ne yapıcağımı bilmiyorum :(

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
meraba kk bayanları. size herşeyi en başından anlatmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.
lisedeyken biri beni faceden ekledi. bizim okuldan bi çocuğun kuzeniymiş. beni onun facesinde görüp eklemiş. böylece arkadaş olduk.ilk zamanlar bana karşı bişey hissediyomuş ama tabi ben o zaman hiç bişey hissetmiyodum ve zaten konu kapandı.
sonra o askere falan gitti.arkadaş olmuştuk çok nadir de olsa konuşuyoduk arada mesajlaşıyoduk3 4 yıl bu şekilde arkadaş kaldık.o bi kızla çıkıyomuş sonra ayrılmışlar bu zaman zarfında. 8 9 ay önce faceden sürekli duvarımızda bişeyler paylaşıyoduk daha samimi olmuştuk tabi kızda bunu görmüş ve evimi buldu benimle konuşmak istedi. serseri gibi bişeydi moralimi altüst etti tam ona karşı bişeyler hissetmeye başlamıştım o sana bakmaz zaten dedi.o hala beni seviyo dedi. beni sevgilisi sanmış o yüzden görüşmek istemiş.

biz normal de hiç telde konuşmamıştık 3 yıl içinde. sonra ben ona karşı bişeyler hissetmeye başladım telde falan konuşuyoduk.sonra ben inat ettim bu kızdan sonra. o beni sevicek diye ama bi yandan da kendini kandırma dedim. bazen mesaj atıyorum cevap vermiyo beni takmıyo hatta başka sevgilisi vardı o ara.kiloluyum çirkinim bi de o kıza bakıyorum benden daha güzel.

daha sonra o bigün kaza geçirdi ve geçmiş olsun diye aradım. sanırım ilgisini çekti bu olay. o günden sonra benimle daha farklı konuşmaya başlaı herşey çok güzeldi hep mesaj atıyodu benimle ilgileniyodu. aradan 3 hafta geçti ve beni görmek istedi.tabi ben ondan hep kaçtım hep kavga ettik küstük uzun zaman konuşmadık o hep denedi benimle görüşmeyi ama sonu hüsran oldu.beni sevdiğini en başından beri ona farklı geldiğimi benimle evlenmek istediğini hatta beni çocuklarının annesi olabilcek bi insan olarak gördüğünü söyledi.
buraya kadar herşeyi iyi hoş. en son 3 ay boyunca konuşmadık ben onunla görüşmedim diye.sonra bu gitti bi kızla sevgili oldu 1- 2 ay. bende sırf onu unutmak için biriyle sevgili olmaya karar verdim. biriyle çıktım ama 24 saat olmadan ayrıldım, yapamadım. çünkü ben ilk defa onu sevdim hatta bu bi günlük ilşkiyi saymazsak o benim ilk sevgilimdi.

sonra bigün o bana mesaj attı bugün seni görcem diye. tabi artık yapacak bişeyim kalmadı tamam demek zorunda kaldım.sonra geldi biyerde çay içtik konuştuk herşey çok güzeldi. o gün barıştık ve sevgili olduk çok mutluydum ve onun yanında rahattım.daha sonra o benim 1 günlük ilişkimi öğrendi. ben söyledim. aradan 5 gün geçmişti ve o ana kadar herşey çok güzel gidiyodu.ve benden ayrıldı. böyle bişeyi hazmedemezmiş nasıl onun yerine bi başlkasını koyarmışım. kendiside aynı şeyi yaptı ama onun umrunda değil bu.sen hazmediyosun ama ben hazmedemem dedi.bu kişinin bana daha önceden de bişeyler hissettiğini daha önceden de çıkma teklifi ettiğini söylemiştim. daha önce ben sana o kim diye sordum arkadaşım dedin beni kandırdın falan diyo ayrıca. sonra yine biraz konuştuk aslında şurası belli siniri geçince gelicek ve barışcak sadece biraz zaman lazım ama napmam lazım bilmiyorum.

etrafımdaki herkes barışma diyo. o sana göre değil daha modern birini bul diyo. beni aşırı kısıtlıyodu. kıyafetime erkek arkadaşlarıma karışıyodu. ve sinirlenince ağzına geleni sayar kendini tutamaz bense aksine çok sakin bi yapıya sahibim. onu seviyorum ve sürekli onu düşünüyorum geceleri sürekli onu rüyalarımda görüyorum. saflık yapmak istemiyorum ama kötü bi insan olduğunu düşünmüyorum sadece sinirlerini kontrol edemiyor. lütfen bana yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
git mutfağa bi barsak su iç. hadi len de kapat konuyu bitsin gitsin başka bişi var bunun altında

anlayamadım açıkçası çok uzun gözlerim görmedi yarısından sonra

paragraf ! Allah askına dikkat edin suna, okumaya calısırken kör olucaktım.konu sahibi yarım saat içinde mesajı düzenleme hakkın var, bence paragrafları düzenle yoksa kimse okumaz satırlar birbirine giriyor. .

özet geçmek istiyorum.ilk defa birini seviyorum sevgili olma yolunda ilerliyoduk sonra kavga ettik aradan 2 ay geçti o kendine sevgili yaptı bende onu unutmak istediğimden biriyle çıktım ama yapamadım bi gün sonra ayrıldım. daha sonra 1,5 ay geçti biz barıştık.o kızdan ayrılmş. sonra benim biriyle çıktığımı öğrenince çıldırdı beni terketti nasıl benim yerime başkasını koyarsın diye. aynısını o da yaptı ama bunu sen hazmediyosun ben hazmedemem diyo. sinirle konuştu biliyorum siniri geçince yine barışmak istiycek ama emin değilim barışsam mı onu seviyorum hatta onu düşünmeden duramıyorum. ama sinirlerini kontrol edemiyo sinirlenince ağzına geleni sayıyo sanırım doğulu olmasınında payı var ayrıca bana aşırı karışıyodu çok kısıtlıyodu ama onunlayken mutluydum

kıssadan hisse çocuk boşluğu bu kızcağızla dolduruyo bence. birini bulunca sepetliyor gibi anladım ben

aslında bana göre böyle bişey değil. o benimle görüşen kız 4 yıllık kız arkadaşıydı ama askerdeyken kız onu aldattı. biz mayıs ayından beri farklı gözle bakıyoruz birbirimize.yani 8 9 ay oldu. ama araya 1 2 aylık başka bi kız girdi ama etrafında başka kızlarda var neden bunca zaman beni beklesin ? o kızdan da sanırım beni sevdiginden dolayı ayrıldı

Nerden biliyorsun ki beklediğini ? Bekleyen adam taaaa lise zamanından beri bekler. Mesela şuan ki sevgilimle 2011 de tanışmıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Birbirimizden hoşlanmıştık ama o utangaç olduğu için söylemedi hiç bi zaman. Sonra işten ayrıldı. Aradan 2 sene geçti hiç sevgilisi olmadı benimde aynı şekilde . Çok tuhaf bi zamanlamayla şuan sevgiliyiz. Beklemek böyle bişi benim gözümde.

hayatınızı kısıtlayan şu tür adamlara nasıl izin veriyorsunuz anlayamıyorum. annen değil baban değil yasaklamak hayatına karışmak hakkını nerden buluyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…