Ne yapicam ben.

Hapı aksatırsa hamile kalması normal tabi. Korunmuş olmuyor o Zaman.

Konu sahibi ha 5 ay önce ha 5 ay sonra ne farkeder ki?

Ben de sizinle aynı şeyleri hissetmiştim.
Ama devamında çok güzel şeyler sizi bekliyor. Tabi Bir o kadar da Çetin bir mücadele doğurmak ve büyütmek..

Ben de sizinle aynı şeyleri hissetmiştim.
Ama devamında çok güzel şeyler sizi bekliyor. Tabi Bir o kadar da Çetin bir mücadele doğurmak ve büyütmek..
Umarim dediğiniz gibi olur ya.
Sok geçti gibi biraz :)
Bişey sorcam banyo filan yapabilirim dimi sacima fon çekebiliriz ???
Bide dip boya yaptiracaktim yaa

şükret .. öyle kolay olmuyor bebek .. biz deniyoruz henüz olmadı. istemiyorum bu bebeği ne demek ya

O kadar korunmaya rağmen olduysa demek ki nasip bu zamanmış, 6 ay sonra belki olmayacak Allah bilir

kusura bakmayın biraz sert yazdım ama biraz moralim bozuk bugün ..
bebeğin seninle olmalı seçmiş güzel annesi .. şükredin lütfennnnnnnn

Ben 4 ay sonra hamile olduğunu öğreneni okudum geçen gün.ustelik bilmeden korse bile giymis. Hem hamile olduğunu hem de cinsiyeti aynı gunde öğreniyor ve şok:)
Orda okudugum yorumlarda biri yazmış ki anne hamile olduğunu öğrenene kadar Allah bebeği korurmus.sizinki de öyle olmuştur.hayirli olsun

Gezip tozarken gordum derken? Siz bebegini kaybetmis bir kadinin gezmesini mi ayipliyorsunuz? Belki kafa dagitiyor. Ne kadar istemiyorum dese de ates dustugu yeri yakar cumlelerinize dikkat edin.

Umarim dediğiniz gibi olur ya.
Sok geçti gibi biraz :)
Bişey sorcam banyo filan yapabilirim dimi sacima fon çekebiliriz ???
Bide dip boya yaptiracaktim yaa
Dip boyayı unutun ilk üç ay hiçbir doktor izin vermez.
Hatta hamilelik boyunca izin verilmez genelde. Doktorum emzirdiğim için Bebek doğunca da sıcak bakmadı ben de boyamadım
Kızımın bir yaşına gelmesini bekledim yeni boyayacağım saçımı.
Banyo falan tabiki yaparsınız istediğiniz gibi
fön ben de yaptırıyordum zararı olabileceğini düşünmedim bilemiyorum

5 -6 ay sonra düşünyodun peki 5-6 ayda nasıl karıyer yapcaktn öğretsene bzede o bebek için tedaviden tedaviye koşanlar var nankör olmayın. bencilsiniz!!

doğunca anlayacaksın ki dünyada herşeyin sewgisi sahte sadece o minik kalp seni koşulsuz sebepsiz çook sewcek. ve bu mükemmel bi duygu

''İstemiyorum bu bebeği '' dediğinde içim sızladı.
Resmen bebek karşında olsa azarlayacak gibi yazmışsın.Çoçuk için tedavi gören ,bir umut bekleyen insanları hiç düşündün mü?Bebek nasıl tutundu diye ahlanmışsın,yazık ya..
Sen anne olacaksın değil mi??

Zamansız gelebilir ama gelen senin kanın senin canın.Ondan nasıl böyle bir yabancıdan bahseder gibi bahsetmişsin.

Bence bazıları hiç anne olmamalı,Allah onları sadece isteyenlere vermeli..

Vermemeli ki; bazı şeyleri anlayın.

İşte yükselmeymişş,planmışşşş ..Pehhh..

Gezip tozarken gordum derken? Siz bebegini kaybetmis bir kadinin gezmesini mi ayipliyorsunuz? Belki kafa dagitiyor. Ne kadar istemiyorum dese de ates dustugu yeri yakar cumlelerinize dikkat edin.

Ayıplamıyorum elbette, kişiyi yakınen tanıdığım için her anına şahit olduğum ve ne kadar istemediğini bildiğim ve sonrası tepkilerini bildiğim için yazdım. Yoksa yorum yapmak haddime değil. Elbette ki kafasını boşaltmaya uğraşacaktır, bunu anlayıp algılayabilecek kapasitedeyim. Bahsetmek istediğim farklı olduğu için yazdım zaten.

Hapı aksatırsa hamile kalması normal tabi. Korunmuş olmuyor o Zaman.

Konu sahibi ha 5 ay önce ha 5 ay sonra ne farkeder ki?
Ee evet öyle oluyor tabi ki korunmuş olmuyor. Neden bunu belirtme gereği duydunuz anlamadım.8-9 yıl boyunca dikkatli kullanıp, sadece 1-2 gün dalgınlık yapmış ve hamile kalmış. Demek ki kaderde varmış. anlatılmak istenen buydu.

Hayır korunduğu halde gebe kaldı gibi bir izlenim olmuş.
8-9 sene kullansın 2 kere almazsa normal gebe kalması. Değişik bi durum yok.

Hem de inanılmaz zor bir hamilelik yaşamış. Hiç kilo bile alamamış. Tüm hamileliği ağrıdan inleyerek geçmiş, ablalarım hatta çocukmuş o Zaman "ıh canavarı" koymuşlar adını babam ayrı perişan olmuş... yıllardır bu hikayeler anlatılır bizim evde.annem, doktor alalım deyip de eve geldiğimde sanki içimden biri anneee diye bağırıyor gibi gelmişti der hala :) konu sahibi paniğe kapılmış bence ama doğduktan sonra bu düşüncelerin hiçbirini taşımayacaktır. Yine de bebeğinin ruh sağlığı için, onu kabullenip istemeli. Bebekler her şeyi hisseder.

Valla oldumu oluyor. Kizim var onu 2.5 seneye yakin denememize ragmen olmadi. Sonra oldu sukur o 10 aylikken emerken, daha benim adetlerim ortada yokken ve o ay sadece girdigim tek iliskideki geri cekme yontemiyle yinede hamile kaldim. Rabbim onu verecekse veriyor. Eger icini rahatlatacaksa 2 cocuklu olmak uzereyim.ve 2. Lisansimin son senesindeyim. Koca bi donem hamile olarak gittim okula. Daha 4 haftalik marta kadar okul bitecek nede olsa ha 5-6 ay sonra ha simdi. Bence Allaha sukredin bu kadar korunmaya ragmen tutmus. Onun dunyaya gelecegi varsa sen koca tir tasisan o bebege bisey olmaz. Hayirlisi olsun kendinizi uzmeyin ve hamileligin tadini cikarin

Çocuk aldırma olayına öyle çok sert bakan biri değilimdir.
Bebek dünyaya getirmek, onu büyütmek sorumluluk onun vebali daha büyük diye düşünürüm
ama sizde durum farklı bence :)
Zamanı gelmiş demek ki, bence keyfini çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…