- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Annem ablalarımın tüm eşyalarını dağıtmış bir daha çocuğum olmayacak diye. Doğum kontrol hapını 1-2 gün aksatmış ve 8 yıl sonra bana hamile kalmış. Yani hiç ama hiç hesapta yokken :) hamileliği de çok zor geçmiş annemin Ölüm tehlikesi olduğu için beni almak istemiş doktorlar, annem kabul etmemiş. şimdi ailenin en küçüğü ve çok sevileniyim. Birinin bu dünyada kısmeti varsa, kimse buna engel olamıyor.
Ya eşim sinir etti beni o kadar rahat ve mutlu ki.. Allah ol dedi oldu işte diyor..Eşin ne dedi canım?
Umarim dediğiniz gibi olur ya.Ben de sizinle aynı şeyleri hissetmiştim.
Ama devamında çok güzel şeyler sizi bekliyor. Tabi Bir o kadar da Çetin bir mücadele doğurmak ve büyütmek..
Gezip tozarken gordum derken? Siz bebegini kaybetmis bir kadinin gezmesini mi ayipliyorsunuz? Belki kafa dagitiyor. Ne kadar istemiyorum dese de ates dustugu yeri yakar cumlelerinize dikkat edin.Bir tanıdığım da bu şekilde isteksiz ve plansız bir şekilde hamile kalmıştı. Bebeği olacak diye o kadar of pof çekti, kalbini duymak için gittiklerinde bebeğin öldüğünü öğrendiler ve sonrasında gezip tozarken görmüştüm.
Umarım böyle olmazsınız, Allah bu hayırlısını vaktinde verir zaten, şükredin.
Dip boyayı unutun ilk üç ay hiçbir doktor izin vermez.Umarim dediğiniz gibi olur ya.
Sok geçti gibi biraz :)
Bişey sorcam banyo filan yapabilirim dimi sacima fon çekebiliriz ???
Bide dip boya yaptiracaktim yaa
3 yıldır evliyim o kadar tedbirli korunuyordum ki . Hiç hamile kalmadım. Nasıl oldu ise geçen ay hamile kalmışım. Hemde sadece 1 veya 2 ilişki ile . Bu iş nasıl oluyor ya nasıl. Inanamiyorum şu anda.
İstemiyorum bu bebeği. Nasıl oldu anlamadım. Hala işimle ilgili yükselme planlarım vardı nasıl olacak şimdi. Hem is hem okulum var ne olacak simdi.. 5 - 6 ay sonra düşünüyordum
Inanamiyorum. Ne yapicam ben.
O kadar spor yaptım bu at hopladim zipladim kostum barfiks bile çektim.
Nasıl tutundu bu bebek. Anlamıyorum . 4 haftalik hamilesiniz diyor inanmıyorum. Bi akıl verin şoktayim beta hcg.degerle degerim 2496 bu hamile miyim demek
Biri Hayır desin ya.
Gezip tozarken gordum derken? Siz bebegini kaybetmis bir kadinin gezmesini mi ayipliyorsunuz? Belki kafa dagitiyor. Ne kadar istemiyorum dese de ates dustugu yeri yakar cumlelerinize dikkat edin.
Ee evet öyle oluyor tabi ki korunmuş olmuyor. Neden bunu belirtme gereği duydunuz anlamadım.8-9 yıl boyunca dikkatli kullanıp, sadece 1-2 gün dalgınlık yapmış ve hamile kalmış. Demek ki kaderde varmış. anlatılmak istenen buydu.Hapı aksatırsa hamile kalması normal tabi. Korunmuş olmuyor o Zaman.
Konu sahibi ha 5 ay önce ha 5 ay sonra ne farkeder ki?
Hayır korunduğu halde gebe kaldı gibi bir izlenim olmuş.Ee evet öyle oluyor tabi ki korunmuş olmuyor. Neden bunu belirtme gereği duydunuz anlamadım.8-9 yıl boyunca dikkatli kullanıp, sadece 1-2 gün dalgınlık yapmış ve hamile kalmış. Demek ki kaderde varmış. anlatılmak istenen buydu.
Hem de inanılmaz zor bir hamilelik yaşamış. Hiç kilo bile alamamış. Tüm hamileliği ağrıdan inleyerek geçmiş, ablalarım hatta çocukmuş o Zaman "ıh canavarı" koymuşlar adınıBoyle hikayeler duymak ne kadar guzel.
Anneniz " olmaz bebegimi aldirmam onu istiyorum" demis. Ve siz o bebeksiniz, ve ne guzel bi his olsa gerek anneniz tarafindan istenilmek. Bide istenilmemek vardi.
Anliyorum konu sahibinide ama insallah ilerde o yavrucak asla " annemgil tarafindan istenilmedim" diye bi bilgi ogrenmez. Konu sahibi surpriz yapmis gelmis hos gelmis, daha fazla yapicak bisey yok. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?