Ne yapicam bilmiyorum..

Namusla ilgili bir cümle kurmadım o nedenle namus bekçiliğini nereden çıkardığınızı anlamadım. Neyse böyle bir adamla ilgili hala ne yapmalıyım diye sorup, sanki dünyadaki tek adam o kalmış gibi işin içinden çıkamadığınızı söylüyorsanız aklınız daha başınıza gelmemiş demektir. Söylemek istediğim buydu.
Dunyadaki tek insan o degil ama ona karsi duygularimda henuz bitmis degil kendi icimde de bitirmeye calisiyorum ama yardim etmelimiyim ne yapmaliyim bilmiyorum icinden cikamadigim durum buydu

Suanda sevdigim cocukla (Ali diyelim) ortak arkadasimiz araciligiyla tanisiyoruz 5 sene oncesinden ve cok pis bir ortamdi sonra bir daha hic gormedim o ortak arkadas benim sevgilimdi ve sonra ordan birisi daha sevgilim oldu aramizda biseyler yasandi vs sonra benim o semtten baglantim koptu fln derken ben bi gun Aliyi ekledim instadan biraz konusmaya basladik bir hafta konusuruz sonra biter diye dusunuyodum is ciddiye bindi abileriyle tanistirdi

Tanistirmadan once o cocuklarla aranizda bisey gecti mi diye sordu kimseden duymasin benden duysun diye evet dedim agladi uzuldu istemedi ikna ettim baristik vs ailesi biraz kapali ve bu cocuklarla kapi komsulari ayni koylu abileri vs tanisiyor buna ragmen iliskimiz devam etti sorun yok gibiydi astik saniyordum

5 ay oncesine kadar hamile kaldim duyunca bende o da sok olduk ilkte ben kendimi kisir biliyordum diye ihtimal vermemistim olmasina sasirdim sonra surekli aldir dedi ailelerimiz tanismiyor dedi senin ailen istemiyor suanda ciddi bisey dedi aciksin olmaz dedi ama aslinda istememe sebebi belliymis bunlar bahaneymis en son gune kadar bekledim belki cocugunu kabul eder diye etmedi gidip tek basima aldirdim

Aldirana kadar birsuru kufur hakaret etti sen ustume kaldin bilmemnesin paragozsun o sun busun isimi ailemi mahvettin bilerek yaptin vs halbuki hic oyle bi amacim yoktu 1 kerede hamile kalmistim anlam veremedim bundan once basimdan bi evlilik gecti ve o kadar denemeye ragmen cocugum olmamisti esim bana sen kisirsin diyodu..

Ben onun ailesinin esyalarina gelin gelmeyi bile kabul etmistim kendi icimde ne gelinlik ne taki ne bisi vardi gozumde yeterki bebegim dogsun dedim su hayatta tek istegim anne olmakti, olamadim..

O da bunu biliyordu sonradan pisman oldu Allahin takdiridir bilemem basina birsuru olay geldi vs neyse ben aldirdiktan sonra yaninda olucam diyen adam ben agridan kivranirken bir kere bile aramadi

Borcla gidip kurtaj oldum para istemek icin aradim konusmaya basladik ama eskisi gibi olamadik megerse o pis ortama geri donmus madde kullanmaya baslamis benim yanimda kal gitme birakicam soz veriyorum bu bebek beni cok mahvetti sana yazamamam bundandi kriz bana hic bisey yaptirmiyor dedi hic bisey demedim cok uzuldum sadece sozde ben ona biraktirmistim..

Simdi benim ne yapmam lazim?
karsidakine guvenmeden ne demeye hamile kalirsin yapmayin sunu yaa millet paralar dokuyo goz yasi dokuyo o senin aldirdigin bir cana sahip olmak icin yazik gunah be bi bitmediniz belki yardimci olurum diye baktim konuna müstehak olmus 😠

Adam senle evlenmeyi hiç düşünmemiş. Sadece keyfine bakmak istemiş. Keyfi oldugu için de kendi cocugunun katili olmuş. Böyle biri ile başka hiç bir sebep olmasa bile sırf bu sebeple devam edilemez

karsidakine guvenmeden ne demeye hamile kalirsin yapmayin sunu yaa millet paralar dokuyo goz yasi dokuyo o senin aldirdigin bir cana sahip olmak icin yazik gunah be bi bitmediniz belki yardimci olurum diye baktim konuna müstehak olmus 😠
Ben gozyasi dokmedimmi saniyosunuz keske arkamda duracak birisi olsaydi ya da ayri bi isim gucum biseyim olsaydi hic dusunmez dogururdum aglaya aglaya gittim aglaya aglaya ciktim gunlerce agladim keske benimde canim gitseydi dedim ne yasadim bilemezsinizki birdaha hic bi zaman emziremiycegim bebegin sutu geliyo gogsumden doktor tutunsun diye ilac yazmisti onlara bakip agliyorum bende ruhsuz dun aldirdi bugun hayatina bakiyor gibi bi insan degilim

Senin cpcuguna kıyan biri ile devam edeceksen sende de vicdan oldugunu sanmıyorum
Devam etmek degil ikimizde boyle biseye hazir degildik ve cevremde hangi erkege sorduysam onceden arkadaslariyla sevgili olmus bi kizi istemezdik dedi ama o ailesiyle tanistirmisti zamanla bunu kendi icimde yenicem diyordu cok ani oldu

Bence bir iş bul , çalışmaya başla ve o adamdan bir an önce kurtul. Kendine bir yeni yol çiz ve bundan sonra aklını kullanarak yaşa.

Adam senle evlenmeyi hiç düşünmemiş. Sadece keyfine bakmak istemiş. Keyfi oldugu için de kendi cocugunun katili olmuş. Böyle biri ile başka hiç bir sebep olmasa bile sırf bu sebeple devam edilemez
Soyle bisey tipsiz veya kiz bulamiycak bi insan degil benden once gezip tozdugu da coktu biliyorum instagraminda mesaj atan kizlar vardi yani ayrildigimiz zaman neden benimle bu kadar vakit gecirsin sevmediyse istemediyse

Bence bir iş bul , çalışmaya başla ve o adamdan bir an önce kurtul. Kendine bir yeni yol çiz ve bundan sonra aklını kullanarak yaşa.
O kadar cok istiyorumki bunu yapmayi yasadiklarimin yuku agir geliyor henuz toparlanamadim

Ben gozyasi dokmedimmi saniyosunuz keske arkamda duracak birisi olsaydi ya da ayri bi isim gucum biseyim olsaydi hic dusunmez dogururdum aglaya aglaya gittim aglaya aglaya ciktim gunlerce agladim keske benimde canim gitseydi dedim ne yasadim bilemezsinizki birdaha hic bi zaman emziremiycegim bebegin sutu geliyo gogsumden doktor tutunsun diye ilac yazmisti onlara bakip agliyorum bende ruhsuz dun aldirdi bugun hayatina bakiyor gibi bi insan degilim
bastan önlem alsaymissin demeye getiriyorum dikkatli olursun bir daha umarim

bastan önlem alsaymissin demeye getiriyorum dikkatli olursun bir daha umarim
Evliligimde 2 sene boyunca ugrastim olmadi adet duzensizligim vardi eski esim sende sorun var senin cocugun olmuyor gibi konusuyodu bu yuzden hic ihtimal vermedim keske verseymisim

Devam etmek degil ikimizde boyle biseye hazir degildik ve cevremde hangi erkege sorduysam onceden arkadaslariyla sevgili olmus bi kizi istemezdik dedi ama o ailesiyle tanistirmisti zamanla bunu kendi icimde yenicem diyordu cok ani oldu
Ne olursa olsun kendini kandırma seven erkek böyle yapmaz. Keyfini getirirken iyi de sorumluluk gelince mi kötü. Ortada bi can var. Adamın ( lafın gelişi) umrunda degil. Adam benim gözümde katil. Siz ne derseniz deyin. Böyle birini sevebildiğiniz için de siz de vicdansızsınız. Biri benim çocuğuma kıyacak ve ben hala ona sevgi besleyecegim

O kadar cok istiyorumki bunu yapmayi yasadiklarimin yuku agir geliyor henuz toparlanamadim
Bu adama ve geçmişine takılı kalirsan toparlanamazsın. Bir an önce bu kancayı çıkart üstünden. Anladığim kadarıyla daha çok gençsin ve yaşanacak nice guzel günler var önünde. Hayatta neyi hak ettiğini senden başka kimse belirleyemez.

Evliligimde 2 sene boyunca ugrastim olmadi adet duzensizligim vardi eski esim sende sorun var senin cocugun olmuyor gibi konusuyodu bu yuzden hic ihtimal vermedim keske verseymisim
sorun eski esindeymis demek ki
o adamla da konusma bence alakani kes kendi yoluna bak.

Tamam benimde demek istedigim benden haric iliski yasayabilecegi insanlarda var benden once de uzun iliskisi hic olmamis surekli tek gecelikmis
İşte onlarla da işini görmüş. Senin için de başta öyle düşünmemiş ama öğrenince seni de öyle görmüş. Başta öyle olacagını düşünmediği için hemen kopamamış.

Ne olursa olsun kendini kandırma seven erkek böyle yapmaz. Keyfini getirirken iyi de sorumluluk gelince mi kötü. Ortada bi can var. Adamın ( lafın gelişi) umrunda degil. Adam benim gözümde katil. Siz ne derseniz deyin. Böyle birini sevebildiğiniz için de siz de vicdansızsınız. Biri benim çocuğuma kıyacak ve ben hala ona sevgi besleyecegim
Kendi de agliyor ben katilim diyor yani bilmiyorum hani bir daha eskisi gibi olamayiz onu biliyorum ama surekli aklima dusuyor merak ediyorum sadece

Back
X