Ne yapicam bilmiyorum..

İnancınızı bilmiyorum ama hem zina hemde kürtaj günahına batmışsınız üstelik bu günaha sizi batıranlar da yanınızda olmamış tek başınıza kalmışsınız, kimse dönüp elini uzatmamış ve şuan bize ne yapmalıyım diyorsunuz yapmanız gereken ilk ve en önemli şey; Size sahip çıkmayıp sizi kürtaja mecbur bırakan adama izinizi kaybettirmek. Ve hayatınıza odaklanmak, hatalarınızdan ders çıkartmak gibi gibi....

Bence sen bi kendine gel ne tür insanlarla takılıyorsun ders al artık derim
Burdan yargilamak ne kadar kolay ya aynisi evladinizin basina gelse git bi ders al derim mi dersiniz gunahkarlar baskasinin daha buyuk gunahlarini cik cik liyor iste naparsin

Burdan yargilamak ne kadar kolay ya aynisi evladinizin basina gelse git bi ders al derim mi dersiniz gunahkarlar baskasinin daha buyuk gunahlarini cik cik liyor iste naparsin
Yargılamamıştım ama öyle anladın sanırım. Yargılamıyorım neden yargılayım herşey insanlar için fakat girdiğin ortamlar yanlış ve o ortamlarda doğru insanları bulamazsın. Çevreni ve kafa yapıno değiştirmelisin. Madde kullanan insandan sana ne hayır gelir ki öyle düşün. Aynı ortamdan farklı kişilerle birlikte olmuşsun bence o insanlardan tamamen sıyrıl. Kendine yeni bi sayfa aç, hataların olmuş ama herşeye yeniden başlayabilirsin yeter ki yaşadıklarından ders al.

Birbirini bulmuslar derken diyelimki esiniz Allah korusun annesini kaybetti isten atildi ya da cocugu amansiz bi hastaliga yakalandi belki bosluguna geldi dusunmemek icin boyle bir yola basvurdu ya da hadi alkole vurdu kendini diyelim simdi sizde birbirinizi bulmusmu oluyosunuz
Biz böyle durumlar da Allahdan yardım dileriz.yaptiklariniza bahane aramayın

Ben Allahin takdiriyle kurtaj olmadim bu hayatta yapacagim en son seydi kimse yoktu arkamda duracak mecbur kaldim
Yeterki evlesin diye dusunmedim ortada bi bebek var diye herseyden vazgectim demek istedim siz yanlis anlamissiniz
Yeter ki evlensin diye dusunmedıysen bebegı nası dogurmak istedin?

Soru soruyorsunuz cevap veriyorlar, insanları cocuklarından vurmaya calisip demogojı yapıyorsunuz. Alacağınız cevapları kaldıramayacaksanız soru sormayın
Yok cocuguna olsa yok kocan yapsa diyerek empati yaptıramazsınız.
Beddua eder gibi tavırlar.
Yanlıssın arkadasım kabul et. Hamıle kalman aldırman, ders almak yerine sımdı ne yapayım annesinın esyalarını bile kabul ettimler. Aferin
Yok yargılamak ne kolay dımıler, tum yorumları okudum biri de yargılamamıs aklını basına al demısler. Ne bekliyorsunuz bilmem ki olur öyle seyler bekle donecek falan denmesini mi?

Ne mi yapıcaksınız? Hiçbir şey. Hayatınıza devam edeceksiniz eğer becerebilirseniz yaşadıklarınızdan ders çıkartarak. Buna rağmen ilişkimiz devam etti kısmına takıldım. Yaptığınız her şeyin arkasında durun doğru veya yanlış. Sizi buna rağmen kabul etmesi bir lütuf değil. Halbuki başınızdan evlilik geçmiş biraz daha olgun olmanız gerekirdi. Siz resmen yeter ki evlenelim ne olursa olsun aman yeter ki bana nikah kıysın diye düşünmüşsünüz. Artık önünüze bakın

Bu kadar şeyi yaşarken aklınızı nereye bırakmıştınız? Hala hatırlamıyorsunuz sanırım nereye bıraktığınızı çünkü hala yerine koymamışsıniz gibi geliyor.
Benim aklimi fikrimi sorgulamak namus bekciligimi yapmak size dusmuyo icinden cikamadigim bi durumda ne yapmam konusunda yardimci olabilirmisiniz dedim sadece

Ne mi yapıcaksınız? Hiçbir şey. Hayatınıza devam edeceksiniz eğer becerebilirseniz yaşadıklarınızdan ders çıkartarak. Buna rağmen ilişkimiz devam etti kısmına takıldım. Yaptığınız her şeyin arkasında durun doğru veya yanlış. Sizi buna rağmen kabul etmesi bir lütuf değil. Halbuki başınızdan evlilik geçmiş biraz daha olgun olmanız gerekirdi. Siz resmen yeter ki evlenelim ne olursa olsun aman yeter ki bana nikah kıysın diye düşünmüşsünüz. Artık önünüze bakın
Oyle dusunmek zorundaydim cunku hamileydim.. bebek olmasa evlilik diye tutturmazdim

sen iyi misin ya uyusturucu bagımlısı adamla sevgili oluyosun bide onla yatıyosun üstüne çocuk yapıp aldırıyosun sonrada ne yapmam lazım dyosun senin canına kastın var bence
Bagimli degildi askere gitti geldi iyide bi ise girdi bayadir bu ortama ne giriyordu ne de kimseyle gorusuyodu sonradan boyle oldu

Benim aklimi fikrimi sorgulamak namus bekciligimi yapmak size dusmuyo icinden cikamadigim bi durumda ne yapmam konusunda yardimci olabilirmisiniz dedim sadece
Namusla ilgili bir cümle kurmadım o nedenle namus bekçiliğini nereden çıkardığınızı anlamadım. Neyse böyle bir adamla ilgili hala ne yapmalıyım diye sorup, sanki dünyadaki tek adam o kalmış gibi işin içinden çıkamadığınızı söylüyorsanız aklınız daha başınıza gelmemiş demektir. Söylemek istediğim buydu.

Soru soruyorsunuz cevap veriyorlar, insanları cocuklarından vurmaya calisip demogojı yapıyorsunuz. Alacağınız cevapları kaldıramayacaksanız soru sormayın
Yok cocuguna olsa yok kocan yapsa diyerek empati yaptıramazsınız.
Beddua eder gibi tavırlar.
Yanlıssın arkadasım kabul et. Hamıle kalman aldırman, ders almak yerine sımdı ne yapayım annesinın esyalarını bile kabul ettimler. Aferin
Yok yargılamak ne kolay dımıler, tum yorumları okudum biri de yargılamamıs aklını basına al demısler. Ne bekliyorsunuz bilmem ki olur öyle seyler bekle donecek falan denmesini mi?
Ben niye cocugundan vurayim kac tane ornek saydigim cocuguna takmissiniz insanlik hali herkes bosluga dusup hata yapabilir kimse robot degil her daim mantik cercevesinde davranmaya programlanmadik demek istiyorum aynisi aileden veya cevreden birine olsa yine boylemi davranilir burda tu kaka yapmaniz birbirini bulmus demeniz vs insan icinde olunca yaninda kimse olmayinca yanlisin yanlis oldugunu goremiyor gozu koreliyor

Back
X