Ne yapicam ben.

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
3 yıldır evliyim o kadar tedbirli korunuyordum ki . Hiç hamile kalmadım. Nasıl oldu ise geçen ay hamile kalmışım. Hemde sadece 1 veya 2 ilişki ile . Bu iş nasıl oluyor ya nasıl. Inanamiyorum şu anda.
İstemiyorum bu bebeği. Nasıl oldu anlamadım. Hala işimle ilgili yükselme planlarım vardı nasıl olacak şimdi. Hem is hem okulum var ne olacak simdi.. 5 - 6 ay sonra düşünüyordum
Inanamiyorum. Ne yapicam ben.
O kadar spor yaptım bu at hopladim zipladim kostum barfiks bile çektim.
Nasıl tutundu bu bebek. Anlamıyorum . 4 haftalik hamilesiniz diyor inanmıyorum. Bi akıl verin şoktayim beta hcg.degerle degerim 2496 bu hamile miyim demek
Biri Hayır desin ya.

3 yıldır evliyim o kadar tedbirli korunuyordum ki . Hiç hamile kalmadım. Nasıl oldu ise geçen ay hamile kalmışım. Hemde sadece 1 veya 2 ilişki ile . Bu iş nasıl oluyor ya nasıl. Inanamiyorum şu anda.
İstemiyorum bu bebeği. Nasıl oldu anlamadım. Hala işimle ilgili yükselme planlarım vardı nasıl olacak şimdi. Hem is hem okulum var ne olacak simdi.. 5 - 6 ay sonra düşünüyordum
Nasıl tutundu bu bebek. Anlamıyorum . 4 haftalik hamilesiniz diyor inanmıyorum. Bi akıl verin şoktayim beta hcg.degerle degerim 2496 bu hamile miyim demek
Biri Hayır desin ya.

Eee madem 5-6 ay sonra dusunuyordun ha 5-6 ay once ha 5-6 ay sonra bunu neden bu kadar dert ettiginizi anlamadim ben kismetmis olmus demekki. Yapilacak tek sey bundan sonra bu duruma alismak. Sporla hoplayip ziplamakla saglikli bir kadinin bebegi dusmez ayrica, zaten hassas bir bunyesi olan zaten dusuk yapmaya meyilli bunyelerde olur yoksa kolaylikla dusmez bebek.

Annem ablalarımın tüm eşyalarını dağıtmış bir daha çocuğum olmayacak diye. Doğum kontrol hapını 1-2 gün aksatmış ve 8 yıl sonra bana hamile kalmış. Yani hiç ama hiç hesapta yokken :) hamileliği de çok zor geçmiş annemin Ölüm tehlikesi olduğu için beni almak istemiş doktorlar, annem kabul etmemiş. şimdi ailenin en küçüğü ve çok sevileniyim. Birinin bu dünyada kısmeti varsa, kimse buna engel olamıyor.

Bir tanıdığım da bu şekilde isteksiz ve plansız bir şekilde hamile kalmıştı. Bebeği olacak diye o kadar of pof çekti, kalbini duymak için gittiklerinde bebeğin öldüğünü öğrendiler ve sonrasında gezip tozarken görmüştüm.
Umarım böyle olmazsınız, Allah bu hayırlısını vaktinde verir zaten, şükredin.

Yazık o bebek doğunca nasıl yüzüne bakacaksınız.istenmemek çok kötü.oysa o sizi seçmiş .....neyse biz dua edelim inş.hayırlısı ile kendiliğinden düşer de isteyen bir aileye gider :110:

Eee madem 5-6 ay sonra dusunuyordun ha 5-6 ay once ha 5-6 ay sonra bunu neden bu kadar dert ettiginizi anlamadim ben kismetmis olmus demekki. Yapilacak tek sey bundan sonra bu duruma alismak. Sporla hoplayip ziplamakla saglikli bir kadinin bebegi dusmez ayrica, zaten hassas bir bunyesi olan zaten dusuk yapmaya meyilli bunyelerde olur yoksa kolaylikla dusmez bebek.
Okulum bitecekti işte. 5 6 ay sonra olsaydı okul bittikten sonra olmuş olacaktı.
Şimdi tam Mart ayına denk geliyor.
Nasıl yaparım bilmiyorum.
Ben o kadar agri kesici de aldım bilmeden...

Okulum bitecekti işte. 5 6 ay sonra olsaydı okul bittikten sonra olmuş olacaktı.
Şimdi tam Mart ayına denk geliyor.
Nasıl yaparım bilmiyorum.
Ben o kadar agri kesici de aldım bilmeden...

hersey bir sekilde hallolur sen merak etme , ama agri kesici isini doktoruna danis en kisa zamanda.

Rabbim olmasını isterse olur. hamilesin o Bhgc değerleri 1 ve 5 arasında ise hamile olmuyosun. ama seninki hayli fazla. kız sevin ya ne kadar güzel işteee :KK46::anneadayı:

Biri Hayır desin ya.

Nasıl korunuyodunuz?

Yazık o bebek doğunca nasıl yüzüne bakacaksınız.istenmemek çok kötü.oysa o sizi seçmiş .....neyse biz dua edelim inş.hayırlısı ile kendiliğinden düşer de isteyen bir aileye gider :110:

Siz nasıl insansınız ya kadına nasıl beddua edersiniz. Belli ki aklı karışık destek vermek ozendirmek yerine düşsün diye dua ediyorsunuz mübarek aylarda. Allah ıslah etsin.

Back
X