ne yapicam bilmiyorum

Ailesi zenginse en kötü ihtimalle basarlar parayi ozelde veya yurtdisinda okuturlar. Dönünce de is kurarlar veya mudur yaparlar.

Valla hem popüler hem serseri hem okul ikincisi kombinasyonu hic cekilmez. Sen yasayacagini yaşamışsın, hic bulasma, kendi derslerine arkadaslarina bak.

Lise yillari cok guzeldir, cok keyiflidir. Benim icin hayatimin en guzel donemlerinden biriydi lise. Umarim senin icin de oyle olur. Tadini cikar, ipe sapa gelmez tiplerden uzak dur, ileride dönüp bakinca gulerek hatırlayacağın yıllar gecir.

Efkarlandim la.

umarım oyle olur ablacım tesekkur ederım tavsıyelerın ıcınn

Ya seni yerim her genç kız senin gibi olsa. Herşeyi ben bilirim özgürüm gibi bir zihniyet var annenin sözünden çıkma tecrübe hayattır. Sana herşeyin en iyisini diliyorum.

Ya seni yerim her genç kız senin gibi olsa. Herşeyi ben bilirim özgürüm gibi bir zihniyet var annenin sözünden çıkma tecrübe hayattır. Sana herşeyin en iyisini diliyorum.
Hakikaten gece gece içim ısındı ya. Yeni nesil konu sahiplerinin tavırlarını gordukce cok tatlış geldi konh sahibi bana.

Hakikaten gece gece içim ısındı ya. Yeni nesil konu sahiplerinin tavırlarını gordukce cok tatlış geldi konh sahibi bana.
ay gercekten cok tesekkur ederımm buraya daır pek bır bılgım yoktu cevrem de hep yasıtlarım ya da yasıma yakın ınsanlar oldugu ıcın onlara anlatınca kendımı rahatlamıs hısedemıyordum burası gercekten cok guzel hısettırdı

Dimi ya bazen hayal kırıklığı yaşıyorum insta da görüyorum mesela ergenleri bir tuhaf bir tuhaf. Şımarık, empatisiz laftan anlamayan...
Böyle aklı başında görünce sevindirik oluyorum

Öncelikle ergenlik hormonlari normal duyguları fazla yaşıyorsun sadece Oğlana yuz vermemeni öneriyorum. İleride yüksek ihtimal takıntı haline bile getirebilirsin gerek yok boyle bi erkeğe yuz verip daha da boyle davranmasına izin vermeyin kızlar. Oğlanla muhatap olmayı bırak

Kadinlar kulubu olmuş yine çocuk kulubu. Evladim birak bu isleri derslerine calis. Bak uni puanlarina nasil yulseldi millet acikta kaldi. Simdiden basla calismaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…