Ne yapicam ben ya..

Benim fıstıkım da yaklaşık 8 aylık. Benim de ders çalışmam gerek deli gibi. Ben de gece o uyuduktan sonra çalışabiliyorum. Kaçta uyuyor? Siz de o uyuduktan sonra çalışsanız?
Bir de ek gıdaya geçmediniz mi? Ben 6 saatliğine bırakıp gidebiliyorum, çorba-kahvaltı-mama falan yiyor

Ayni durumu yasadim.bakici eve geliyodu bende yan odada ders calisiyodum.normalde bebegim oyun oynamayi cok sever ama farkettim ki bakici ben evdeyim diye onunla oynamak yerine oturdugu yerden susturmaya calisiyodu susturamayinca da bana getiriyodu.ben 2 hafta sonra gonderdim bakiciyi kendim baktim zaten onun geldigi saatlerde bebegim cogunlukla uyuyodu.sizinde bebeginiz uysalsa bence bosuna para vermeyin derim

Ne yapacağım şaşırdım kaldım. 8 aylık bebeğim var. Çok önemli bir sınavım var . Surf bu yüzden işten ayrıldım. Arabamızi sattık borçları denkleyebilmek için. Bi daha bu sınava bu şekilde hazırlanma şansım yok.
Gelin görün ki bebeğimin bakıcısı eve geliyor. Soğuk memleket burasi dışarı çıkarmak olmaz hastalanir. Ben bi odaya geçip ders calismaya çalışıyorum ama bebeğim hiç durmuyor bakıcı ile. Yani bilemiyorum artık kız mi oyalayamiyor yoksa başka bişey mi. Surekli ııı ııı ıııh. Yani ağlamıyor da ama mız mız sürekli. O mızırdayinca bakicisi saga sola bi yerlere vurup yuksek ses cikartiyor dikkatini cekmek icin. Artik dayanamayip Ben kucagima alıp oynayınca susuyor. Surekli gidip almak zorunda kalıyorum. Hayır dersim olmasa hep ben ilgilenmek isterim ama sürekli kalkıp kalkıp onu susturunca Haliyle kafamı derse de veremiyorum. Ne yapicam ben ya.. bebeğimin geleceği için de bu sınavı kazanmam çok önemli. Ders çalışma azmim var. Ama çözüm bulamıyorum kafayı yemek üzereyim. . Bi akıl verin . Kütüphaneye gideyim desem uzak. Offf.. cikmazlardayim
Not : 3 saatte bir emzirmek zorundayım.
Yani bebekten ayrılıp kütüphane şansım o yüzden de yok.
çocuk seni istiyor

8 aylık bebeği 3 saatte bir emzirmeye gerek yok ki.
siz emzirin çıkın, 3 saat sonra bakıcısı ek gıdasını versin, 3 saat sonra da siz dönecek şekilde plan yapın.
alın sizi hem ne güzel emzirme düzeni.

sutunuzu sagıp bakıcıya verın
kutuphaneye gıdın derım
verımlı bır 5 saat calıssanız daha ıyı evde verımsız calıstıgınız bosa gecen saatlere nazaran...

sutunuzu sagıp bakıcıya verın
kutuphaneye gıdın derım
verımlı bır 5 saat calıssanız daha ıyı evde verımsız calıstıgınız bosa gecen saatlere nazaran...
Ben evde iken bakıcı daha özenli daha dikkatli . Bunu fark ettim. . Özellikle evde durmak istiyorum bu yüzden. Mesela ben yokken çocuğun yanında telefonla konuşuyor ama ben varken yapmıyor.

Ayni durumu yasadim.bakici eve geliyodu bende yan odada ders calisiyodum.normalde bebegim oyun oynamayi cok sever ama farkettim ki bakici ben evdeyim diye onunla oynamak yerine oturdugu yerden susturmaya calisiyodu susturamayinca da bana getiriyodu.ben 2 hafta sonra gonderdim bakiciyi kendim baktim zaten onun geldigi saatlerde bebegim cogunlukla uyuyodu.sizinde bebeginiz uysalsa bence bosuna para vermeyin derim
Peki nasıl ders çalıştiniz ?
Bizimki bana getirmiyor.
Sen duyma diyor. O da benim işime gelmiyor. Bugün konuştum gezdir zaten baktığın topu topu 5 saat dedim

Ben evde iken bakıcı daha özenli daha dikkatli . Bunu fark ettim. . Özellikle evde durmak istiyorum bu yüzden. Mesela ben yokken çocuğun yanında telefonla konuşuyor ama ben varken yapmıyor.
bakıcıya tam amlamıyla guvenemıyorsunuz demek kı...
ama boyle de olmaz kı sırf bu yuzden ısten cıktım dıyorsunuz sınavı kazanmam lazım baska sansım yok dıyorsunuz cok stres ıcındesınız
5-6 saatlıgıne cıkmanız sart bu durumda

Ya
bakıcıya tam amlamıyla guvenemıyorsunuz demek kı...
ama boyle de olmaz kı sırf bu yuzden ısten cıktım dıyorsunuz sınavı kazanmam lazım baska sansım yok dıyorsunuz cok stres ıcındesınız
5-6 saatlıgıne cıkmanız sart bu durumda
Yani evet zor durumdayim bende çıkış yolu arıyorum. . Kendine çeki düzen verdi ben eve gelince ona eminim.

Peki nasıl ders çalıştiniz ?
Bizimki bana getirmiyor.
Sen duyma diyor. O da benim işime gelmiyor. Bugün konuştum gezdir zaten baktığın topu topu 5 saat dedim
Benimkide 4 saat bakiyodu.o saatlerde 2 saat bebegim uyurdu kalanida hep bana getirirdi.ben sabah bebegim kalkmadan kalkar 10 kadar calisirdim.oglen uykusundada calirdim.aksam esim gelince 2 3 saatte o bakardi.bebegim gec uyudugu icin gece fazla calisamazdim.inanin bebeginiz asiri yaramaz degilse yaparsiniz.

Back
X