ne yapicam bilmiyorum

jeonvods

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
9
8
1
24
merhaba ablalar bugun uzun suredir uzerine cok dusundugum ve ASLA vazgecemedigim o cocuktan bahsedicem lutfen ne yapmam gerektigini soyleyin oncelikle yasim kucuk gecen sene liseye basladim ve herkesin ustune basa basa soyledigi hatayi yaptim okulun ikinci haftalarina yakindi benimde ust siniftan bir arkadasim var biz diger arkadaslarimla her ogle arasi voleybol oynariz o da boyle bir ogle arasiydi ust siniflardan arkadasimla adi x olsun sohbet ediyoruz digerleri de voleybol oynuyo karsimizda da 11 12 karisik okulun populer cocuklari var xin de hoslandigi cocuk orda bir kac teneffus sonra xin hoslandigi cocuk gelip beni soruyo iste bizden biri cok begenmis yakinda ogrenirsiniz seklinde obur gun x beni cardaga cagirdiklarini soyluyo bende gidiyorum karsimda o populer gruptan uc kisi var benimki de orda ama kimse konusmuyo sonra ben kalkip gidiyorum benimki de geri gelsin falan diyo ve olaylar basliyo artik biz kim oldugunu anladigimiz icin ne olucak diye dusunuyoruz benim ki y diyelim okulun en yakisikli cocugu herkes buna asik falan lise dizisinde gibiyiz yani y surekli benim hakkimda cok guzel oldugumu benimle sevgili olmayi cok istedigini arkadaslarima ve cevremdeki herkese soyluyo surekli beni ovuyo teneffuslerde gozunu bile kirpmadan beni izliyo cikislarda bizle yuruyo kiskandigim kizlaein onunde benimle ilgileniyo arkadaslari gelip yenge falan diyo yani beni her sekilde seviyomus gibi davraniyo bende yavas yavas asik olmaya ya da adini nasil adlandiriyosaniz o hislere kapilmaya basliyorum bu olaylar yaklasik bir bir bucuk ay suruyo ve bir gun kantinde beraber oturuyoruz ve bana cok guzel seyler soyluyo her zaman ki gibi ama asla instagram ya da wpden falan konusmak yok yani sadece okulda iletisim kuruyoruz ve bu iletisim de cogu zaman yuz yuze degil arkadaslarimla dedigi seylerden oluyo cikista yine yuruyoruz beraber burgerda bana HAMBURGER FALAN YEDIRIYO ve ben artik olucagimiza eminim sonra obur gun sabah sevgilisiyle story atiyo ama olaylar burda da bitmiyo ve kizi onu aldatirken goruyorum gidip kimseye anlatamiyorum tabi sadece arkadaslarima daha sonra kizla surekli ayril baris yapiyolar kiz bizim okula nakil aldiriyo ediyo kizla ne zman ayrilsa gidip arkadaslarima beni soruyo surekli gozlerime bakiyo falan falan surekli bu donguye giriyoruz ikinci donemin basinda y okuldan gidiyo ve ben artik unutabilecegimi dusunuyorum bazi okul cikislarina geliyo ve yine bakisiyoruz ediyoruz ama aklimdan cikiyo daha sonra ben baska bir cocukla ilk sevgiligimi yasiyorum ve 3 ay sevgili oluyoruz cocukla sonra cocugun yaptigi igrenc seylerden dolayi ayriliyoruz ama cocugu aslinda hic sevmedigimi ayrildiktan sonra anliyorum okulda duzenlenen bir senlige y geliyo ve her hareketimde mikrafonu alip adimi bagirip bravo seklinde bagiriyo tabi ben yine mutlu oluyorum ediyorum ve y okula geri donuyo onu cok seviyorum ama beni ne kadar uzdugunun de elinde oynattiginin da farkindayim ne yapmam lazim bana tekrar yaklasirsa ne demem lazim ya da gercekten cok pesimde kosarsa onunla geri olmali miyim bu arada kendisinin 4 arkadasi falan beni begendi ve benle olmak istedi 3unu sozlu sekilde uyarip benden uzaklastirdi ki aralarindan biriyle gercekten cok iyi anlasiyorduk ve cok da yakisikli bir cocukta 1ini iste nerdeyse dovuyordu bu tarz garip olaylar bu kiskanma durumunun 2sinde sevgilisi vardi bu arada

Tamam duygular coşmuş hormonlar tavan,yaş küçük ama bu yol çıkmaz yol.Sahile çizilen kalp gibi bu yaşta ilişkiler küçük bir dalga bile silmeye yeter yeri bile belli olmaz silinir gider.Sevgili ,,heyecan peşinde koşmak lisede dedikodu malzemesi olmak yerine hayatta bir hedefiniz olsun, şöyle derece yapacağım ,şu bölümü kazanacağım,şu ülkede yüksek lisans yapacağım gibi......

seneye burslu olarak kanadaya gıdıyorum burda da bu konulardan bahsedıldıgı ıcın anlatmak ve ıcımı dokmek ıstedım yıne de yorumunuz ıcın tesekkur ederım

İyi hoş hoşlantı vs.de sevgiln olsun diye sevgili istiyorsun daa okuluna mı ağırlık versen acaba? Okula mı gidiyorsunuz sevgili seçmeye mi? Bunu sevsen başka biri ile konuşmazsın mesela. Heves seninki hemde daha ufaksın.
Öte ki o velet seni cepte tutuyor değersizsin onun için sende değer verme.
Sana değer veren, yaşınızda normal diyebilceğimiz seviye de seninle etkileşim kuran birini bulursun elbet acele etme.

Biz o yaşlarda okulda enayi gibi gezerken, en ufak erkek sineğin gözü takıldığında göz patlatırken yeni nesil destanlar yaşıyor.
Bu kadar kaos, brezilya dizisinden çıkma aşklarda çok yorucu ve basit geliyor,iki dakika sonra kim kimi bırakacak kim kimden hoşlanacak belli değil......

Kesin yakisiklidir piç. Saclarini jöleliyordur, gomlek disarida kravat asagida, ceketi omzunda tek parmagiyla tutup teneffuste alt siniflara satasiyordur. Kantinde en guzel masaya kendi grubuyla oturuyordur.
Burayi okuyorsan boyun posun devrilsin lise sevgilim B... zaten seninle yanlislikla cikmistim, cikmaz olaydim.

Gece gece konuyu okuyunca yukseldim ya ahshhd

Nolur biri özet geçsin. Sadece büyük harfi okuyabildim. Ne asla ve kim kime hamburger yediriyor?

sevgılım olması en son ıstedıgım sey aslında cunku yasım kucuk oldugu ıcın aılem ve okulum dısında kımseye hesap vermek ya da ugras vermek ıstemıyorum bazı hatalar ben de yaptım evet yasımdan dolayı

Biz o yaşlarda okulda enayi gibi gezerken, en ufak erkek sineğin gözü takıldığında göz patlatırken yeni nesil destanlar yaşıyor.

Buarada serseri tip seviyorlar 2 kız daha gitti 15 16 yaşlarda birşey demicem artık yoruldum. Konuyu sabote edemem ama bir sürü suçu var ama serbest düşünün işte en basit küçük kizlar kandırılır diye onlara musallat oluyorlar.

seneye burslu olarak kanadaya gıdıyorum burda da bu konulardan bahsedıldıgı ıcın anlatmak ve ıcımı dokmek ıstedım yıne de yorumunuz ıcın tesekkur ederım
Bak ne güzel işte sen önce kendine odaklan,sürekli gelip gidip senin üstünden egosunu tatmin edenden sevgili yapıp bırakıp seni yoklayandan Brad Pitt bile olsa uzak dur.....

yasıtlarım herkes umarım boyle ınsanlardan uzak durur allah korusun

Hepimizin lise zamanında okulun yakışıklı egosu nirvana da tiplere gönül vermişliğimiz var,gençlik işte.Şimdi kel göbekli hallerini görünce normal insanmış işte insan üstü bir özelliği yokmuş herkes zamanın çarkında ufalanıp un oluyor....

Ben o zaman dişleri telli, okulda derece yapan, ogretmenlerin kıymetlisi olan, okuldan kacarken annesine haber veren ogrenciydim.
Bu cocuk da klasik, okuldan kacip deri ceketiyle kapida bekleyen, Abd dizisinde olsak Amerikan futbolu kaptani olacak olan yagusuklu kaslı çocuktu.

Salakligina dayanamayıp ayrildim. Sen once o tellerini cikart, kilo ver (normal kilodaydim) oyle gel karsima dedi piç.

Noldu, seneler sonra facebookta gorunce yana yakila mesaj atti. Ben ulkenin en iyi üniversitelerinden birini bitirdim, bu bir baltaya sap olamamis, serseri olmus.

Noldu düdük makarnasi. Konudaki oglan da boyle serseri olacak çıkacak. O yaslarda cok cazip geliyor gozumuze ama aslında boş beleş tipler.

yasıtlarım herkes umarım boyle ınsanlardan uzak durur allah korusun

Evet yaş itibariyle insan idrak edemiyor. Emin ol 17 yaşındayken biri hayatıma girmişti tabi ki serseri değildi ama tipsiz buluyorum şuaann ondan bile pişmanım yani ıyy buna nasıl baktım diyorum.
Hayatının aşkı o olmuyor emin ol.

abla daha kotusu de hem okulda populer hem serserı hem de okul ıkıncısı ınsallah bu da bır baltaya sap olamaz dıcem de aılesı zengın bır de koyarlar sırketın basına sefasını surer benden uzak olsun da ne yapıyosa yapsın

tesekkur ederım abla guzel yorumlarınn ıcın verdıgınız tavsıyeler benı cok mutlu ettı daha dıkkat edıp yasımın farkında sekılde davranıcam odagımı da daha cok kendımı gelıstırmeye adamaya calısıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…