Ne yapicam bilmiyorum..

21 yaşındasın ve pis dediğin bir ortamdan 3. Sevgiliyi yapıyorsun. Ha bi de sosyal medyadan sen yazarak başlatıyorsun. Ve ben nerde hata yapıyorum diyorsun. Pes valla. Bırak ona buna acıyıp yardım etmeyi, sen kendini kurtar. Genceciksin, yolun başındasın. İş bul çalış bi kendine gel. Ona hiç bir şey olmaz sen kendine yapıyorsun.
Bu ortam 5 sene oncesinindi sonradan dagildi en erken o koptu onlardan kendine ayri bi yol cizdi guzel bi is buldu oradan cok uzak bi yere tasindi o yuzden eklemistim isin acikcasi bi de buralara gelcegini de dusunmuyodum benimle konusmaz diyordum

Bahane aramak degil bu herkesin basina gelebilir demek istiyorum
herkesin başına gelebilir,sen olsan ne yapardin,kocan yapsa ne yaparsın,çocugun yapsa ne yaparsın,şu yüzden oldu bu yüzden oldu ......... diyeceğinize yaptıklarınıza pişman olup temiz sayfa açmaya çalışsanız

herkesin başına gelebilir,sen olsan ne yapardin,kocan yapsa ne yaparsın,çocugun yapsa ne yaparsın,şu yüzden oldu bu yüzden oldu ......... diyeceğinize yaptıklarınıza pişman olup temiz sayfa açmaya çalışsanız
Buraya zaten siz olsaniz ne yaparsiniz diye yaziyoruz fikir danisma amacli bence siz bu platformu yanlis anlamissiniz yargisiz infaz yazmiyo bi derdim var yaziyo

Buraya zaten siz olsaniz ne yaparsiniz diye yaziyoruz fikir danisma amacli bence siz bu platformu yanlis anlamissiniz yargisiz infaz yazmiyo bi derdim var yaziyo
Fıkır alırsın tamam da,kocan yapsa ne yaparsın çocugun yapsa ne yaparsın deyip milletin ailesini karıştırma gibi bir hakkın yok.
Ben kimseyi yargısız infaz etmiyorum.eğer öyle birşey olmuş olsaydı siz bunu hakederdiniz

Fıkır alırsın tamam da,kocan yapsa ne yaparsın çocugun yapsa ne yaparsın deyip milletin ailesini karıştırma gibi bir hakkın yok.
Ben kimseyi yargısız infaz etmiyorum.eğer öyle birşey olmuş olsaydı siz bunu hakederdiniz
Neyse ayni dilden konusmuyoruz sanirim gorusunuz icin tesekkurler

Back
X