İyi de adam hakkını haram ediyor diye zoraki ilişki sürdürülmez ki.
İyidir hoştur tabii adam takıntılı biri galiba.
İstemediği halde kadını ilişkiye zorlamak da neyin nesi?
Ben olsam böyle kavga gürültüye gerek yok.
Şu dayısında para biriktirmesi zaten benim için geçerli bahane,onu öne sürer,ayrılırdım.
5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin
Aşk olmadan 5 sene iyi sürmüş o zaman.
Ya düşündüm de ben ona aşık değilim.Aşkı çok arayan bi tip değildim.Düzgün bi insan olsun beni mutlu etsin derdindeyim...Ama sonra pişman olursam diye keşke aşık olduğum biriyle evlenseydim diye düşünürsem artık çok daha geç kalırım.
Vicdan yapıyorum onu düşünüyorum..böyle bi tipim of
Açıkçası sinirden ne dediğini nereden yaralayacağını bilemedi...Okadar şey yaşadık okadar yakınlaştık başka bi adamla aynı şeyleri yaşayacak kadar midesiz misin.Ben erkek olarak okadar midesiz değilim yapamam sen de yapamazsın diyor
Çok çirkin cümleler bunlar.Açıkçası sinirden ne dediğini nereden yaralayacağını bilemedi...Okadar şey yaşadık okadar yakınlaştık başka bi adamla aynı şeyleri yaşayacak kadar midesiz misin.Ben erkek olarak okadar midesiz değilim yapamam sen de yapamazsın diyor
Açıkçası sinirden ne dediğini nereden yaralayacağını bilemedi...Okadar şey yaşadık okadar yakınlaştık başka bi adamla aynı şeyleri yaşayacak kadar midesiz misin.Ben erkek olarak okadar midesiz değilim yapamam sen de yapamazsın diyor
Sizce bu yaptığım yanlış değil mi yanlışı yokken ondan soğuyup ayrılmakla? 5 senedir aklın nerdeydi dicek...devamlı 5 senelik yatırımımı emeğimi çöpe attırmam diyo
iyi düşünüp karar verilmeli..evlilik hayali hazırlığı yaparken pat diye ayrılalım denirse bende aynı tepkiyi verirdim heralde..yada başkasına aşık olduğunu falan düşünürüm..öyle bir durum varsada açıkça söylemelisin..empati kurarak hareket et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?