- 30 Aralık 2009
- 23.499
- 93.533
- 1.123
Ben seni haksız gördüm5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin
Tamam adam da makul biri değil ama madem evlenme niyetin yok ne diye 5 yıl devam edersin ki ?
E haliyle onun da niyetinin ciddi oldugu seninle yaşadıgı ilişkinin boyutundan belli degil miydi ?
Durup durup 5 yılın sonunda ama ben yapamam demek bence geç alınmış bir karar .
Evlen demiyorum sadece içinde ona karşı birşey hissetmedigini anlamak için 5 yıl beklemek ve ardından ben gidiyorum demek hangi insan evladına koymaz ki ?
Tepkileri abartı evet hatta edilmemesi laflar etmiş ama ben bir yerde de haklı gördüm.
Birşey hissetmediginiz bir insanla ne bileyim tensel temasda bulunmanız, yakınlaşmanız ister istemez kaybetmenin verecegi fevrilikle bütünleşince ortaya bu sonuç çıkmış.
Madem niyetin bu adamla bir ömür boyu devam etmek degil açıkça konuş ve bitir.
Ona da yazık sonuçta