Ne yapıcam ben şimdi

5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin
Ben seni haksız gördüm
Tamam adam da makul biri değil ama madem evlenme niyetin yok ne diye 5 yıl devam edersin ki ?
E haliyle onun da niyetinin ciddi oldugu seninle yaşadıgı ilişkinin boyutundan belli degil miydi ?
Durup durup 5 yılın sonunda ama ben yapamam demek bence geç alınmış bir karar .
Evlen demiyorum sadece içinde ona karşı birşey hissetmedigini anlamak için 5 yıl beklemek ve ardından ben gidiyorum demek hangi insan evladına koymaz ki ?
Tepkileri abartı evet hatta edilmemesi laflar etmiş ama ben bir yerde de haklı gördüm.
Birşey hissetmediginiz bir insanla ne bileyim tensel temasda bulunmanız, yakınlaşmanız ister istemez kaybetmenin verecegi fevrilikle bütünleşince ortaya bu sonuç çıkmış.
Madem niyetin bu adamla bir ömür boyu devam etmek degil açıkça konuş ve bitir.
Ona da yazık sonuçta

biz işte geçen gün tartışınca ben ayrılalım dedim.Oda bana bu ağır lafları edince üzülüp ağladım kendimi bi an tutamadım.Onun için ağladığımı sandı içi gitti bin pişman oldu özür diledi seni çok seviyorum kimsenin sevemeyeceği kadar çok filan dedi..sadece ikimize de yazık etme istiyorum dedi.Ama benim asıl ağlamam sebebim pişmanlığımdı

biz işte geçen gün tartışınca ben ayrılalım dedim.Oda bana bu ağır lafları edince üzülüp ağladım kendimi bi an tutamadım.Onun için ağladığımı sandı içi gitti bin pişman oldu özür diledi seni çok seviyorum kimsenin sevemeyeceği kadar çok filan dedi..sadece ikimize de yazık etme istiyorum dedi.Ama benim asıl ağlamam sebebim pişmanlığımdı
O zaman kesinlikle bitir.
Ciddiyim ona da yazık, sana da.
Gerek yok madem içinde bir şeyler eksik asıl sebebini açıkla ve dürüstçe git en azından.

Bence bir süre ayrı kal düşün duygularını tart. Belki evlilik fikri korkuttu seni belki de ondan ayrilinca çok üzüleceksin.

İlk mesajınızı silmişsiniz bu yasak bir kere. Arkadaşların alıntısından kopyaladığım şu kısmı bir daha okuyun;

--- Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi. ---

Bu cümleleri söylemesine rağmen hala soğutacak bir şey yapmadığını mı düşünüyorsunuz? Daha ne soğutur bir insanı bilmiyorum ki. Tam bir magandalık örneği bu sözleri.

Sizce bu yaptığım yanlış değil mi yanlışı yokken ondan soğuyup ayrılmakla? 5 senedir aklın nerdeydi dicek...devamlı 5 senelik yatırımımı emeğimi çöpe attırmam diyo

İlişkiye yatırım gözüyle bakan bir adamdan uzak durmak lazım bence.

Başka biri ilginizi çekmiş olabilir mi ?
Bence bu hikayede eksik bir şeyler var.

başka birisi ile ilgisi yok.
duyguların ne zaman değişmeye başladı?
5 sene çok uzun bir zaman.
bu kadar uzatmasaydın keşke.
yapacak bişey yok.
bu hislerle evlenmen de büyük hata olur.
çok mutsuz olursun.
ne yapıp edip ayrılacaksın üzgünüm ama.
bir şekilde sinirlense de en sonunda o da razı gelecek.
ne yapacak ki.
ısrar etmenin faydasız olduğunu anlayacaktır.

Anlattıklarında kendimi gördüm resmen. benim de 5 yıllık bir ilişkim var..çak güzel zamanlar geçirdik ama tükendi duygularım. elimi tutunca kalbim atmıyor artık. son bir yıldır her seferinde bitirme çabası göstersem de hep aynı cevapla karşılaşıyorum.. ben evet dersem gelip isticek her fırsatta dile getiriyor bunu. büyük bir çıkmazdayım hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istemediğimi biliyorum ama ikna edemiyorum. Uzaklaştıkça gelip buluyor bi yerde beni.. Nasıl olacak bilmiyorum :KK42:

Sizce bu yaptığım yanlış değil mi yanlışı yokken ondan soğuyup ayrılmakla? 5 senedir aklın nerdeydi dicek...devamlı 5 senelik yatırımımı emeğimi çöpe attırmam diyo
ne yatırımı yaa sanki ev araba alıyo borsa da kağıt alıyo çok ilginç bi insanmış :KK57::KK57: bence biraz takıntılı biri aşk da yoksa çok sağlıklı bi evlilik olmaz dikkatli olun :KK57::KK57:

Anlattıklarında kendimi gördüm resmen. benim de 5 yıllık bir ilişkim var..çak güzel zamanlar geçirdik ama tükendi duygularım. elimi tutunca kalbim atmıyor artık. son bir yıldır her seferinde bitirme çabası göstersem de hep aynı cevapla karşılaşıyorum.. ben evet dersem gelip isticek her fırsatta dile getiriyor bunu. büyük bir çıkmazdayım hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istemediğimi biliyorum ama ikna edemiyorum. Uzaklaştıkça gelip buluyor bi yerde beni.. Nasıl olacak bilmiyorum :KK42:

sevgilimisiniz hala..yoksa ayrı mı

Ya düşündüm de ben ona aşık değilim.Aşkı çok arayan bi tip değildim.Düzgün bi insan olsun beni mutlu etsin derdindeyim...Ama sonra pişman olursam diye keşke aşık olduğum biriyle evlenseydim diye düşünürsem artık çok daha geç kalırım.

Vicdan yapıyorum onu düşünüyorum..böyle bi tipim of
5 yıl adamı kullandınız mı

En son düşüncelerimi net bir şekilde ifade ettiğim için beni anlamaya başladığını düşünüyorum.. olmayacağının farkına varmıştır diye umuyorum. tabi yine arıyor, her fırsatta buluşmak için çaba gösteriyor. Bu sefer biteceğine inanıyorum.. Ayrıca çoğu arkadaş olumsuz yorum yapmış ya da bizim onları kullandığımızı düşünmüş.. Onları kullanmak gibi bir çaba içerisinde asla olmadık (Kendi Adıma)... ama bizi de anlamaları gerektiğini düşünüyorum. duygular bi yerden sonra bitiveriyor..mantıklı da düşününce olmayacağı kanaatine varıyoruz.. En önemlisi de kendi düşüncelerimizi hiçe sayıp onları üzmekten korkmamız. Böyle olunca da 5 yıl gibi bir süreyi heba etmiş oluyoruz. Umarım istediğin sonuca kavuşur ve hayatının geri kalanında mutlu olacağına inandığının kişiyi bulursun..Unutma bu hayat Bizim Hayatımız. Sırf Başkası üzülecek diye kendi mutluluğumuzdan taviz vermemeliyiz.

ne alaka hak hukuk yaa, bu triplerde beni öldürüyor. ben sana yıllarımı verdimmiş, zorla mı aldım oloooom diyesim geliyor böylelerine vermeseydin halla halla :sinirli: sevmiyorsan, bittiyse hiç uzatma, ayrıl gitsin, böyle manipulasyon ve ajitasyon yöntemleriyle seni elde tutmaya çalışıyor, yeme bunları.

5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin
Gerçekten etkilenmiyor ve sevmiyorsan açık açık söylemekten başka çaren yok , sevmediğin biriyle bir ömür geçirebilecek msin

Ben dün sevgilimle konuştum...bağırış çağırış olmadan konuşmak istiyorum seninle dedim..Ayrılmak mı istiyosun yapamıyoruz mu diyeceksin dedi.Ben de aramızda aşılamayacak sıkıntılar yok ama ben senden soğudum artık... Artık senden etkillenmiyorum dedim neden dedi.Karakter olarak değil sadece fiziksel olarak dedim...Öyle zoruna gitti öyle üzüldü ki ben de çok üzüldüm ya.Benim yapım bu insanları üzemiyorum tüm gece aklımdan çıkmadı çok kırıldı

Sonra neden fziksel etkilenmiyosun benden dedi..Bende 5 sene önce böyle başlamamıştık dedim..Bu sefer göbeğim yüzünden kilo aldım o yüzden dimi dedi..400 tl masraf yapmış dün hemen yağ yakıcı almış mekik aleti almış dambıl almış..her gece koşacağım diyo her akşam spor yapacağım diyo.

Çok üzüldüm ben çok

Birisi benim yüzümden bukadar üzülürse ben kötü oluyorum ağladım dün sırf üzdüm diye

Adama bak hele ya. Hak davasına çevirmiş işi. Sen karşındaki daha fazla kırılmasın kendin de daha fazla yıpranmayasın derken o olayı hak meselesine çevirmiş. Eğer tereddütlerin varsa sakın evlenme. Kaç yıllık ilişkiniz olduğu önemli değil. Sen hiçbir şeye mecbur değilsin.

takıntılı anlaşıldı
sevgili olmak nedir
insanlar birbirini beğenir birlikte olur
ya hep mutlu olur devam eder tanıdıkça
ya da zamanla soğur
kader kısmet böyle şeyler

5 senedir birliktesin diye şart mıymış evlenmeniz

Back
X