- 30 Aralık 2009
- 23.557
- 93.885
- 1.123
Ben seni haksız gördüm5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin
O zaman kesinlikle bitir.biz işte geçen gün tartışınca ben ayrılalım dedim.Oda bana bu ağır lafları edince üzülüp ağladım kendimi bi an tutamadım.Onun için ağladığımı sandı içi gitti bin pişman oldu özür diledi seni çok seviyorum kimsenin sevemeyeceği kadar çok filan dedi..sadece ikimize de yazık etme istiyorum dedi.Ama benim asıl ağlamam sebebim pişmanlığımdı
Sizce bu yaptığım yanlış değil mi yanlışı yokken ondan soğuyup ayrılmakla? 5 senedir aklın nerdeydi dicek...devamlı 5 senelik yatırımımı emeğimi çöpe attırmam diyo
Başka biri ilginizi çekmiş olabilir mi ?
Bence bu hikayede eksik bir şeyler var.
duyguların ne zaman değişmeye başladı?başka birisi ile ilgisi yok.
ne yatırımı yaa sanki ev araba alıyo borsa da kağıt alıyo çok ilginç bi insanmışSizce bu yaptığım yanlış değil mi yanlışı yokken ondan soğuyup ayrılmakla? 5 senedir aklın nerdeydi dicek...devamlı 5 senelik yatırımımı emeğimi çöpe attırmam diyo
Anlattıklarında kendimi gördüm resmen. benim de 5 yıllık bir ilişkim var..çak güzel zamanlar geçirdik ama tükendi duygularım. elimi tutunca kalbim atmıyor artık. son bir yıldır her seferinde bitirme çabası göstersem de hep aynı cevapla karşılaşıyorum.. ben evet dersem gelip isticek her fırsatta dile getiriyor bunu. büyük bir çıkmazdayım hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istemediğimi biliyorum ama ikna edemiyorum. Uzaklaştıkça gelip buluyor bi yerde beni.. Nasıl olacak bilmiyorum
5 yıl adamı kullandınız mı
Ya düşündüm de ben ona aşık değilim.Aşkı çok arayan bi tip değildim.Düzgün bi insan olsun beni mutlu etsin derdindeyim...Ama sonra pişman olursam diye keşke aşık olduğum biriyle evlenseydim diye düşünürsem artık çok daha geç kalırım.
Vicdan yapıyorum onu düşünüyorum..böyle bi tipim of
Gerçekten etkilenmiyor ve sevmiyorsan açık açık söylemekten başka çaren yok , sevmediğin biriyle bir ömür geçirebilecek msin5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin
takıntılı anlaşıldıSizce bu yaptığım yanlış değil mi yanlışı yokken ondan soğuyup ayrılmakla? 5 senedir aklın nerdeydi dicek...devamlı 5 senelik yatırımımı emeğimi çöpe attırmam diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?