sevdiğine kavuşsanda hayatın zindan oluyor hiç bi şekilde rahat olamıyorsun sürekli senden ev yakın olduğu için onlara gitmenizi istiyorlar gitmek istemeyincede işte eşinle burda sorunlar başlıyor... çoğu kişinin başından geçenlerdir bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…