ne yapıcağımı bilemiyorum

çoook istedim terapiste gitmeyi hatta bir kere ben gittim . Gidelim dediğim zaman sen sorunlusun gidersen sen git ben gitmem diyor.Ben psikologa gittiğimde hamileydim ,hamile olmasan boşan dicem ama idare et belki düzelir demişti....Doğumdan sonra tekrar ayrıntılı konuşalım dedi..Ama ben bana bir daha boşan dicek diye gidipte konusamıyorum.O gücü kendimde bulamıyorum.

Zaten hep ikiyüzlü davranıyor.Kaç kere ailemi kovmaktan beter etti.Annem kızkardeşim kaç kere ağlayarak evlerine gitti.Ama oğlunun yanında o kadar iyi davranıyor ki dünürüm diye..Aklınız şaşar... Ve birilerinin yanında bana tabi..Bana sana yemek falan veriyorsam hayrıma veriyorum dedi (ara sıra onda yiyorduk) misafirler olduğu zaman filancam aç kalma yemek var yemek ye diyor...

güçlü olmaya çalısıyorum.Ben zaten eşim yok gibi düşünüyorum.Ondan ilgi şefkat hiçbir beklenti olmamasına gayret ediyorum ama oğlum babasız büyümesin istiyorum ..Kötü bir koca ama iyi bir baba...Savaşmaya gerçekten halim kalmadı .Sözcükler boğazıma diziliyo....Beynim donuyo

kötü koca ,iyi baba ise boşandıgınızda da iyi baba olur.
siz boşanacaksınız , baba ile oğul boşanmaz.
tekrar deneyin terapiste gitmeyi beraber , kendiniz ayrı gidin olmadı.
zaten terapist iyiyse eğer o gücü bir süre sonra içinizde hissedersiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun.

sizi cok iyi anlıyorum dul olmaktan çekinısunuz belkide cocuguzu bahane edıosunuz asıl sız kendınız bosanmayı ıstemıosunuz.zor bır durum ama esınızle aranız hıcmı duzelmıo mutlu oldugunuz sana sıcak davrandıgı zamanlarda mı yok?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…